čtvrtek 13. června 2013

Camp X-Ray project: Joseph Julian Soria joins the cast

* * * * * * * *
Ahoj lidi. Už je mi líp. Dostala jsem nějaké prášky... muheheheheeeee.... a je mi líp :D Ale musím zůstat vzhůru do jedenácti, páč mám antibiotika a mám je brát každých 8 hodin. Ne, že bych normálně chodila spát dřív, ale jsem fakt utahaná, když jsem nemocná, hlavně jak moc nespim kvůli tomu kašli. No, každopádně nemůžu jít do postele, tak vám aspoň napíšu článek, na který jsem si podklady našla už včera, ale neměla jsem dost sil a nálady o tom něco napsat. Jde o Camp X-Ray. Už je jisté, že se tento projekt uskuteční, pokud se nestane něco vážného. Je připravován. Už je i jasné, že si v něm zahraje Kristen. A od včerejška už je jasné i další jméno. Postavu, která byla obsazena, se jmenuje Rico. Štve mě, že víme, jak se jmenuje tahle postava a nevíme, jak se jmenuje ta Kristenina, ale nevadí :D No tuhle roli si zahraje Joseph Julian Soria a napsal o tom na svůj twitter. No... :D Kristin. No jo... tak se holt uklep no. Tak holt neví, jak se spelluje jméno Kristen no. Tak holt napsal Kristin. Lidi mu tam na to psali docela hnusný věci, nazývali ho asshole a tak, což mě docela naštvalo, dyť jde o blbý písmenko. Nemusí vědět, jak se píše, ale přitom moc dobře vědět, kdo to je. Mohli ho na to upozornit trochu mileji. No nakonec to opravil a napsal tu zprávu znovu, moc si z toho hádám nedělal :D Každopádně je fajn, že ten film opravdu bude, zdá se :) a já jsem z toho strašně nadšená, protože mě vážně zaujal, tak se těším na další novinky. Dám vám vědět:)
* * * * * * * *
Hi guys. I am better now. I have some pills... and I am better now. But I have to be awake till 11 p.m., so I am quite bored and I am really tired too. But... I can't go to bed, so... I have for you one article. I shouldn't be on the computer, but I couldn't help myself. I found this yesterday, but I really wasn't... able to write something. I was sad and sick... but now, I have better mood. Not much better, but better. I have for you some news about Camp X-Ray movie. It's official, that Kristen has got the part and it's official, that the project is in pre-production... and now is official another name. Name of an actor, who will play character of one guy, Rico. It's not known yet, who is he, but it's known, that Joseph Julian Soria will play him in this movie. He announced that on his twitter. That little mistake in Kristen's name... well... what to say, people were rude to him because of that, called him asshole, etc... I don't really care, it's just twitter and it's just a little mistake... they could tell him more kindly, that he did something wrong. Anyway, I am kind of excited about the fact, that the project is really comming up :) It will be amazing :)

2 komentáře:

  1. Myslím si, že má ty lidi někde..
    A jsem ráda, že se Kristen objeví v další filmu. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Některý lidi jsou fakt pitomí! Zajímalo by mě, jestli je jeho postava, ten přítel Kristeniny role... Asi jo, ten herec vypadá příjemně :) A jméno role Kristen by mělo být 'Amy Cole' :)

    OdpovědětVymazat