neděle 16. června 2013

Gallery update 14.4: Photos with fans from Amarillo in Texas

Ježiši kriste, já mám všude jiný hesla, od tý doby, co se mi někdo naboural na mail :D na tenhle blog mám jiný než na gallerii a jiný mám i na svůj grafickej blog, jinej mám na každej ze svejch pět mailů, které mám kvůli tumblru, blogům a některé tedy proto, že pro mě mají historickou osobní hodnotu :D Já si je vesměs pamatuju, ale pak si to jednou popletu a zkouším pak všechna svá hesla o milionu písmenek a čísel jak ten největší idiot a pak nakonec zjistim, že jsem se jen překlepla v tom původním :D No nic, takový trauma z takový blbosti :D Mám pro vás konečně zase nějaké fotky. Fotky, které ve mně vyvolali otázku. Co sakra dělá Kristen v Texasu? Vážně :D Je ještě jedna fotka, ale to není fanouškovstká, ale tak trochu paparazzi, takže tu vám sem nedám... stejně je nekvalitní a Kristen tam jen sedí na obědě, ale je to fotka ze Santa Fé, to je hlavní město Nového Mexika a tyhle fotky s fanoušky, tedy spíš s fanynkami :D jsou z Amarilla, to je město v Texasu. Co jí vedlo k tomu, že se vydala na cestu skrz tyhle státy? Moc tomu nerozumím a chtěla bych tomu rozumět, jen nevím, jak něco takového zjistit :D Každopádně je to divný, nebo ne divný, ale takový nečekaný, když ještě předevčírem byla v LA, asi se rozhodla, že si trochu užije léto, než začne pracovat, nebo já nevím :D Možná, že tam je kvůli Camp X-Ray, teoreticky... těžko říct.. nebo možná kvůli filmovému festivalu v Marfa (jak napadlo Ajjinku), který začíná někdy na konci června, ale zas je tam dost brzo... a nebo kvůli obojímu? Těžko říct. Nicméně jí to tam moc slušelo, vypadala, že měla fakt dobrou náladu, což je skvělý :) A ještě jedna věc. Nechce se mi o tom psát celý článek, protože o tom zatím jen tak nějak kolují fámy, ale údajně by se Kristen měla nechat pro roli v Camp X-Ray opět přebarvit na blond. No, už jsem to párkrát někde zahlédla, že o tom psaly české stránky, ale nevím, odkud to kdo má, každopádně se o tom mluví :D a hodně lidí je z toho nadšených, ale já úplně nevím, jestli jsem z toho nadšená nebo ne :D Jako jo, blond vlasy jí hrozně sluší a bude to zase příjemná změna, ale já osobně si myslím, že jí víc sedí vlasy, jak je má teď :D ale chápu i to nadšení :D Co vy si o tom myslíte?
* * * * * * * * *
Jesus, I have different password for this blog, for the gallery blog, for my graphic blog and I have around five e-mails, because of my tumblr sites and some blog sites and some of them has just a historical value for me, but I have different password to all of them and that's crazy. I thought I remember that, but sometimes, I mess up and then I am trying all my passwords like a total fool :D Anyway, I have for you finally some photos again. So excited about that, but I have some questions. What does Kristen in Texas? Really, I don't get it :D She was in Santa Fe in New Mexico and these fan photos are from Amarillo, which is in Texas. Maybe she's just enjoying summer trip, but it's weird, two days ago, she was in L.A., yesterday in Santa Fe, the capital of New Mexico, now in Texas... weird, isn't it? :D It can be because of Camp X-Ray... it came to my mind first, but I have no idea why exactly :D Or because of a film festival in Marfa, which starts in the end of June... or both? Who knows. Anyway, she looks beautiful, and she looks, that she has got good mood there. By the way, did you hear about that hair thing? It in talks, that she should get blonde again for her role in Camp X-Ray. Well, I've heard that but I didn't find it written anyway, like... if it's for sure, but many people are excited about that :D I am not sure, if I am so excited about that, I loved her look when she was blonde, but I think that I like her hair like it is now. What do you think about that?

imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

5 komentářů:

  1. Chápem ťa, s tými heslami tiež mi to občas vyfučí z hlavy. Aké mám heslo tu, aké mám heslo tam... Niektoré som už aj zabudla Najhoršie je, keď si mám ísť pozrieť poštu na starý e-mail a teraz si spomenúť, aké je heslo Doteraz si neviem spomenúť No nič to ... Tieto fotky ma potešili, tiež by som chcela vedieť, prečo Kris je v Texase. Tá tvoja teória mi sedí Nuž, čo sa týka blond vlasov, som fanúšik brunet Stew, ale aj blond jej sekne. Každopádne, bola by to príjemná zmena. Uvidíme, ako sa to vyvynie :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mám na všetko jedno heslo ale rozmýšlala som že si dám na každý iné heslo... Kris je na fotkách krásná

    OdpovědětVymazat
  3. jo jo s tema heslama to znam :)me osobne se vic libi s hnedyma vlasama, ale ty blond ji taky slusi

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych asi brala tu teorii z přípravou na Camp X-Ray, ale klidně si myslím, že mohla s kamarády vyrazit jen tak na výlet - myslím, že v poslední době tohle dělá docela často. Každopádně fanynky měly štěstí, že si ji odchytily a je skvělé vidět, že Kristen tohle focení nevadí a je naprosto v pohodě :) Jinak, co se týká té blond... Myslím si, že by to byla na čas příjemná změna - v posledních letech jsme ji mohli vidět hlavně jako brunetku a černovlásku... Ale blond Kristen bych brala spíše na pár měsíců Mně se nejvíc líbí jako hnědovláska :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nikdy se barvit neměla! Myslím že by si všichni zvykli Myslím že názor dávat nemusím, sama víš jak se k jejím blond vlasům stavím Je lepší mít u všeho jiná hesla, horší je to se zapamatováním si, stává se mi to xD

    OdpovědětVymazat