sobota 4. ledna 2014

Co znamenal rok 2013 pro k-stewart-fan.blog.cz

Ahojte.
3. leden je za mnou a nakonec to nebylo tak hrozné, jak jsem čekala. Což nebudu rozebírat na blogu.
Tak nějak jsem si říkala, že jsem ani nenapsala žádnej článek o roku 2013 a jak se týkal tohohle blogu. A vzhledem k tomu, že se trochu nudím, tak jsem se rozhodla to shrnout v jednom dlouhém článku. Možná nebude tak dlouhý, ale aspoň něco napíšu, chce se mi něco psát.

Začala bych asi nějakými statistikami... teda, nebudu vás tu obtěžovat grafy :D Jen tak to trochu shrnu. Rok 2013 byl rokem, kdy jsem zveřejnila nejvíce článků. V roce 2011 bylo zveřejněno 11 článků, v roce 2012 jsem napsala 462 článků a v roce 2013 jste mohli zde na blogu najít rekordních 581 článků. A ne, 365 z nich nebyly fotky dne... protože ten nápad tu sice byl, ale jaksi jsem ho nezvládla dodržovat úplně každý den :D A jo, já jsem z toho čísla nadšená, ale chápu, že někteří lidé tolik článků zveřejní za tejden a ne za rok.. :D Ale já k nim nepatřím a nikdy jsem nepatřila. Při tom, jak se u každého článku vykecávám, bych to fakt nestíhala. Nejvíc článků jsem potom zveřejnila v červenci, a to 85 článků. Důvod je to jednoduchý, byla jsem 3 týdny doma a v červnu jsem měla angínu, takže i na ten tejden, co jsem tu v červnu nebyla, jsem zvládla nastavit celkem dost článků... :D Nejméně článků jsem potom zveřejnila v lednu, celkem logicky, pouhých 13. Dost velká prodleva byla pak i v květnu, jen 24, to jsem maturovala. A pak ještě v srpnu, kdy jsem byla celkem doma asi tak 5 dní, takže pouhých 26 článků.
V loňském roce se taky stalo několik dalších věcí, které byly pro mě a pro blog důležité. Jako první bych uvedla nejnovější rekord, který padl na blogu jen před pár dny, kdy se stal poslední článek roku 2013 tím nejdiskutovanějším článkem se svými 34 komentáři pod ním. Je třeba ale uvést, že některé komentáře tam jsou už z roku 2014, ale počítám to... :D Dále tento blog oslavil své druhé první narozeniny a své první druhé narozeniny. V tomto roce byl blog oblečen celkem do 7 vzledů, z nichž nejdéle tu byl design č. 11, který tu byl od 29. srpna až do prvních druhých narozenin, do 6. prosince 2013. A nejkratší dobu tu byl design předcházející, design č. 10, který na blogu zůstal pouhé 4 dny.

Chtěla bych upozornit, že se mi to v druhý půlce trochu vymklo a je tam pár spoilerů v podobě animací z posledního dílu Sherlocka od BBC... to jen tak pro jistotu... :D


Když už jsme u těch designů, tak tu byl poprvé, a možná i naposledy, design, který jsem nevytvářela já, ale má kamarádka Blair. Nové kabáty se netýkaly pouze tohohle blogu, ale i galerie, kde se vystřídaly celkem 2, jeden jsem nastavila na začátku března po Oscarech a druhý jen pár dní před koncem roku.


V roce 2013 se také návštěvnost blogu přehoupla do pětimístných čísel a mohla jsem 24. září oslavit krásných 10 000. Rok 2013 jsem ukončila s překrásnými 12 000 návštěvníků, za což vám dodatečně hrozně moc děkuju, je to naprosto úchvatně úžasné a já jsem vám za to neskutečně moc vděčná :) Jste nejlepší, miluju vás! Když už jsme u té návštěvnosti, v roc 2013 také padl další rekord a to v podobě počtu online lidí v jednom okamžiku na tomto blogu. 15 lidí online, což se nikdy nestalo a nikdy se to ani neopakovalo.
V roce 2013 jsem také prolomila novou hranici a zavedla jsem kategorii Sisters Site. Začalo to mou drahou Katie z Justa.blog.cz a nyní už mám celkem 4 sestřičky. Každou jednu z vás miluju a jsem nesmírně ráda, že jsem vás poznala :) Samozřejmě nemůžu zapomenout i na mé ostatní blogové přátele. Mám vás všechny hrozně ráda a jsem vděčná za to, že jste moje affiliates, každý jeden z vás pro mě moc znamená a jsem moc ráda, že jsem vás ještě nepřestala bavit a stále sem chodíte rádi :)


Mimochodem, sledujete někdo seriál Sherlock s Benedictem Cumberbatchem. Já ho zbožňuju, konečně po dvou letech vyšel 1. díl 3. série... po třech Hobitech a Star Treku to konečně natočili a ten nový díl je prostě boží, už jsem ho viděla 2x a asi se dneska kouknu znova. No, to jsem trochu odbočila, ale já jsem prostě musela :D

Martin Freeman je prostě dokonalej.
A Benedicta Cumberbatche prostě zbožňuju.
Dneska jdu podruhý na Hobita, jupíííí :)
"I've tried talking to him. He made his position quite clear."

To jsem trošičku odbočila. Ale jen malinko... :D
Co se týče Kristen, to jsem tak nějak rychle shrnula v tom článku na Silvestra.
Natočila 3 filmy. Přišla na Oscary o berlích. Dále pokračuje v kampani pro Florabotanicu a nyní dělá i Rosabotanicu. Stala se tváří nové kolekce Chanelu, což bylo oznámeno nedávno, ale čeká jí to teda až v tomhle roce. Její film Camp X-Ray se dostal na Sundance. Byly oznámeny další 4 projekty, ve kterých si Kristen možná zahraje. Kromě SWATH 2 je to The Big Shoe, American Ultra a ještě film Equals, což je zatím jen takový drb, ale kdo ví, třeba to vyjde. Pro Kristen to byl rozhodně náročný rok, no doufám, že ji spousta dalších skvělých projektů čeká i v tomto roce:) No už to ukončím, už jsem se vykecala dost a musím se jít učit :D Tak se mějte. Pá pá :)
-Angie.

12 komentářů:

  1. 1. Ten Marshal mě dostal.. už jsem si říkala, co všechno tady budeš statistikovat..
    Každopdáně, jsem moc ráda, že to máš za sebou a že si to zvládla, snad na to nebudeš už teď tolik myslet.. Stejně od té doby co se to stalo uběhl celý rok.. Pořád si pamatuju, jak jsem se třásla, když si mi o tom řekla... No ale to nebudeme už rozebírat... ten den je pryč...
    ¨
    2. Gratuluji ti k rekordu s články a také k té návštěvnosti... Já jsem určitě přidala celkem 365 protože jsem tu každý den, sice ne každý den komentuju, ale jsem tu každý den... 3. Co se týče Kristen jsem hrozně ráda, že se dala do práce a má teď tolik projektů... potom co se stalo s Robertem, jsem se trochu bála, jestli se vůbec k filmu vrátí, tak nějak jsem se toho prostě bála... A pak odmítla nějaké role, aby mohla zachránit jejich vztah a nakonec to nedopadlo a rozešli se... Tak jako tak, jsem fakt happy, že natáčí teď filmy a doufám, že po SWATH 2 každý zapomene na to co se stalo a Kristen bude prostě milovaná herečka...Nedavno jsem četla článek o ní a Robovi v jednom časopise, kde bylo shrnuto to její omlouvání Robertovi... psalo se tam o ní dost hnusně a já se naštvala jako vždycky... Já vím, jak to bylo podle toho co se zveřejnilo, ale nevím nic na 100% že... Tak jako tak jsem nikdy neviděla Kristen hůř miluju jí a vždycky budu Kristen Stewart a Sandra Bullock budou pro mě vždycky srdcové záležitosti!!!! I když začínám mít ještě k nim teď strašně moc ráda Katherine Heigl, ale tu taky spousta lidé nemusí a já nevím proč...Co se týče další události, která mě roku 2013 dostala na koleno, byla smrt Coryho a podpora pro Leu... to jsem se zúčastnila nějaké podpory a psala jsem někam něco, už si to moc nepamatuju.. ale to byla pro mě dost rána a pak přišlo to s Paulem Walkerem... to jsem taky nedokázala vstřebat... Doufám, že tenhle rok už nebude tolik úmrtí mezi oblíbenými celebritami a snad bude lepší.. I když se modlím rok co rok, aby byl lepší než ten minulý... Snad to letos vyjde... Uch.. učit?? No měla bych se jít učit taky, ale nějak se k tomu za Boha nemůžu dokopat a to jedno z mých předsevzetí je mít samý 1... tak si říkám, že si ho asi rovnou škrtnu, co??
    Ale teď vážně v pondělí píšeme na severní Ameriku a Canadu z ájiny i ze zemáku plus ještě slepá mapa celé Ameriky.. to se přeci jenom bude učit samo když se spojí moje tři největší lásky... zeměpis, angličtina a Amerika... :3

    OdpovědětVymazat
  2. Wow.. to jsem se zase rozjela.... ti povím, že já nemít tebe a ty naše komentářní slohovky, tak se snad nikdy ani pořádně nevykecám..

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za tenhle článek, Angie Musím říct, že rok 2013 byl v některých ohledech víc než fajn, pro Kristen v jistých směrech určitě, jak jsi sama shrnula v tom odstavci. Myslím, že i nám se vedlo dobře, což? Já si tedy stěžovat nemůžu Jsem hrozně ráda, že jsem měla tu čest poznat tebe i tvůj blog, za což taky vděčím roku 2013, však to říkám, byl to dobrý rok!
    A musím taky napsat, že jsi mi udělala radost těmi animacemi ze Sherlocka Já ve středu jak debil sháněla stream, na kterém bych chytila BBC bez výpadků, nakonec se mi to teda podařilo, takže jsem si premiéru prvního dílu užila výborně, protože na Twitteru se dívali snad všichni a bylo něco úžasnýho sledovat při tom i reakce ostatních Třetí řadu načali úžasně, vážně jsem nebyla ani trošinku zklamaná, jen jsem se utvrdila v tom, jak strašně mi Sherli chyběl A omg, celou dobu, co měl Martin ten knírek, jsem nemohla soustředit pozornost na nic jiného   

    OdpovědětVymazat
  4. Já si dala takový předsevzetí, teda dala jsem si jich asi milion, ale jedno z nich je, že každý den přečtu alespoň 100 stran, i kdybych měla číst po nocích... Tím pádem 500 stránkový knihy bych měla za 5 dní mít přečtené... Tak snad to dodržím, zatím to tak jde, ale je pravda, že kašlu na školu a jenom hltám divergent...

    OdpovědětVymazat
  5. Tenhle rok, jak koukám tedy, byl pro tebe rekordní!:)..moc ti gratuluju k těm 12 lidem online♥.. 2+ mě vždycky strašně potěší! D.. natož potom když jejich třeba dvanáct!:).. ty články jsou také úžasné, moc ti k tomu gratuluji♥.. Závidím ti, že už jdeš po druhé na Hobbita! DD.. Se máš :P.. No a Sherlocka nesleduju, ale vypadá to dokonale♥..možná, když budeš časíík, tak se kouknu!

    OdpovědětVymazat
  6. Angie... já se z tebe jednou počůrám smíchy... Ale tu knihu mi okamžitě přepošli..!!! Když už si jí napsala, tak abych si jí přečetla!

    OdpovědětVymazat
  7. No to si piš že to chápu..!! Vím přesně jak to myslíš !!! Někdy je tu prostě někdo, kdo nám připadá nesmrtelný.. pro mě je to moje rodina třeba.. Si piš že to bude trhák!! Já napíšu druhej a strhnem celý svět! Jináááč.. mě ty naše romány taky chyběly a hrozně moc... ale někdy potřebuju tak nějak kecavou abych se rozjela do románu, protože jindy je z toho románu třeba jenom půl románu.. ale ty určitě chápeš jak to myslím... nechápu to sice ani já sama, ale ty mě chápeš, protože mě prostě chápeš... Kath Heigl je moje další srdcovka.. její romantika je moje romantika.. někdy si říkám, že se na všechno vykašlu a půjdu do USA hrát do podobných slaďáků... Protože to by bylo vlastně úplně nejlepší... bojím se zamilovat a s někým být... tak bych hrála po boku nejvíc sexy týpku... a byla bych v cajku..

    OdpovědětVymazat
  8. Tak když to neuděláme.. tak budeme potom Penny dvě ... odjedeme spolu do USA... Ale vážně to musí být LA?? Nemohlo by to být Chicago nebo New York?? Teda vždycky jsem tíhla víc k NYC ale momentálně jsem se totálně zamilovala do Chicaga.. To bude tou mojí závislotí na Sandře a filmu Zatímco jsi spal... Sice ho znám zpaměti, ale tak nějak je to můj nejoblíbenější film.. Pamatuješ si tu scénu z TVD jak obvinily Caroline, že se dívá na Zápisník jedné lásky pořád dokola?? To jsem přesně já s filmem Zatímco jsi spal..

    OdpovědětVymazat
  9. Ach, Angie :'33 Tieto tvoje články ma zabijajú. Dáš tu všetky tie animácie, napíšeš tu toľko úžasných vecí... A Clove je z toho potom mimo. Ja ani neviem, čo povedať skôr. Gratuľujem k toľkích úspechov, k toľkím krásným článkom, ale hlavne ďakujem. Ďakujem za to, že si ty, tvoj blog a že môžem čítať tvoje články, plakať aj smiať sa nad nimi, čítať tvoje maily, vyrozprávať sa ti a tiež sa o tebe dozvieť viac ako tu cez blog. Ani neviem slovami opísať ako som rada za to, že ťa mám (znie to úchylne, ale nemyslím to úchylne ), že si môžem s tebou písať, ale hlavne čítať tvoje články a aj maily. Ani nevieš, ako si mi mailom urobila radosť, písala som odpoveď hneď ako mi prišiel, no nedopísala som ju, pretože som teraz chvíľu zase lietala medzi domovmi, raz u otca, raz u sesternice a podobne. Teším sa, až si dočítam a dopíšem zvyšok, je to ako terapia :) No, ale späť k tomuto článočku...
    Veľmi sa mi páči ako si nápisala to o Kris, pekne si to zhrnula :) Tiež dúfam, že na našu slečnu čaká pekný rok, hlavne na tie projekty sa teším. Snáď sa tiež ukáže ako sú na tom s Robom :)Sherlock... Už dlhšiu dobu nad týmto slintám, ešte som nestihla nič pozrieť, no pár skvelých ľudí mi to odporúčilo (hovorí vám to niečo slečna ? ;) ) a navyše... Benedict
    Animácie sú úžasné, tá hra ma dostala
    Martin Freeman... Nedávno som si blúdila tumblr a videla som takú jednu animáciu, kde bol Ben ako Sher (iné skratky ) a v pozadí bol týpek, ktorý sa mi na Martina veľmi podobal. Hneď som išla za ujom Googlom a keď som zistila, že tu hrá, skolabovala som. Zajtra idem na to, lebo to už dlhšie nevydržím Musím si to pozrieť :)
    Mimochodom, ten prvý obrázok je dokonalý :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty obrázky s Marshallem jsou super! ten díl mám ráda. Je super, že v tomto roce jsi měla nejvíc článků. :)No tak to je jasné, když jsi byla nemocná, že jich máš víc, tak to mam taky. :) A taky nemám zas tolik článků. No na rozdíl od toho kolik toho vždcky dohromady zveřejníme na best-actresses za měsíc, tak to mam tak na ten rok na svým blogu A nedivim se, že s maturitou jsi tu tolik nebyla. :) I těch 24 článků je docela dobrý, já bych byla uplně vystresovaná... Teda budu spíš.. K dvoum rokům gratuluju!! <3 Gratuluju k těm návštěvnostem! :) Jsem ráda, že můžu být tvé Affs, a že na mě máš vůbec náladu v emailech Nejvíc se těšim asi na American Ultra. :)

    OdpovědětVymazat
  11. V pohodě, hlavně si to užijte! :) Snad jí dneska bude dobře už. :) Já dřív taky.. To jsem měla blog o Čarodějkách, twilight, Avril a Přátelích.. ALe ty články za nic nestály To jo, já se nedivim, to já budu taky a nebude se mi chtít vůbc nic dělat, už to vidim. Já taky, je to od nich hrozně sladký. :)Taky jsem měla hroznou radost, že konečně zase měly společné fotky!! :) A hrozně mě bavilo, vždycky koukat na ty videa a tak kde se jich pořád ptali na to jak si daly pusu v The Runaways. A pořád se Kristen ptali jestli Dakota líbá líp než Rob DD
    A kdy máš první zkoušku? :)No ani ne, vzhledem k tomu, že prvních 14 dní máme talentovky, a sice jen dva nebo tři dny v týdnu, ale i tak je to pohoda pak ten týden, když se neučí celej... A pak už jen tak 2 týdny a zase pololetní den volna, nebo jak to je dlouho. :) A v únoru zas budem mít jarní prázdniny... Sice to jako takhle zrychluju, ale ono to nebude tak dlouho trvat a bude březen... A pak hezky už teplo <3 Nesnášim zimu... Promiň ten konec mi uplně nějak ujel a vlastně to nijak nesouvisí

    OdpovědětVymazat
  12. Teda vůbec si neodbočovala.. S tím počtem článků jsem na tom o něco hůř, vždycky mám za rok necelých 200, ale to asi proto, že vždycky všechny paparazzi fotky za týden, vlepím do jednoho článku. K návštěvnosti ti samozřejmě gratuluji. Jo, co já bych za to dala! Neznáš nějakou dobrou radu, jak zvýšit návštěvnost? Dělám si randu.. Ohledně těch narozenin blogu jsem to absolutně nepochopila, jak si to napsala.. - nediv se, ale patřím mezi ty méně chápavé lidi. A Hobita jsem viděla pouze ten první díl, na druhý nemůžu, holt řeknu to narovinu, nejsou teď po Vánocích peníze, dárků bylo fakt hodně, co si budeme nalhávat že.

    OdpovědětVymazat