pátek 14. června 2013

Layout no. 8

imagebam.com

Ahoj. Dneska jsem se rozhodla, že udělám nový design... Protože... jsem prostě nesnášela ten předchozí. Líbil se mi. Zezačátku. Ale dneska jsem tak nějak koukala na ten blog a zjistila jsem, že ho nesnáším. Že se mi nelíbí, jak je napravo, že se mi nelíbí, jak je to záhlaví malý, že se mi nelíbí prostě jako celek. Nesnáším ho :D Takže jsem potřebovala změnu. A to rychlou. Takže jsem udělala nový design a doufám, že se vám líbí :D Design č. 9 nemá nějaké zvláštní téma, je dost narychlo, ale líbí se mi, zatím. Bylo to drastické, z černé nasvětle béžovou, ale to přesně jsem potřebovala. Jo a ještě mě štvalo, že na tom layi nebyla moje sovička. Teď už tam je, tak jsem zase klidná. Příští design bude asi na téma nějakého filmu, ale ještě nevím. Chci trochu experimentovat. Ve skutečnosti jsem si před pár dny psala o design jedné úchvatné grafičce, ale až po té, co jsem odeslala objednávku, jsem zjistila, že je má zavřené :D takže jsem se prostě rozhodla, že to zkusím sama. Sice není ani zdaleka tak pěkný, jako dělá ona, ale stejně doufám, že se vám líbí. Nesnáším, když se něco mění v mém životě, ale tuhle změnu na blogu jsem fakt krutě potřebovala.
* * * * * * *
Well... today, I've decided to make a new design. Because... I just hated the previous one. I liked it. In the beginning. But today, I was just looking at it and I... realized, that I hate it. I needed to change it. Right now! So... here we go. This is layout version 9. I hope you like it. I was tired of that black color. I was actually asking one amazing artist, if she will do a design for me, but I did not notice, that he has closed order section, so... I had to do it on my own. I hope you like it. And I hope you liked the previous one, but it needed change. I needed change. I hate changes in my life, but I needed this one at my blog so badly.

7 komentářů:

  1. Angie, nemám na tento design slov. Je naozaj dokonalý, neskutočne sa ti podaril. To záhlavie je naozaj veľmi krásne, skvelé to ukazuje Kristeninu osobnosť. Ale aj ten predošlý bol veľmi podarený. Nemyslím si, že by si si mala písať o layouty u inej grafičky, tie tvoje sú dokonalé, originálne. Robiť grafiku ako ty, bola by som na seba pyšná No, veľmi pekne ďakujem za tvoj komentár, veľmi ma potešil :) Si naozaj zlatá, že si si spomenula :) Naozaj si veľmi cením, že môžem mať také sb, ako si ty. Veľmi rada tvoj blog navštevujem, a teší ma, že aj ty môj :) Čo sa školy týka, všetko ide v najlepšom. Hlavný nápor som prežila, teraz už len pár testov a je to A ty sa ako máš ? :) Ako som si tak čítala predchádzajúce články, hádam už je zdravíčko na tom lepšie. Človeka naštve, keď mu ide hrdlo urvať a doktorka mu na to ani poriadne nepredpíše lieky... Hlavne tie decké dosť zleniveli... Ale tak prajem čoskoré uzdravenie, ak ešte teda nie si. A tiež dúfam, že to dopadlo dobre s prímačkami :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem potřebovala změnu :) Musím říct, že zatím se mi líbí nejvíc, který jsem u tebe viděla! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Awwww, zamilovala jsem se! Dokonalý layout, vážně se ti strašně moc povedl. Já na tohle tvoření nemám trpělivost a znalosti, takže vždycky, když vidím něco tak hezkého, se proklínám - což je samo o sobě taky prokletí
    Dívala jsem se i na tvé předchozí layouty a hrozně se mi líbí jejich styl. Ovšem nemůžu si pomoct a musím vyzdvihnout design tvé galerie! To je něco naprosto EPICKÉHO! Nádhera, nádhera!

    OdpovědětVymazat
  4. Lidi neocení hodně věcí, což je obrovská škoda, ale asi je lepší si na to zvyknout. Ale fakticky, opravdu si myslím, že jsi šikovná!
    Navíc pro fotky z letošních Oscarů mám zvrhlou slabost, hrozně se mi líbily její šaty, ale to už zase začínám psát blbosti

    OdpovědětVymazat
  5. Já se přiznám, že ten předchozí design na mě byl docela dost tmavý, ale moc se mi líbilo záhlaví :) Ovšem tohle je prostě bomba! Myslím, že se ti fakt povedl :) Moc tě obdivuju za to, jak skvěle dokážeš pracovat s fotkama :)

    OdpovědětVymazat
  6. jsem ráda, že jsi znovu zvolila červenou, vypadá to tu skvěle. Záhlaví se moc povedlo, je to nádherně sladěné

    OdpovědětVymazat
  7. tenhle co mas se mi libi vic nez ten predchozi

    OdpovědětVymazat