čtvrtek 20. června 2013

Gallery update 14.6: New photos from the set of On the Road movie

Po velmi smutné zprávě, o které jsem musela napsat, mám jednu pozitivnější věc, kterou můžu přidat. Chtěla jsem to zveřejnit už včera, ale nakonec jsem neměla čas, měla jsem co dělat, hlavně večer :D ale o tom až později, z toho se musím vykecat v samostatném článku :D Nicméně mám pro vás nové fotky ze starého natáčení:D filmu Na cestě, ve kterém Kristen ztvárnila roli Marylou. Hrozně se mi jako Marylou líbila... já jsem ten film teda ještě neviděla, ale z trailerů, klipů a hlavně vypadala skvěle :) ty fotky nejsou úplně v nejlepší kvalitě, ale jsou moc pěkné:)
* * * * * * * *
After very sad news I had to write about, I have something more possitive. I wanted to publish it yesterday, but I had things to do, I will tell you about that later. Anyway, I have for you two new/old photos from the set of On the Road movie. I love Kristen as Marylou... well, I did not see that movie yet, but I love her look. And these photos are beautiful :)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. Ten film by som chcela vidieť :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kristen je tu rozkošná. Popravde som ešte tento film nevidela, ale veľmi by som si ho chcela pozrieť. Aj keď sa trošku bojím tej Kristeninej nahoty v tomto filme... Možno sa ale raz k nemu dostanem :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kristen tu vypadá parádně! Moc se mi tu líbí její vlasy :)

    OdpovědětVymazat