pondělí 17. června 2013

Cassandra Clare mentions Kristen Stewart on Twitter.

Není moc věcí, které bych mohla přidat a taky celej den koukám na Hru o trůny a pekelně se nudím, každopádně nemám náladu se po něčem pídit ani nic hledat, takže jsem se prostě rozhodla, že to dneska nebudu hroti, a tudíž nic nepřidám :D ale pak mě praštilo do očí tohle a to jsem prostě přidat musela, páč jde o jednu z mých nejoblíbenějších spisovatelek, Cassandru Clare, která napsala sérii The Mortal Instrumenst - Nástroje smrti, o který pořád melu:D. Jedna z fanynek se jí zeptala na twitteru, co si myslí o Kristen Stewart. A ona jí odpověděla, což je samo o sobě jistě pro tu holčinu překvapením :D ale taky jí odpověděla něco moc pěknýho :) Napsala, že si myslí, že je Kristen krásná a talentovaná. A já, kromě toho, že mám teď Cass ještě radši, než dřív :D, s ní nemůžu jinak, než souhlasit, to je jasný:)
* * * * * * * *
There is not many things to write about today and I am watching Game of Thrones whole day, so I did not have even mood to search for something. But I couldn't even believe my eyes, when I saw that. One of my favorite writes - Cassandra Clare, who wrote The Mortal Instruments series I am still talking about :D answered to one of her fans to her question. She asked he, what does she think about Kristen Stewart... and she answered, what you can see down here. That she thinks she's beautiful and talented. That's cool, love her for it even more :) and I can't anything but agree with her. She's beautiful and talented, that's for sure.

2 komentáře:

  1. Tak to je skvělé, že si tohle o Kristen myslí :) Začíná přemýšlet o tom, že bych o prázdninách "Nástrojům smrti" dala šanci

    OdpovědětVymazat