neděle 23. června 2013

Camp X-Ray: Audition videos; CZ

ČESKÁ VERZE | ANGLICKÁ VERZE
Ahoj lidičkové moji drazí. Chtěla jsem jít spát, protože jdu ráno k doktorce, tak musím brzy vstávat, ale rozhodla jsem se na to vykašlat, jakmile jsem si na jedné z mých úžasných spřátelených stránek (u Ajjinky) přečetla jeden článek. Rozhodla jsem se, že nevydržím čekat tak dlouho a zkrátka vám to sem musím napsat hned, i když většina normálních lidí už dávno spí :D Ale já bych se sem ráno nedostala a nedalo by mi to spát. Vzhledem k tomu, že je ten článek tak hrozně dlouhej, rozhodla jsem se napsat českou a anglickou verzi odděleně, tak tohle je ta česká, jak jste mohli poznat. Tu musím psát až jako druhou, protože píšu rychleji česky a už mám rozmyšlené, co chci napsat, takže mi vydrží baterka na notebooku akorát na to, abych ten článek dopsala. O co jde? No, především o to, co říká nadpis... Ale tedy ještě jednu informaci jsem si zjistila sama na twitteru (miluju twitter) a to tu, že Camp X-Ray už byl konečně přidán do databáze IMDB.com a Kristen je tam napsaná v roli Cole. Už to máme konečně potvrzené, čekala jsem na to dlouho.
A teď to, co jsem našla u Ajjinky a co mi zvedlo náladu asi o 200%. Jsou to videa z castingů na tři různé role do tohohle filmu. Ani jedno z těch videí sice není s Kristen, ta má své jisté, ale rozhodně je zajímavé se na to podívat a já jsem nadšená. Některá z těch videí jsou dokonce ze scény s postavou Cole, kterou si Kristen zahraje. Můžeme tak zachytit části rozhovorů, části jejího textu, a obecně zkrátka části scénáře filmu, což je skvělé. Ještě mám půl hodiny, to je pohodička :D Ta videa byla zveřejněná na vimeu, takže vám sem musím hodit jen odkazy, ale rozhodně se podívejte na všechna, stojí to za to:) První postavou je postava Mary... což by mohla být nějaká kamarádka Cole, sestra Cole, těžko říct, jaký k ní má vztah, ale na tu kamarádku bych to moc neviděla. Jak herečka, která se zde pokouší o získání role, tak ani postava mi nejsou dvakrát sympatické, přesto ale stojí za to to shlédnout. Je to rozhovor právě s Cole. Tady najdete video. Pro herečku by to byla druhá filmová role. Jmenuje se Catherine Boily.
To bychom měli. Teď přejdeme k tomu nejzajímavějšímu. Nejzajímavějšímu pro mě. Video z castingu na roli Aliho. Jak jsem vám psala v krátkém popisu děje filmu, Ali by měl být jeden z vězňů, se kterým si Cole vypěstuje jakési podivné přátelství. A pokud by Aliho hrál ten týpek, co je na videích (tentokrát jsou tři), vůbec bych se tomu nedivila ani ve skutečnosti, nejen na plátně, protože ten člověk je prostě úžasnej. Doufám, že tu roli dostane, úplně ho v tom vidím, je vážně skvělý, úplně jsem se do něj skoro až zamilovala. Vím, že je to trochu divné, říct o 42 letém herci, že je roztomilej, ale on prostě je. A zároveň dokáže být taky vážný. Úplně jsem se pro něj nadchle. Jmenuje se Mido Hamada a známý je možná z filmu Neznámý, což je docela vtipnej paradox :D A hrál ve dvou dílech seriálu Terra Nova, takže bych ho teoreticky měla znát, protože jsem viděla skoro všechny díly, ale nějak nejsem schopná si ho vybavit. Každopádně pokud by hrál Aliho, nikdo by ho zapomenout nemohl, protože na castingu byl prostě perfektní :D Videa najdete pod čísly: 1, 2 a 3<< Tahle videa vážně stojí za shlédnutí, takže jen do toho.
Z videí, která jste zrovna shlédli, vyplívá jedna důležitá věc.
[kopírujte se zdrojem, dělala jsem jí sama asi o půlnoci, tak buďte od té lásky]

HEY BLONDIE!

Takže to máme potvrzené, dámy a pánové. Vzhledem k tomu, že scéna, ve které Ali hulák Hey blondie! je scéna s Cole, je jasné, že Kristen Stewart skutečně opět obarví své vlasy na blond. Jste z toho nadšení? Myslím, že spousta z vás ano. Já jsem tea ale mnohem víc nadšená z představy, že bude Mido hrát Aliho. To by bylo skvělý, držím mu palce, hrozně se mi na to hodí, vážně neskutečně!

Ještě jedno video se objevio dneska ráno... teda jsem já objevila dneska ráno, než vyrazím k doktorce, ke které se mi teda vůbec nechce. No, tohle video je pro roli Jacksona a ten, který dělal konkurz, se jmenuje Andy Senita. Máme šanci slyšet další kousek scénáře. Ten kluk je sympaťák, docela mi přijde, tak uvidíme.

Narozdíl tedy od posledního zúčastněného, jehož video se k nám dostalo, ten se mi na tu roli nehodí. Je to z castingu na roli Rica. My už ovšem víme, že tuto roli získal Joseph Julian Soría, takže narozdíl od Mida a Catherine, tento účastník už je ze hry. Jmenuje se Octavio Goméz Berríoz a já jsem upřímně ráda, že obsadili Josepha, protože tenhle týpek mi dvakrát moc nesedl. To video najdete tady. Posuďte sami, mně přijde takovej trochu divnej :D Každopádně jsem ale nadšená z toho, že se tenhle projekt skutečně koná :) Brzy by se mělo začít natáčet, nakonec ještě dřív než Sils Maria, i když původně to vypadalo naopak. Jsem na ten film zvědavá, mnohem víc, než třeba na zmiňovaný Sils Maria nebo na The Big Shoe, Camp X-Ray mě skutečně zaujal a já se hrozně těším, až ho uvidím. Myslím, že tohle by byl film, který bych shlédla, i kdyby v něm nehrála Kristen. Skutečně jsem na něj hodně zvědavá.

4 komentáře:

  1. Vypadá to zajímavě..já bych se tam cítila trapně..

    OdpovědětVymazat
  2. oni majú taký svojský štýl, čo dokazujú aj v rôznych interview s nimi...
    on nebol až pod takým vplyvom, síce vzíval svoje satanské dvojča, nech doňho vstúpi, ale asi mu to nepomohlo a padol zo 4 metrov... tak ale my sme mu vraveli, n ech tam neleze... lebo bol na strome už predtým, nejakých 7-8 metrov nad zemou a to nič, nič sa mu nestalo, zliezol len, ale toto sa mu fakt podarilo...
    aká bola tá vysnívaná škola? ja som dnes bola na SPU na hipológiu a že do 2 týždňov mi dajú vedeť, či ma prijali tí si teda dávajú riadne načas ale redšej by som išla na manažment živočíšnej výroby a tam by som si mohla zvoliť predmety s koňmi... prišla tam dokonca i jedna holka z Čiech, lenže nespravila maturitu z angliny a nemala ani maturitné vysvedčenie, lebo to bude robiď v září a jej povedali, že to môže ísť rovno domov... neviem odkial presne z ČR bola, ale už len tá dialka, že prišla a toto jej povedia, tak to parádne nasere...
    no v tom Mekáči sme boli, kde to má tak vela schodov smerom dolu a pri vchode je McCafé... vy ste robili bordel, ja som spala... OMG, tí zamestnanci tam musia mať parádne veľa zážitkov
    dnes si budem s jednou babou volať ohľadom práce pri koňoch je to na Myjave, neďaleko česko-slovenských hraníc, pekný plat, ubytovanie, pridelený vlastný kôň... hádam mi to vyjde, lebo nechodila som na veterinu, aby som stála za pásom alebo orezávala kebab...

    OdpovědětVymazat