středa 12. června 2013

Dámy a pánové... mám angínu.

Chtěla jsem si pustit Příšerky s.r.o., ale ta kazeta je zničená, to je fakt na nic :/
To ale není to, co jsem chtěla říct. Teď nemůžu půl hodiny pít, takže se musím nějak zaměstnat.
Když jsem dneska přiznala své rodné matce, že je mi hůř, než včera, donutila mého rodného otce, aby zavolal jejich dvorní doktorce a jakožto již dospělou, tudíž spadající pod dospěláckého lékaře, mě tam násilím odvezl.
Pravda, asi to byl dobrý nápad, vzhledem k tomu, že nevyjdu ani schody bez toho, aniž bych se zadejchala.
Každopádně jsme tam pak asi půl hodiny seděli, já jsem tam asi 20 minut pomáhala sestře vyplnit mi kartu, a když mě konečně vpustila do jámy lvové k doktorce, ta se mi koukla do krku a prohlásila: "No, máte angínu. Čepy po celejch mandlích." A tak si říkám... cože? Angínu? Dělá si ze mě srandu? Já tady přemejšlim o zánětu průdušek, o zápalu plic, protože kašlu jak zasloužilej kuřák po 40 letech aktivního kouření dvou krabiček denně... a nebolí mě v krku. Ani mandle. Ani nemám problém s polykáním. Ale i tak mám prostě angínu. Ano... byla jsem u doktorky před týdnem v úterý. U dětský. Ta mi řekla, že tam nic nevidí a že na poslech tam nic neslyší a že mám prostě ležet a hodně pít. Mně bylo jasný, že asi něco neni okey, když to furt nepřecházelo, ale angína? To jsem fakt nečekala a upřímně jsem dost nasraná, protože kdyby mi dala antibiotika hned v úterý, tak už jsem zdravá. Mohla bych jít možná i dneska na koncert. No rozhodně bych mohla jít v sobotu na charitativní běh pražské zoo pro gorily. Jsem nasraná, protože už mi mohlo bejt dobře, nebo aspoň líp na zítřejší přijímačky. Bože. Jsem fakt naštvaná. A smutná. Zhroutila jsem se z toho všeho. Mám plný zuby toho, jak se ode mě očekává, že se někam dostanu a taky mám prný zuby toho, jak je mi blbě a nemůžu se pořádně soustředit na žádný učení. Ach jo. Angína. Doprdele, já jsem měla angínu naposled ve dvou letech. A teď si to musim vybrat, když dělám přijímačky. Ach jo, no jdu se zase učit. Tak se mějte, dneska ode mě žádnej článek nečekejte. Ahoj.
-Angie.

6 komentářů:

  1. Tak to fakt naštve, když to doktorka tak zanedbá a jiná lékařka ti něco najde a výjde z toho týdenní neléčba... Já si myslím, že jsi to chytla, protože jsi měla skrz ty nervy snížený imunitní systém nebo tak něco... Každopádně když budeš v klidu a nebudeš se stresovat - je to přece tvůj život a jenom na tobě záleží, jak s ním naložíš a jak to dopadne s tou vysokou - tak to léčení půjde rychle. Budu držet palce, aby ti brzy bylo líp a tvůj zdravotní stav se zlepšil :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já také netrpím na angínu, no 2x za 2-3 roky se mi to poštěstilo A když ji mám to cítím všechno, dokonce mívám teploty a nejraději bych spala celé dny a noci... Také nenávidím nucení do něčeho, co mě stěží naplní, ale všichni mají poslední dobou smůlu, stejně si udělám po svém... A to i když mi bylo 21 - každý příliš očekává :) ... Tak brzké uzdravení a ať ti vyjde to co ty chceš, ne co vyžadují druzí

    OdpovědětVymazat
  3. Soucítím s tebou, angína je zlo! Obzvlášť s tímhle počasím venku, ale co se dá dělat, že? Brzy se uzdrav - můžeš zkusit to, co pomáhá mě a děsí to moji doktorku Studený pití, je to super tajný recept

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to máš vážně smůlu:( Angína teď, když je tak nádherně a ještě píšeš přijímačky - je mi tě upřímně líto! Doufám, že se brzo uzdravíš!

    OdpovědětVymazat
  5. to zvladnes. ja mela anginu jednou a uz to nechci zazit

    OdpovědětVymazat
  6. zvláštní, jak mluvíš o rodičích..
    A jinak přeju brzké uzdravení. :)

    OdpovědětVymazat