pátek 28. června 2013

Ellen DeGeneres on Kristen's tattoo.

Dneska jsem byla na pohovoru s jednou holkou z VŠE... No pokud zjistím, že jsem schopná dělat tu práci, o které ta holčina mluvila, tak možná budu mít praxi ke škole :D to by bylo fajn... :) Chtěla jsem jít pak na ten hřbitov... ale nedokázala jsem tam jít, nevím, asi mi hrabe. Chystám se tam už asi týden a půl, ale nejsem schopná se tam dokopat. No nic... Nedokážu si představit, že by měla Kristen Twitter... :D Ale občas je mi líto, že ho nemá, občas bych si fakt přečetla, co by tam tak psala. I když ona na tohle podle mě fakt není ten správnej typ, nebo nevím... :D Každopádně jiní lidé Twitter mají. Například slavná moderátorka Ellen DeGeneres, která vlastní jednu z amerických talk show, který je v USA jak naděláno. Ellen, Jay Leno, Jimy Kimmel, Jimmy Fallon, Craig Ferguson, Regis a Kelly, teď už Live! s Kelly a Michaelem... a další... možná je někdo z nich Brit, to netuším, ale každopádně jich je hrozně moc a já ani nevim, kterej je kterej :D Kromě Fallona, Jaye Lena a těch ženskejch :D Jo, pak ještě Good Morning, America! No prostě hrozný... každopádně Ellen je jedna z těch, kteří mají svůj osobitý humor, který jsem upřímně dřív neměla moc ráda, když jsem byla mladší, nepřišly mi některé ty věci tak vtipné... No později jsem jí přišla na chuť, teď jí mám skoro nejradši z těch všech show, a ona neustále chrlí nějaké fórky, to se mi na ní líbí :D Třeba jako nedávno... původně jsem neplánovala o tom psát, ale tak proč nakonec ne, že ano... dneska nějak nemám o čem jiném psát a ten jeden slibovaný rozhovor se mi nechtělo, protože je hrozně dlouhej :D Nicméně by to nebyla Ellen, kdyby neokomentovala dění ohledně Kristenina tetování... na svém twitteru zveřejnila zrávu ve znění: "Nové tetování Kristen Stewart vypadá skvěle. Nechápu, proč ho nechce ukázat." A k tomu přidala fotomontáž, na které má Kristen na předloktí vytetovanou hlavu... no prostě hlavu Ellen :D Kdo zná Ellen, tak ví, že tohle je pro ní typické :D No přišlo mi to docela vtipný :D Každopádně tedy doopravdy se spekuluje o tom, že má Kristen nejspíš vytetovaný znak nekonečna, takovou tu položenou osmičku, známe, je to zatím nejpravděpodobnější varianta, no věřím tomu, že se to brzy dozvíme. Když ne v nejbližší době, tak určitě neunikne pohledu fotografů na Teen Choice, pokud se tam KStew dostaví. Každopádně znak nekonečna je jeden z těch oblíbených znaků, které si lidé nechávají tetovat, i já jsem o něm jeden čas uvažovala a pořád ještě uvažuju:)
* * * * * * *
I can't imagine Kristen having Twitter account. But sometimes I am sad, that she doesn't have one... :D But other people do and other people write about Kristen on Twitter. For example very famous Ellen DeGeneres, who - as you probably know - have her own talk show. In the USA... there are so many shows like this. Ellen, Jay Leno, Jimmy Kimmel, Jimmy Fallon, Craig Ferguson, Regis and Kelly, now it's Live with Kelly and Michael... I don't even know, who's who... Good Morning, America... etc. etc. Anyway, Ellen is one of those people, who's funny in her own way and I have to say, that when I was younger, I didn't like her show that much... but I like her now, she's great. Anyway, Ellen published one Tweet, I can say, that it's typical Ellen. She talks there about Kristens tattoo... and she published photo manipulation with her face tattoed on Kristen's foerarm... :D I didn't want to write about this little joke, but I have nothing to publish today. In real, Kristen's tattoo is probably an infinity symbol. Which can mean many things and it is also one of the most popular tattooes. I thought about this too, when I was thinking about my own tattoo.


2 komentáře:

  1. :) :) dobry vtipek ja se na tetovani chystam na podzim. doufam, ze to dopadne

    OdpovědětVymazat
  2. Ellen je báječná ženská a já ji mám moc ráda! Tenhle její tweet a fotka k němu přiložená se mi hrozně líbí Je to velice legrační! A znak nekonečna je podle mě skvělým výběrem pro tetování :)

    OdpovědětVymazat