čtvrtek 4. října 2012

Gallery update 7.5: New Breaking Dawn - part 2 poster

Ahoj lidi. Jak se vede? Já se mám tak nějak normálně... nic speciálního se nedělo. Rozhodla jsem se dneska flákat:D Takže to bylo fajne. Dnešek byl divnej. Ale fajn. Celkem. Jen jsem musela už potřetí zrušit kadeřnici. Kurňa! Furt mi do toho něco leze. Chci už konečně tu zrzavou hlavu! :D No nic, budu jí mít až za měsíc... a to jsem jí měla mít už 24. října:( No nic, nemám dneska moc kecací náladu. Takže k věci. Mám pro vás nový plakát na Breaking Dawn - druhou část. Je perfektní, hrozně se mi líbí. Je jinej, než u ostatních dílů, Bill Condon avizoval, že ty na BD budou jiný. Tenhle se mi líbí děsně moc. I proto, že je na něm Garrett:D
* * * * * * *
Hi guys. How are you today? I am fine. I was doing nothing today:D I decided to take a rest:D today was weird, but fine. Well... not very talkative today. I have for you new official Breaking Dawn - part two poster. It's absolutelly amazing:) I love it. It's very different from posters to other movies. Bill Coldon told, that they shoul be different. Enjoy:

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. Tenhle plakát je naprosto úžasný! Mně se moc líbí právě v tom, že je jiný :) A taky proto, že skvěle vystihuje obsah BD Part 2 - je z bitvy a jsou tam vidět i vlci a noví upíři :)

    OdpovědětVymazat
  2. uzasny plakat:) nejvic se tesim na Demetriho :)

    OdpovědětVymazat