sobota 29. června 2013

Gallery update 15.2: New/Old photo with fan.

Jsem bez peněz...:D No dobře, ne úplně, ale prostě mám zase málo :D Šetřila jsem si na tetování, takže jsem měla celkem dost, ale je to pryč... :D Tohle je ten důvod. Nemohla jsem si pomoct. Neodolala jsem. Musela jsem ji mít. Je krásná, že jo? Našla jsem totiž obchod, kde jich mají asi milion a jsem si téměř jistá, že si tam za nějakou dobu půjdu koupit další :D Miluju focení, fakt naprosto zbožňuju a nejradši fotím lidi, no zítra jedu do Varů za kámoškou, která tohle nadšení sdílí a hlavně se ráda fotí :D takže s tímhle uděláme perfektní fotky :D už se na ně těším :D No... než začnu psát články na příští týden, mám pro vás jednu fotku s fanouškem... kterého fakt nesnáším :D Jako nemyslím to tak úplně vážně, ale prostě zveřejnil tuhle fotku na svém instagramu... tak jsem se na ten instagram koukla a už asi 10 minut jenom nadávám :D Jmenuje se Rudy a má fotku snad s polovinou Hollywoodu. S Robem, s Kristen, Taylorem, Emmou Stone, asi 3 fotky s Demi Lovato, s hroznou spoustou lidí, s Candice Accolou, Ianem Somerhalderem, s Orlandem Bloomem a já nevím, s kým ještě :D S Johnem Travoltou... taky jsem mohla mít, kdybych odjela do Varů už včera... no nemohla jsem a stejně by to bylo značně nepravděpodobné, že ho někde potkám, ale to je fuk :D Každopádně je to hrozně nefér, já nejspíš nikdy nebudu mít fotku s nikým z nich a on jich má tolik. A nejvíc ho nesnáším za ty dvě s Johnny Deppem :D Každopádně Kristen to na té fotce sluší no, ale nevím, jak moc je stará nebo za kdy je.
* * * * * * * *
I'm out of money :D I had quite a lot, because I was spending it for my tattoo... but now it's gone. This is the reason:D I couldn't resist. It's beautiful, isn't it? I've found a shop, where they have them and they are not that expensive as on the internet. I think that I will buy some other :D I love taking photos and with this me and my friend... we will take amazing ones... :D Anyway... I have for you one new old photo with fan, before I will start with preparing articles for next week. I hate that guy! He published it on his instagram account... His name is Rudy and I hate him :D He has got photos with so many people. With Rob, with Kris, with Emma Stone, Demi Lovato... he has got more than one with Demi... :D than with John Travolta... with so many people, I want photo with John Travolta! I could have it.. but I couldn't leave to Carlsbad before tomorrow... anyway, I am not sure, how old is this photo, but Kristen looks there beautiful:) I hate him for that one with Johnny Depp, really... :D It's so unfair, I will probably never have photo with any of those stars and he has got so many :D

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. Taky mám kámošku, co ráda fotí a pořád by fotila mě..ale já to povolím jen když zrovna nemám stydící se den.. Jinak maska je krásná, jen nevím jestli bych za ní utrácela..
    A fotka je super..

    OdpovědětVymazat
  2. Tá fotka je naozaj skvelá, Kris tu má krásne očká, ako taká mačka :) Tá maska je naozaj krásna. Téda, ten fanúšik tých fotiek má. S Robom, Jaredom, Emmou, Miley, Demi, Colinom, Selenou, Chrisom a dokonca aj s Johnym Deppom :O Sakra, bojím sa ísť dole. Radšej už tam nejdem pozerať, prepadla by som závisťou A inak, som si istá, že si na to tetovanie čoskoro našetríš :) V tom Varu si to uži :)
    Inak, Angie, dnes som mala cez deň naozaj kopú vecí, ktoré mi urobili radosť (dobre, boli tam aj tie negatívne), ale najväčšiu radosť mi urobil tvoj komentár. Naozaj, vždy ma poteší, keď napíšeš. A toto bol ten najdlhší román, aký som kedy od niekoho dostala. To ani cez facebook takto nedostávam Veľmi pekne ti ďakujem, naozaj mi to urobilo radosť :) Nuž, najprv musím uznať, že s tým vreckovým to bol dobrý nápad, len škoda, že si nedostala tých 250 ... Za tie známky na maturite ťa neskutočne obdivujem. Si fakt trieda, ja sa obávam toho ako skončím a to sa občas rada učím Prázdniny si teda uži, ten Londýn ti závidím, samozrejme v tom dobrom, neviem, čo všetko by som zaň dala ja Teta mi sľúbila, že ma tam za rok zoberie, ale aj tak neviem, či nám to výjde... No jo, maminy sú už raz také, ja tiež vždy v noci po tme ťukám do klavesnice, už ju ovládam aj so zatvorenými očami, len aj tak, mama vždy uvidí to svetlo z obrazovky už je zle. Vždy sa ma tiež pýta, čo tam robím a ja neviem, čo povedať skôr. Väčšinou počúvam hudbu, komentujem na blogu alebo prekladám, popri tom mám zapnutý facebook, a pri tom ešte pozerám fotky alebo čítam poviedky. Vážne si vyhrala súťaž poviedok ? To je skvelé, rada čítam poviedky a tiež občas píšem. Ale nikdy nedopíšem príbeh celý Zatiaľ sa mi v tom ale darí v písaní poviedky Hunger Games. Zatiaľ si ju píšem len v noťasi, ale som rada, že je to jedna z poviedok, ktoré som ako tak dopísala Horory tiež nemusím, hlavne tie krváky, ale také trošku psycho môžem Aj keď ich musím pozerať vždy s niekým, lebo sa potom bojím ešte týždeň. Dom voskových figurín... uff... to som prvý krá pozerala so svojou sesternicou ako trinásťročná a v polovičke filmu sme to tiež vypli Speak je vynikajúci film. Filmy po psychickej stránke mám najradšej a tento je tiež taký. Jeden z najleších Kristeniných filmov, ako hovoríš :) Na Camp X-Ray sa tiež veeeeľmi teším a to ani nehovorím o Swath 2 :) Neviem sa dočkať, teším sa na to. Hlavne na to, aký dej to bude mať. A ja som s otcom tiež taký Marvelák Mama vždy len zahundre "ako vás to môže baviť" a my len pozeráme ďalej :) Inak, áno, Natalie Portman bola pred dvoma rokmi tehotná, ale aj tak, ten dej bol sústredený skôr na iné... Ale som rada, že tam bude viac, v dvojke :)
    Prajem ti teda ešter raz pekné leto, uži si ho, hlavne tam v tom Varu. Teším sa na ďalší román od teba.
    Mimochodom, keď si písala o tých poviedkách, nepísala si náhodou aj o Twilight ? Aj tak či onak, nechceš mi poslať adresu na poviedky ? Moc rada by som si ich prečítala. Už články takto píšeš veľmi zaujímavo, tie poviedky musia byť naozaj fantastické :)

    OdpovědětVymazat