úterý 25. června 2013

7777 visitors.

Přišla jsem na blog a viděla jsem něco, co jsem prostě musela vyfotit :D A rozhodla jsem se to spojit i s další věcí.
Včera jsem konečně zlomila hranici a tento blog dosáhl návštěvnosti 50 lidí za den! Což je naprosto úžasný a já vám za to hrozně moc děkuju :) Překvapilo mě to, o víkendu je takovéhle číslo častější... teda, mně se ještě nikdy nepovedlo, ale tak většinou se to přiblíží o víkendu, a ne v pondělí, to mě šokovalo. Prostě je to nádherný a děkuju vám moc! :)
Já uritě zase napíšu, až to bude 8000, ale tohle jsem prostě musela :D
Na tenhle blog za čas jeho existence přišlo 7777 lidí... tedy spíš má za sebou tenhle blog 7777 návštěv, což je číslo, které pro mě hodně znamená a i za to moc děkuju :) Budu s tímhle blogem myslím ještě dlouho. Vůbec si nedovedu představit, že bych blogovala o něčem jiném než o Kristen. Myslím, že až někdy skončím s tímhle blogem, skončím s blogováním úplně. Mám pocit, jakobych se právě tady konečně našla, a to i díky vám, úžasným návštěvníků, kteří mě oblažujete svými komentáři a svou přítomností :) moc děkuju :)
-Angie.

6 komentářů:

  1. já ti moc moc gratuluju, tvůj blog je úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  2. íí, gratuluju, to je úžasné číslo. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Čtyři sedmičky, tomu říkám magické číslo! Gratuluju, vždycky potěší, když se to, co na blogu děláš, nějak mihne v návštěvnosti, případně v komentářích, člověk se pak drží dojmu, že to nedělá úplně zbytečně
    Pamatuju si takovou vtipnou historku, kdy jsme na jednom webu o TW FF čekaly na milion, byly jsme dvě a chtěly jsme vyfotit toplist přímo s tím číslem, a opravdu nevím, kdo byl tak šikovný, ale zkazil nám to, najednou tam bylo přes a já to v photoshopu musela poupravit, aby tam ten mega doopravdy byl     Nikdy víc!

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, to je skvelé, gratuľujem, prajem ti to. Ja sa asi takého úspechu nedočkám Nuž, najprv musím napísať, že ma ten tvoj román opäť potešil Komentáre sú fakt jedna z najlepších vecí na blogu, ak nie vôbec tou najlepšou. Bez komentárov by ani človeka nebavil ten blog. Navyše je fajn, keď aj ľudia ocenia tvoju prácu, napíšu svoj názor a podobne. No, mama mi to tetovanie dovolila, ale len niečo maličké a niečo nenápadne. Keby som ale prednedávnom došla domov s tetovaním, asi by ma zabila To sa teda máš, že bývaš v Prahe. Je to naozaj krásne mesto, ešte k tomu tie akcie ... Ja mám rada ten svoj pokojný život v malom mestečku, aj keď niekedy mám chuť ísť sa vyblázniť do mesta. V meste, kde som na intraku, čo je už väčšie mesto, má človek aj viac možnosti a sú tam lepší ľudia. Navyše, v meste sa toľko nezazerá jeden na druhého, ako je to na dedinách. Asi by som si tiež vybrala Paramore namiesto Imagine Dragons, predza len pri nich sa človek viac vyblázni Aj keď majú naozaj pohodovú hudbu. A hádam ti niekedy výjdu aj oni :) Tento rok som chvalabohu na horách nikde nebola, takže žiadne "okuliare vyrobené slnkom" som na tvári nemala Ale ľutujem toho, že som nešla. Nabudúci rok budeme mať ale aj lyžiarsky, takže si to tam vynahradím, aj keď som jelito na lyžiach Toma Hiddlestona mám rada aj ja, je to skvelý herec. A celkovo, interviá a rôzne videá z akcií môžem z hercami z Avengers pozerať od rána do večera. To sa im fakt podarilo nájsť takú partiu Všetkým mám moc rada, musia to byť skvelý ľudia .) A to s tým koňom z Thora bola fakt dobré Na tom som sa smiala ako divá Juj, no hádam toto nebude ďalšia novela

    OdpovědětVymazat
  5. :) gratuluju :) ta animace k tomu sedi :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je naprosto skvělá zpráva! Za chvíli tu budeš mít přes 10 000 návštěv, uvidíš :) Já mám tvůj blog moc ráda a myslím si, že si vysokou návštěvnost zasloužíš :)
    PS: Ta animace je úžasná ♥

    OdpovědětVymazat