pátek 28. června 2013

Kristen will be a judge at the High School Film Festival in October

Bože lidi... zrovna jsem se dokoukala na film Mluv... znovu. A bylo to tak úžasný, znovu. Možná ještě mnohem víc, než napoprý. Ne, vlastně určitě mnohem víc, než napoprvý. Viděla jsem to poprvý asi před třema lety a mám pocit, že tentokrát jsem ty pocity, kterých je ten film plný, cítila ještě mnohem intenzivněji než před tím. Docela dobře si pamatuju, jak jsem se cítila po shlédnutí toho filmu poprvý... a milovala jsem ho, byla jsem oslněna, jak tím příběhem, tak samotným výkonem Kristen, ale td jsem oslněna ještě mnohem víc. A už asi půl hodiny brečím jak děcko, hrozně mě to dostalo. Zase:D Já sice brečím u všeho, ale stejně. Nicméně... je toho tolik, o čem vám musím napsat. Miluju své úchvatné zdroje z blogspotu, ví vždycky všechno první :D Nevím, jak to dělají, musí prostě sledovat každý twitter, nebo já nevím :D Musím je všechny přidat do credits hned, jak tenhle článek dopíšu. Vlastně jsem s ním chtěla počkat do zítra, ale vypila jsem dneska tři kafe a tak asi budu trochu strašit :D A taky chci zítra psát hlavně články na příští týden, když jedu pryč, takže nebudu mít tolik času. Každopádně mám pro vás skvělou zprávu. High School Film Festival, tedy jeho organizátoři, zveřejnili na svém oficiálním twitteru zprávu, kterou vidíte dole: "Čerstvé zprávy: Kristen Stewart z Twilight se připojí k Morganu Spurlockovi, Diablo Cody a Dylanu McDermottovi jako porotce pro HS Film Festival" Je úžasné, že něco takového existuje. Je to soutěž amatérských filmů, které natočili žáci středních škol. Jakožto člověk, který má za sebou taky účast na několika amatérských filmech, oceňuji, že něco takového pořádají a podporují tak mladé filmaře. Kristen má spolu se třemi zmiňovanými rozhodnout, který snímek si zaslouží vyhrát hlavní cenu. Tento filmový festival se koná od 4. do 6. října 2013. Jen tak mimochodem, Dylan McDermott je bývalý herecký kolega Kristen a to z filmu Prokletí domu slunečnic, z jednoho z mála hororů, které jsem zkousla a koukla na něj :D, kde hrál otce postavy, kterou ztvárnila Kristen.
* * * * * * * *
Oh god guys, I just saw Speak movie again... And it was so amazing, much more than when I saw it for a first time. It's like three years ago, I think that I can feel those feelings which are in this movie better now, when I am older. I clearly remember how I felt after seeing it for the first time and I loved that movie and I was impressed, but I am impressed a way more now. And I am crying like a baby for a half an hour now. Anyway... so much news to write about. I love my lovely blogspot sources, they know always everything :D I have to update my credits right after publishing this article. I have for you amazing news. I thought that I will go asleep, but I decided to publish it today, because I will be writing articles tomorrow for the next week because I'm leaving on Sunday, so I won't have time for it. It looks like that Kristen has another project to do. But now it's not filming another movie, now it's way different job. High School Film Festival published on Twitter an information, that Kristen will be one of judges at this festival. It is an amateur film competition, amateur films from High Schools will compete and judges will decide, which one will win the price. Which I am not sure, what exactly is... that main price, but it's amazing thing organize this. Me and my friends, we filmed some amateur films too, it's fun and it's really great to support those young artist this way. And Kristen will be one judge there. The Film Festival takes place from October 4 to October 6, 2013. She will join MorganSpurlock, Diablo Cody and Dylan McDermott, who's by the way her co-star from The Messengers.

3 komentáře:

  1. Som trošku pozadu, čo sa týka noviniek s Kris, nestíham si to ani len prekladať, takže teraz čítam novinky u teba alebo na iných cz/sk blogoch o Kris Toto je skvelá správa, som rada, že sa Kris niekde ukáže, neviem sa dočkať fotiek a dúfam, že budú aj videá teda :) Film Kliadba z domu slnečnýc som videla, ale asi len do polovice Kris tu bola naozaj hrdinská, ja by som skolabovala, keby ma niekto začal ťahať do pivnice Pamätám si, ako sme s kamarátkami pozerali raz večer, bola úplne tma, napätie vo filme a zrazu vošiel do izby kamarátkin brat a my sme zjačali ako zdivené Aj keď musím priznať, že som sa skôr zľakla kamarátkiného kriku Film Speak som videla tiež a bolo mi tu strašne ľúto Melindy (myslím, že tak sa volala postava, ktorú Kris hrala). Najhoršie na tom bolo, že ju všetci odsudzovali a pri tom nevedeli, čo si prežila. Miestami mi bolo až do plaču. Šikanu nemám rada, niekedy mám chuť šikanovať tých, ktorý šikanujú slabších... Nakoniec to ale dobre dopadlo, aj keď bola chúďa zranená... Keď sa na to pozriem, Kris si vyberá zaujímavé charaktere, či už v Speaku, Welcome to the Riley, Runways, Snow White, Cake Eaters, On the Road a podobne. Vie si proste vybrať zaujímavé príbehy. Teším sa na tie zatiaľ len spomínané film (Camp X-Ray, Sils Maria...), nech už sú vonku Inak, presne som premýšlala nad tým, že si Thora po dlhšej dobe opäť raz pozriem. Nedávno to išlo u nás v telke, tuším na Markíze, no stihla som si pozrieť len kúsok, potom som bola taká unavená, že som ledva došla do postele. Myslím ale, že tam bola aj tá scénka, kde rozbije ten pohár Na tom som sa aj prispatá smiala A tá scéna, keď ho Jane zrazí je tiež podarená. Ukážu ako cúva a zrazu sa tam zjaví Thor, akoby sa nič nedialo a potom je už len na zemi Naozaj si už musím ten film pozrieť, sakriš Na dvojku sa tiež veľmi teším. Všimla som si z fotiek, že im vlasy "podrástli", hlavne Lokimu, ale to tak v pokračovaniach väčšinou býva. Trošku zmena, no nevadí, aj tak sa teším Hlavne, že sa tam ukáže aj Jane. V Avengers bola iba spomenutá, ani sa tam neukázala. Veľmi sa teším na to, aký dej to vlastne bude mať :)
    Neviem, či to bude dostatočne dlhý román asi nie, ale musím šprintovať skôr, ako ma mama prichytí zase pri notebooku Nabudúce napíšem aj dlší ;)

    OdpovědětVymazat
  2. To je bezva, že se Kristen zúčastní té akce! Já jsem sice ještě na žádném amatérském filmu nebyla, ale vím, že se občas nějaká takové akce pořádá a myslím, že je to fajn:)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem z téhle zprávy nadšená! Myslím si, že Kristen je ten správný člověk pro takový festival. Určitě se své "role" ujme s plnou zodpovědností :)

    OdpovědětVymazat