pondělí 17. června 2013

RESULTS: 0.2 Do you know this movie?

Tohle pro mě bylo jednoduchý, protože jsem ten film viděla. A bylo to jednoduchý i pro Katie*. Protože 2. kolo vyhrála opět právě ona a já jí tímto gratuluji. Ani tentokrát si o nic neřekla:D takže jsem bez práce, ale každopádně jsem hrozně ráda, že se zapojuješ :) Doufám, že vás to aspoň trochu baví :D Další kolo už mám vymyšlený, no to nebude tak lehký, teda aspoň já si myslím, že nebude, ale tak pokud znáte Kris fakt dobře, tak to asi nebude ani tak těžký, ale bude to těžší než první dvě kola :D A co je tohle tedy za film?

Speak

Nebo tedy česky Mluv. Což je moc krásnej film a já samozřejmě taky připravuju jeho recenzi, ale nejsem si jistá, jestli to zvládnu bez toho, abych na ten film koukla znova, protože už je to pár let, co jsem to viděla :D Takže to nebude tak rychle, jako recenze filmu The Cake Eaters minule.
* * * * * *
This was easy for me. And it was easy again for Katie*. Yeah, it's her who won this round too. Next time.. it will not be that easy. Even if you know Kristen well, I think. I hope you have fun with it :D Because I do :D
What is name of this movie?

Speak

Amazing movie and I am preparing another review, but I am not sure if I can do it. I saw this movie like... two, three years ago, I am not sure if I remember it that well, so... I will probably watch it again before the review.

1 komentář:

  1. ;) Mně to hrozně moc baví, to poznávání. Je to pro mě zábava a proto se zapojuju :)

    OdpovědětVymazat