středa 13. listopadu 2019

Gallery update 75.1: New stills & poster + irst official 'SEBERG' trailer!!!!


Oukej... tohle jsem fakt nečekala. Vlastně už jsem se tak nějak odnaučila něco očekávat, o se týče filmů Kristen, protože když řeknou, že trailer bude "brzy", už se několikrát stalo, že byl třeba za 4 měsíce, že :D Ale, Amazon Studios dneska zveřejnilo první oficiální plakát k filmu a do komentáře napsali, že trailer bude zveřejněný za pár hodin. A fakt to byly dvě hodiny a trailer je na světě! K čemu, že to? No k filmu Seberg!!! Abych to trochu osvěžila, Seberg je thriller (založený na skutečných událostech), který se zaměřuje na 3 leté období ze života herečky Jean Seberg, která se trochu zapletla se skupinou Black Panther. Ona konkrétně se hodně angažovala a zasazovala za práva pro Afroameričany a v druhé polovině 60. let se stala terčem šikany od FBI, která způsobila mnoho tragédií v jejím životě, mimo jiné kvůli stresu z těchto událostí přišla o nenarozené dítě. Kristen hraje samotnou Jean Seberg, samozřejmě, a musím říct, že ten trailer vypadá prostě skvěle. Už jsem ho viděla asi 10x a to ani moc nepřeháním. Opravdu mě naprosto nadchnul, je fakt skvělý! Určitě se na něj koukněte, stojí to za to, jsem z něj úplně hotová, mám z něj fakt husí kůži a Kristen se v podstatě proměnila v Jean Seberg, je to neskutečné. Dělala jsem nějaký research, abych to mohla říct :D I když teda filmy Jean Seberg nijak zvlášť neznám. Ten trailer je božskej, už jsem to zmínila? Fakt je podle mě hodně povedenej a hodně se těším, až ten film uvidím. Jinak teda podle všeho Amazon poslal Seberg do Akademie ke zvážení letošních awards season, takže... možná, že z toho i něco bude, alespoň třeba pro Kristen. Ten film měl takové sporné kritiky, někomu se to líbilo hrozně moc a někdo to nesnášel, ale všichni se shodli, že Kristen byla skvělá, takže... mám naději, ale známe to.

Jinak teda kromě skvělého traileru mám pro vás ještě dvě nové stillsky z filmu a zmiňovaný první oficiální plakát. Ty jsou taky skvělé, hlavně ten plakát se mi opravdu líbí. Jsem na ten film hrozně zvědavá a tahle novinka mi úplně zvedla náladu dneska. Jinak si můžete všimnout jedné další novinky, galerie už mi zase jede. Nějak jsem překousla všechno to možná a nevím a vyřešilo se to vlastně za mě. Stačilo napsat, že ji chci aktivovat, zaplatit ten dolar přes paypal a bylo to, galerie už není suspendovaná a já si tam můžu vesele hospodařit. Myslím, že těch 300 korun ročně mě nezabije a věnovala jsem té galerii tolik času, že jsem se nějak nebyla schopná smířit s tím, že bych o ni přišla. To jen tak na závěr. Teď už vás nechám, ať se můžete kouknout na ten bombastickej trailer. Už jsem otravná, že? :D
+ + + + + + +
Okay. I didn't see this coming, but I am so glad it happened. It is kind of what I needed today. It was such a weird day today and this made my mood much better. I have for you the very first official Seberg trailer!!! And it is fucking brilliant. I don't know how good the movie is, the critics were quite mixed, but the trailer looks amazing. Like honestly, it gave me chills. It is something completely different from Charlie's Angels or Underwater, it gives me so much joy to watch Kristen doing so many and diverse projects and they are all coming out in such a short amount of time after one another, which is I think even better, because we can actually see the big contrast between those roles. Short reminder: 'Seberg' is a thriller based on a real story of American actress Jean Seberg. It goes back to the 60' and it is about her involvement with the Black Panthers and the truth about the FBI investigation, that caused a lot of tragedies in her life, including the loss of her unborn daughter. Kristen plays Jean Seberg herself and honestly? I have seen just one movie with Jean a long long time ago, but I feel like she became Seberg. I have recently watched some scenes from Breathless and Kristen leaves me speachless and that's only the trailer. I honestly cannot wait to see this movie. ALSO, Amazon Studios reportedly submitted this film, including Kristen for the leading role, to the Award Season run, so I feel there could be something out of it, despite the fact Kristen mentioned, that she is not really eager to the whole process you have to go through if you are an Academy Award contender.

Watch the trailer now. Like... seriously. Just do it. It's 2 minutes and 38 seconds of your life you won't regret, if you like Kristen, please, believe me. It is amazing. I fucking adore it, I have already seen it 10 times and I am not even joking. The studio has also released the first official poster to the movie and I added also two new stills that I had saved for some time, but I haven't published them yet. By the way, my gallery is back up. I overcame my fear and I just paid that dollar and they unsuspended my gallery, it was pretty easy. I hope I won't regret it. Anyways, check out the trailer. Did I already mention, how amazing it is? Maybe once or twice, but it is!


Gallery update:
[1x] 2019 - Seberg: Posters

[2x] 2019 - Seberg: Production stills

3 komentáře:

  1. tak to je skvelé, že sa to s tou galériou takto vyzriešilo, a nebudeš mať z toho už taký stres, určite sa ti poriadne uľavilo, čo sa týka filmu, tak ako kebyže tam nehrá ona tak neviem či by som mala záujem si to pozrieť, sama od seba, no pre ňu to spravím a pozriem sa na to , inak to pre mňa nie je až tak lákavé, no zvedavá som

    OdpovědětVymazat
  2. O vypuštění traileru jsem slyšela, ale ještě jsem neměla čas se na něj podívat, takže u tebe na blogu to byla taková moje premiéra :) Musím s tebou naprosto souhlasit, že trailer je velice poutavý a Seberg vypadá jako parádní psychologický thriller popisující část jedna slavné, ale už trochu zapadlé herečky. Kristen tu jinak vypadá parádně - ve smyslu, že hraje fakt dobře. Řekla bych, že potenciál na nominace by tu byl. Otázka je, jestli těch filmů nebude halda, ale nevypadá to tak, aby se protlačil. Ale budeme držet palce a snad se začátkem roku film objeví i pro nás obyčejné smrtelníky :)
    PS: Ten plakát se mi neskutečně líbí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dámské oblečení a doplňky z Velké Británie
    https://fas.st/-8K5a - More info>>>

    OdpovědětVymazat