středa 26. června 2013

Kristen Stewart on James Gandolfini's death

Ahoj lidi. První věc, kterou dneska zveřejním, není zrovna pozitivní, což docela dobře koresponduje s mojí náladou, protože jsem byla na krevních testech a trochu se bojím, jestli je se mnou všechno v pořádku. Protože i když říkám, že už je mi dobře, tak úplně zdravá se furt necítím, i když jsem možná jen hypochondr. Měla jsem tam zaškrtlou i kolonku v diabetickejch testech na cukry, tak snad nebudou moc vysoký, každopádně musím začít jíst hodně zdravě, kdybych měla cukrovku, tak to nepřežiju. Fakt ne. No, nebudu na to myslet... každopádně ještě nevím, jestli v neděli odjedu, ale začnu přednastavovat články. Jestli nějaké vymyslím :D Každopádně k věci, ke Kristen. Po pár dnech od té smutné zprávy o Jamesu Gandolfinim se k tomu Kristen vyjádřila. "Když jsem se dozvěděla o Jamesově smrti, byla jsem zrovna v New Orleans, kde jsme se setkali na natáčení, a všechny vzpomínky se ke mně vrátily a naprosto mě dostaly*," řekla Kristen v prohlášení pro Entertainment Weekly. "Vzpomínky na ten čas si navždycky uchovám. Byl nesmírně úžasný. Mé srdce cítí s jeho milovanou rodinou." Věřím, že pro Kristen to musí být skutečně ráda, jsem si jistá, že byli přátelé, ze všech těch rozhovorů to zkrátka bylo poznat, i přes věkový rozdíl si skutečně rozuměli a i James o Kristen vždy mluvil jen v tom nejlepším smyslu. Skutečně mě moc mrzí, co se mu stalo:( Pohřeb se koná již zítra, ve čtvrtek 26. 6. 2013 v New Yorku.

*gutted je minulý čas od slovesa vykuchat, ale přišlo mi to takové příliš násilné, myslím, že to v angličtině asi v tomhle kontextu nemá stejný význam...
* * * * * * * *
Hi guys. First thing today is not very positive, which is actually exactly in accordance with my mood. I was at those blood tests and I am afraid a little, if I am OK. Hopefully I am. But I don't know. So I still don't know if I will leave this Sunday or not. Anyway, I will start with preparing articles for that time I will be gone, if I will leave. But now, something about Kristen. She already said something on James Gandolfini's death. "When I heard of James' passing I was in New Orleans, where we met shooting, and every memory flooded back and gutted me," she tells Entertainment Weekly in a statement. "I'll hold that time near to me forever. He was immeasurably great. My heart goes out to his beloved family." I am pretty sure that it has to be really hard for her, because from all those interviews about Welcome to the Rileys, I remember, how they acted, I am sure, they were friends and that Kristen liked him a lot. I'm really sorry about what happened to him. His funeral will be held on Thursday in New York.

0 komentářů:

Okomentovat