neděle 31. srpna 2014

Layout no. 17

imagebam.com
June 21, 2014 - August 31, 2014

No... jak bych to tak pojala. Udělala jsem design pro mou úžasnou a milovanou kamarádku a sestřičku Clove... a když jsem ten design dělala, tak jsem rovnou vytvořila i jeden pro sebe... A vlastně si ani nemyslím, že by byl lepší, než ten fialovo-růžový, co tu byl víc, než dva měsíce... ale zkrátka... už před nějakou dobou jsem se začala trochu nudit. Ale jak jsem tu moc nebyla, tak mi to tak nepřišlo, neměla jsem tu potřebu dělat novej hned... ale u mě je problém, že jakmile ten novej udělám, tak ten starý dost často začnu nesnášet :D Což většinou řeším tak, že ho vyměním hned, ale tentokrát jsem si ho chtěla nechat až na začátek nového školního roku, tedy na zítra, ale už jsem to nevydržela :D Protože jsem sem pokaždé vešla a říkala si: Kurňa, ten design mě sere :D a toho jsem přesně dosáhnout nechtěla, protože si myslím, že ten, co tu byl do dneška, byl možná i ten nejlepší, co jsem na tuhle stránku za celou její existenci udělala :D Ale zkrátka nebylo zbytí :D Tak doufám, že se vám líbí i ten nový :)
* * * * * * *
Here is the thing... I made design for my amazing friend Clove... and when I was making that one, I kind of made also one for this blog... And I actually think it's not that good as this pink-purple one, which was here more than two months, but I just... needed change. I got bored few weeks ago, but I wasn't here that much, so I got over it... and I didn't have time for making a new one... but once I do it, once I make a new one, I am starting to hate the previous one. Despite the fact I loved it so so so much and I think it was maybe the best layout I made during all the time this blog exists... I started to hate it, because I had that new one and I felt like I can't watch this old one anymore :D So I changed it, I wanned to do it tomorrow, but I couldn't wait with that anymore, because every time I came here to look for new comments or something, I said to myself: God, I hate this design :D And that's what I didn't want to feel, I love it, it was great... it was here just too long. So I hope that you like this new one :D It's very simple, but I like those colors :) And I LOVE those photos, it was an easy choice.

12 komentářů:

  1. Vždycky máš moc hezké laye a tohle není výjimka..:)

    OdpovědětVymazat
  2. 'pro mou úžasnou a milovanou kamarádku a sestřičku Clove' nie, to vôbec neboli slová, ktoré mi udreli do očí Je krásny, je dokonalý, je podarený, neskutočne nádherný. Ja už ani neviem, čo ti k tým tvojím dokonalostiam mám písať, neviem, či ten blázinec na asku (ešte dobre, že to nikto nevidí ) stačil. Veľmi sa mi páči tvoja grafika, Angie, myslím, že to dávam dostatočne najavo. Je fakt nádherný .) A tie Kristenine hlášky na ňom sú skvelé :)
    Mimochodom, vidím dole Liester Tag. Neviem, či som dnes ešte schopná komentovať a čítať, ale pravdepodobne to doženiem zajtra. Pri balení na intrák. Okey, už mám depky, pôjdem sa nadýchať tvojích designov :)

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, ten layout je fakt super, strašně se mi líbí ten styl, co děláš, je jiný a tím výjimečný a layout u Clove je famózní :), hrozně se ti povedl, můžeš se pyšnit úžasnou práci

    OdpovědětVymazat
  4. Hrozně se mi líbí styl, jaké tvoje laye máš. Bože, nemáš chvilku čas na to, že bys mi udělala lay v tomhle stylu? Prosím, prosím, prosím! Zkoušela jsem snad už všechno photofiltre, gimp, photoshop, malování. Pak jsem zjistila, že chyba není v těch programech, ale ve mně a tak jsem se na tvoření layů vykašlala..

    OdpovědětVymazat
  5. Děláš si srandu? Souhlasím s Bonnie, děláš hlavně čím dál tím krásnější layouty, jsou takové zvláštní a jednoduché ale zároveň nádherné! K tady tomu si vybrala skvělé fotky, na kterých je Kristen nádherná. ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se strašně líbí každý tvůj layout! Máš takový krásný a osobitý styl, který ti dost závidím. Já designy neumím dělat vůbec:( I když růžová je taková hezčí barva, tenhle se ti taky hrozně povedl!:))

    OdpovědětVymazat
  7. Jojo, to jsem četla o tom Španělsku a operaci, vůbec si nelam hlavu! Já klido pido vydržím :)

    OdpovědětVymazat
  8. ten tvuj dess, co mas ted je naprosto dokonaly!! nejlepsi co jsi kdy mela ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  9. Tvoje designy jsou vždycky super! :) Krásně kombinuješ fotky a barvy, to se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  10. Angie, je skvělý! A sexy! Ach Mně se líbí všechny tvé designy, teď jsem akorát doslintala nad tím u Clove :) Jsi vážně strašně šikovná!

    OdpovědětVymazat
  11. Děláš si ze mě srandu? Tohle je absolutní dokonalost! Tenhle layout se ti vážně moc povedl! Moc se mi líbí ta barva, co jsi použila - je taková elegantní. A to záhlaví ♥ Můj oblíbený shoot a moje nejoblíbenější fotka s Kristen ♥ Nádhera. Prostě nádhera!

    OdpovědětVymazat
  12. Ooooo páni, no tak tohle je další skvost, včera jsem koukala na ten u Clove, a teď tady, pááááni. Já tě fakt obdivuju, tohle bych prostě nedokázala vytvořit, je to fakt nádherný, hrozně se ti povedl! :)

    OdpovědětVymazat