pondělí 10. června 2013

Gallery update 14.3: New photo with fan.

Ahoj. Po tak dlouhé pauze ničeho nového se trochu bojím zveřejňovat víc, než jednu věc v jeden den :D Abych si všechno nevyplácala. Ale teď mám čas a zrovna nemám teplotu, tak můžu být vzhůru trochu dýl. Nesnáším teď noci. Probudím se ve dvě ráno a dusím se. Pak nemůžu usnout a celé se to opakuje kolem půl pátý. Pak vstávám v sedm a jsem celej den naštvaná, že jsem se zase nevyspala. Takže i když bych se měla z choroby hlavně vyspat, spím jen, když už fakt nemůžu udržet oči, jinak si čtu nebo píšu. Takže asi tak, mám pro vás teď novou fotku s fanynkou. Vypadá to na nějakou prodavačku, buď ze supermárketu nebo nevím, Kris má v ruce nějaký ledový čaj v kelímku nebo něco, tak možná to je v obchodě, kde si to koupila. Každopádně jí to moc slušelo, hrozně se mi líbí ty brejle, taky bych takové chtěla :) Je skvělá, vždycky tak vstřícná k fanouškům, i za to jí miluju:)
* * * * * * * * * *
Hi. Well... after those weeks of nothing, I don't know, if I wouldn't keep another new thing for tomorrow, but I have time now and I will be studying whole day, I suppose, so... let's do it now. I have for you another photo with a fan. It looks like a girl from some supermarket or some shop, Kristen is holding ice tea or something, so... maybe it's this... anyway, Kristen looks lovely, she's always so kind to her fans, I love her for it. And I love her glasses, I would love to have the same!

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. To, že máš při nemoci spát, je určitě nějakej blud! Když jsem nemocná já, jsem na tom stejně jako ty, i když je fakt, že ráno bych nejradši vyspávala
    Taky zbožňuju, jak milá Kristen je, když přijde na fanoušky Co si budeme povídat, je prostě úžasná

    OdpovědětVymazat
  2. Milujeme ji a někteří nenávidí a říkají, že je to nafoukaná slepice Nenávidím být nemocná, naštěstí se přes rok držím a doufám, že žádnou nemoc nepřipustím ke svému tělu! To já naopak jako nemocná vyspávám, pokud se nedusím jak píšeš Snad se dáš brzy do kupy :)

    OdpovědětVymazat