pondělí 10. června 2013

More information about Sils Maria.

Ahoj lidi. Mám pro vás dneska nějaké další informace ohledně filmu Sils Maria. Teď už je definitivně potvrzeno, že si v tom filmu Kristen zahraje a dneska jsem našla i něco navíc, co bych vám o tom mohla napsat. Jak všeobecně, tak i o postavě Kristen. Začnu tedy tou samotnou postavou, kterou bude Kris hráti. Jmenuje se Valentine. Je to 25-letá žena (nebudu jim věřit, že je jí 25, Kris vypadá mladší:D, ale to je detail), asistentka hlavní postavy, herečky Marie Enders, kterou hraje Juliette Binoche. Valentine ovšem není jen její asistentka, ale také její přítelkyně a důvěrnice. Stejně osamělá jako Maria, možná právě proto jsou přítelkyně. Tak to je o té postavě, kterou si Kristen loupne. Zajímavé, jsem moc zvědavá:) Naráčení má začít toto léto ve Švýcarsku. A teď něco podrobnějšího k ději snímku. Přeložila jsem ho sama a není úplně krátký, takže kdybyste chtěli kopírovat, prosím se zdrojem.

Již v 18 letech se Maria Enders poprvé setkala s úspěchem, díky roli ve hře jménem MalojaSnake, kde hrála mladou ambiciozní dívku Sigrid, jejíž znepokující šarm fascinuje Helenu, starší ženu, a dovede ji až k sebevraždě. Tato role změnila její život.
Více než 20 let poté, na vrcholu její slávy, získává možnost převzít v Curychu prestižní cenu ve jménu Wilhelma Melchiora, scénáristu a režiséra hry, která jí již v mládí tolik proslavila. Vidí Wilhelma, který se stáhl do ústraní na venkov, do Sils Maria, ve Švýcarsku. Po náhlé Wilhelmově smrti jen několik okamžiků před ceremonií, se Maria dostává do konfliktu s časem, který tak rychle uběhl, a musí se postavit tváří v tvář minulosti, které se odmítá vzdát. Nemluvě o tom, že mladý nadějný režisér nabídne roli v nové adaptaci hry MalojaSnake, tentokrát ovšem roli Heleny, té starší ženy, se zaměřením na téma destrukce, která pomohla Marie utvořit její osobnost.
Uvězněná ve vřavě jejího rozvodu, který z ní vysál jakékoliv stálé emocionální ukotvení, jediná osoba, se kterou Maria pořádně mluví a které o tom řekne, je Valentine. Její pravá ruka, asistentka a zároveň její jediná kamarádka. Přestože se obě ženy snaží vyjasnit si a smazat všechny nejasnosti, které tvoří jejich zvláštní, exkluzivní a intimní vztah. Skutečnou hrozbou se stává mladičká hollywoodská herečka Jo-Ann Ellis se skandální pověstí, která má převzít roli Sigrid. Ta bude obojím. Její rivalkou a znepokujícím zrcadlem jejího mládí, kterému nebude mít jinou možnost, než čelit. Snaha o smíření se s časem, věkem a zralostí, ji nakonec dovede k poznání, že každá stránka života, svoboda, nezávislost i síla jí samotné, musí vyhrát, přestože to může být bolestivé.

* * * * * * * * * *
Hi guys. I have for you today another information about Sils Maria. Now it's deffinitelly sure, that Kristen will have a part in this movie and I have for you some more information about this movie in general and about Kristen's role in detail. First, I would like to start with Kristen. Kristen's character is called Valentine. She's 25-year-old girl, or a woman (I won't believe them she's 25, she looks younger, but that's a detail:D). Valentine is an assistant of the main character Maria Enders, played by Juliette Binoche. But she's not only her assistant, but also a friend and confidante. However, as same as Maria, Valentine is very lonely. So, that's about Kristen's character. The only friend of a lonely actress. Interesting. Shooting starts this summer in Switzerland. And now, something more about the plot. I am sooo excited about it.

At 18, Maria Enders got acquainted with success because of her play MalojaSnake, where she played Sigrid, a young ambitious girl whose troubling charm got an older woman - Helena - fascinated and drove her to suicide. It was the role that changed her life.
More than 20 years later, at the peak of her fame, she was offered to receive a prestigious award in Zurich on behalf of Wihelm Melchior, the screenwriter and director of the play to whom she owe such an early fame. Seeing as Wihelm now lives secluded in Sils Maria, Switzerland. But at the sudden death of Wihelm, a few hours before the ceremony, Maria Enders is put face to face with the fast paced of time and her past that she refuses to leave behind. Not to mention, a young director offers her to remake MalojaSnake but to play Helena this time - to focus on the subject of the destruction that helped build her celebrity.
Trapped in the turmoil of her divorce that strips her from any emotional anchoring, the only person she speaks to is her assistant, Valentine, both a handywoman and her only friend. Even though both women try to erase all the ambiguities that make up their exclusive and intimate relationship. The real threat is named Jo-Ann Ellis, a very young Hollywood actress with a scandalous reputation, who will take over the role of Sigrid. She will be both, her rival and the troubling mirror of her youth who she will have no choice but to face. To reconcile with time, age and maturity, she will end up learning that at every turn of life, freedom, independence but also that the strength of one's self have to be won, even if it's painful.

1 komentář:

  1. Ahoj Angie! Určitě moc ráda spřátelím (na to slovo si fakt nikdy nezvyknu, zní to divně, že jo? ), tvůj blog se mi líbí a je jasně vidět, že jsme na stejné vlně!
    Skalních fanoušků není a nikdy nebude dost, takže si tvé nabídky cením Vypadá to, že nám Kristen po novinkovém suchu připravuje taky nějakou tu akci, což určitě obě oceníme
    Hodím si tvůj odkaz do menu, jen se zeptám, jestli máš nějakou spešl fotku, kterou bys tam chtěla, nebo můžu vybrat podle sebe? Rozhodnutí nechávám na tobě

    OdpovědětVymazat