středa 10. července 2013

Vyhodnocení kontroly affiliates - budu tvrdá a nesmlouvavá.

Ahoj zlatíčka moje :D
To myslím k tomu, jak vážně jsem myslela ten nadpis, stačí :D
Každopádně je to tu, po měsíci skončila kontrola affiliates a já se konečně dokopala k tomu, že vám napíšu, jak to vlastně dopadlo... no... co bych tak jako řekla no. Napsalo se o dost míň lidí, než jsem doufala... ale protože jsem měkkota, tak jsem to vyhodnocení rozdělila na čtyři kategorie.
1. Ti, kterým jsem zapsání odpustila.
2. Ti, co se zapsali, nebo jsou úplně noví.
3. Ti, co se nezapsali, ale vím, že sem občas chodí.
To znamená, že pokud jste se nezapsali zkrátka proto, že jste si nevšimli, ale chcete i nadále zůstat spřátelení, máte ještě možnost to napsat buď pod tenhle článek a nebo pod článek kontroly. Protože odjíždím na konci července a ráda bych tu na blogu spoustu věcí dodělala, včetně veškerých ikonek pro affs, tak na to máte čas ještě do 27. července 2013.
4. Ti, co se nezapsali a ani sem nechodí, buď jejich blog skončil nebo mají jiný důvod.

Tak to by bylo k těm jednotlivým kategoriím a teď už konkrétně.
1. Ti, kterým jsem zapsání odpustila.
Má to dva důvody. Jsou to mé sisters site a lezou sem pořád, až to skoro není zdrávo :D a já jsem vám za to holky hrozně moc vděčná :) Samozřejmě vím, že sem chodí i spousta dalších lidí a některé z vás bych si nesmazala, ani kdybyste se nezapsali... Každopádně Katie* sem zavítá skoro každý den a vždycky napíše nějaký hezký komentář, který mě potěší, její blog je skvělý, ona je skvělá a i přesto, že věděla, že jako sisters site nemusí, zapsala se. Takže za to ti chci hrozně moc poděkovat a i za krásná slova v nepovinném bodu kontroly č. 4. Co se týče Rosie, tak ta měla pozastavenou činnost prakticky po celou dobu trvání kontroly, takže se ani zapsat nemohla, každopádně měla stejné sisters privilegium, jako Katie*. Vím, že to možná zní trochu nefér, ale vzhledem k tomu, jak často sem obě chodí, by mě nikdy ani nenapadlo je smazat. A hlavně tak nějak když je někdo s někým sisters, tak je většinou pravděpodobné, že sem chodí rád a chce i nadále zůstat spřátelený :D Tohle měla být především kontrola kvůli blogům, jejichž majitelé jsem už dlouho nezaregistrovala :D Takže pro většinu z vás stejně bezpředmětná, jako pro sisters, za což jsem ráda :)

2. Ti, co se zapsali, nebo jsou úplně noví.
Hromadně vám chci moc poděkovat, že jste se zapsali:)
http://stewartlawrence-fan.blog.cz/ - Clove, tebe bych si ze seznamu tuším nevymazala ani kdybys napsala, že už dál aff být nechceš, protože na tvůj blog chodím hrozně ráda, protože ho máš o dvou mých nejoblíbenějších herečkách, je skvělý, máme si co říct, naše romány se skoro až vymykají kontrole, ale vždycky se těším, jestli nějaký pod článkem najdu :D Mám tě moc ráda a je mou ctí být tvým spřáteleným blogem, doufám, že to tak ještě dlouho zůstane a moc děkuju za krásná slova v nepovinném bodu č. 4, vážně mě potěšilo, cos napsala :) Když se nudím a jen tak projíždím různé stránky, k tobě vždycky zabrousím, i když nemám zrovna v plánu obíhat :) jsi skvělá a tvůj blog je skvělý!

http://best-actresses.blog.cz/ - No my už jsme spřátelenými blogy nějaký ten pátek, takže vím, jak často obíháš, Nicol, kdy se tu ukážeš, kdy zase ne, hlavně vím sama, jak já obíhám, takže i to je faktor, podle kterého hodně hodnotím požadavky na obíhání :D Každopádně váš blog je skvělý a hrozně ráda na něj chodím, i když třeba nenapíšu komentář, tak věř, že jsem tam alespoň nahlédla, protože máte hrozný rozptyl témat, což já rozhodně ocením, protože mám ráda většinu hereček, o kterých na svém blogu máte články. Děkuju moc, že ses zapsala, jsem ráda, že můžu být vaším affs :)

http://rafanadal.cz/ - Týýýýý vado, fakt chceš na ikonku Rafu? To jsem nečekala :D Tu tvojí jsem měla hotovou ještě než jsem vůbec zveřejnila tu kontrolu. Zaprvý mi bylo jasný, že se zapíšeš. Zadruhý i kdyby ne, tak tě nesmažu už jen z toho důvodu, že zkrátka chci vědět novinky o Rafovi :D a zatřetí nebylo tak těžké uhodnout, koho ti prdnut na ikonku. Dobře, možná trochu kecám, ale jen trochu :D Měla jsem ji jako první už asi před třemi týdny, tohle je pravda :D No nic. Co bych tak řekla, och, jistě, taky tě miluji :) a jsem hrozně ráda, že jsem tvou stránku našla (nebo ty mou? už nevím:D), protože tam hrozně ráda chodím a vždycky si v komentáři u tebe vybiju tu svou do tenisu nadšenou dušičku :D

http://iwebpears.yolasite.com/ - Tak vy jste se holky zapsaly jako první. Vsadím se, že zapisovala Saša, protože mám dojem, že pak do normálního wanna be psala Timí, i když už jsme spřátelené dobu :D Ale já vím, že to máte nějak rozdělená ta affs, chápu, jen mě to pobavilo :D Vím, že moc neobíhám, ale občas mi dost blbne ten blueboard a nejde mi to poslat, takže jen chci říct, že tam chodím častěji, než píšu :D A jsem ráda, že zůstáváme spřáteleni.

http://katka219.blog.cz/ - I když mám Demi moc ráda, jsi asi jediný blog o ní, který pravidelně navštěvuji. Přeci jen není tolik času a hlavně to tolik nevyhledávám, protože vím, že všechny novinky stejně najdu u tebe :) což je super a mám tvůj blog hrozně ráda. Vím, že sem chodíš, píšeš komentáře, nesmazala bych tě, ani kdyby ses nezapsala. Rozhodně ne bez toho, abych se šla jak správná vtěrka zeptat, jestli chceš zůstat nebo ne :D

http://twilight-hra.blog.cz/ - Na blogu poslední dobou moc nejsi, ale jsem ráda, že i přesto si najdeš čas sem občas zajít a něco napsat. Jsme relativně nové affs, no tak uvidíme, jakým směrem se náš spřátelený vztah bude ubírat :D Máš fajn blog, i když ty vyloženě bulvární články já moc nemusím, ale najdou se u tebe samozřejmě i věci, které potěší mou duši:)

http://teenwolf-fans.blog.cz/ - Já Teen Wolf poslední dobou už moc nemám čas sledovat. To když mám teď zrovna minutu upřímnosti :D ale ne, já jsem upřímnej člověk relativně pořád. Každopádně si vždycky ráda přečtu nějaké ty novinky a kouknu na fotky, aspoň se mám na co čekat, až doženu svůj skluz :) My jsme taky affs jen relativně krátce, každopádně jsem hrozně ráda, že ses zapsala :)

http://talented.blog.cz/ - Jsem moc ráda, že ses ještě dodatečně zapsala, já na tvůj/váš blog chodím moc ráda, takže by mě fakt mrzelo si vás třeba smazat, já bych tam stejně chodila furt :D Chápu, že času je málo, já sama si nevšímám takovejch věcí jako kontrol prakticky nikdy :D Tak je super, že sem i ty chodíš ráda a že chceš zůstat spřátelená:)

No teď už k těm novým:
http://maite-perronib.blog.cz/ - Když už jsme u té upřímnosti, tak ani tu Ewu Farnou nemám tak ráda, její písničky jsou některé fajn, ale tak nejsem do ní tak zažraná, není to můj styl. Ale Maite mám ráda, je skvělá, a tvůj blog mám taky ráda, takže jsem ráda, že ses zapsala a že jsme spřátelily.

http://beautifulkristen.blog.cz/ - Jsem vždycky hrozně nadšená, když se mi podaří nějakou náhodou objevit blog o Kristen, který je stále ještě aktivní. Takže jsem hrozně ráda, že sis mě našla a že ses zapsala, protože já jsem už postupem času začala ztrácet naději v nalezení dalších podobných blogů :D Ráda k tobě chodím, logicky, protože máme blog na stejné téma a jsem nadšená z toho, že někdo taky miluje Kristen tak, jako já :) Samozřejmě jsou i jiní, další, i v tomhle seznamu, ale některé z nich znám už hodně dlouho a vím to o nich, to objevení někoho nového mě zkrátka hrozně těší :)

http://kristenstewart.blog.cz/ - Furt se trochu bojím, že buď jsem psychopat já nebo jsi psychopat ty, nebo jsme psychopati obě dvě, protože mít s někým tolik společnýho je prostě naprosto šílený :D a hrozně mě baví zjišťovat, co ještě najdu :D Vůbec nechápu, jak je možný, že jsem tvůj blog objevila až teď a nejradši bych si za to nafackovala, protože ho znám pár týdnů a už ho prostě miluju, taky miluju číst tvoje komentáře a miluju fakt, že jsem našla dalšího fanouška Kristen, jak už jsem psala, z toho jsem vždycky hrozně nadšená, těch českých blogů už tolik není. Každopádně tě mám moc ráda a doufám, že nám to spřátelení dlouho vydrží, protože si už ani neumím představit den bez toho, abych se koukla, jestli náhodou nepíšeš, a nebo se koukla na tvůj blog :D

http://hq-hart-of-dixie.blog.cz/ - No my jsme spřátelily asi... před dvěma, třema dny? :D Takže toho zatím není moc co napsat, každopádně tvůj blog se mi moc líbí, já jsem měla vždycky ráda Rachel, takže Hart of Dixie je rozhodně téma, u kterého si najdu něco, co komentovat :D A tak no, jsem ráda, že jsme spřátelily :)

http://heart-1direction.blog.cz/ - Nikdy jsem si nemyslela, že spřátelím blog s někým, kdo má stránku o One Direction, protože já je dřív neměla vůbec ráda... :D Fakt vůbec ne, vážně. Ale poslední dobou - od té doby, co mi je kámoška furt dokola pouští :D - jsem je přestala nemít ráda. Jako moc je neřeším nebo tak, poslouchám hlavně jiný věci, ale musím zkrátka uznat, že některé písničky mají super a i tvůj blog je super, tak jsem si říkala, proč ne :) oni jsou pěkní, milí, vždycky bude něco, co k článku napsat ;) Jsem ráda, že jsme spřátelily, no ještě jednou se omlouvám, že mi odpověď tak trvala.

Tak... to by bylo asi tak k těm, kteří se zapsali. Ikonky už jsou vyrobené, no nevím, jestli neusnu dřív, než je sem stihnu všechny dát a nakodovat je jako odkaz :D Každopádně ještě jednou děkuju, že jste se zapsali, mám vás všechny ráda a myslím to vážně upřímně :) A u těch, se kterými jsem spřátelená den nebo dva.. tak vím, že to moc upřímně nezní :D ale vaše blogy se mi líbí a to je zezačátku aff vztahu to důležité :D

3. Ti, co se nezapsali, ale vím, že sem občas chodí.
Tady jde vlastně už jen o dva blogy a jsem poněkud rozpolcena tím, jak to pojmout.
Druhým z nich je http://graphics-hut.blog.cz/ - s tebou jsem už spřátelená docela dlouho, už z doby, kdy jsi měla ještě blog dailysingers, takže mě trochu mrzí, že ses nezapsala a tak i tebe se chci zeptat, jak to je, a požádat tě o upřímnou odpověď. Vážně se neurazím, nebo něco, jen pokus si tě smažu, nechci to udělat zkrátka jen tak, bezeslova.
Posledním z těhle tří blogů je http://andrea-twilightsaga.blog.cz/. Já vím, že sem chodíš a že sem chodíš celkem často. Vždycky, když přijdeš, napíšeš krátký komentář alespoň ke třem článkům, ne k jednomu, což je fajn, i když by mě občas potěšil i nějaký delší komentář... no nezapsala ses, tak se chci i tebe zeptat, jestli chceš být i nadále mým affs a jestli sem chodíš opravdu ráda a ne jen z povinnosti toho, že jsme zkrátka někdy dávno spřátelily.
Vážím si upřímnosti, ani jeden blog z těch vašich tří nedokážu smazat bez té možnosti se ještě zapsat, nebo vám zkrátka něco napsat a doufat, že mi odpovíte a řeknete, jak to je...

4. Ti, co se nezapsali a ani sem nechodí, buď jejich blog skončil nebo mají jiný důvod.
Těch byla bohužel valná část... ale chápu, že ne každý na blogu vydrží. Smazala jsem tedy ze svého seznamu:
http://adulka16.blog.cz/ - MiA už byla hodně dlouho neaktivní
http://ultimate-perry.blog.cz/ - což je částečně i má chyba, protože jsem v době, kdy jsme byli nově spřáteleni, moc neobíhala nikoho... a i když Katy mám celkem ráda, tak jsem to celkem zazdila.
http://upirske-deniky-twilight-rebelde.blog.cz/ - já ani nevím, jestli jsme vůbec byly pořád affs. Jednou jsem jednu kontrolu zmeškala, ptala jsem se, jestli můžem být pořád a adminka mi neodpověděla, tak nevím.
http://oh-mileycyrus.fanzoom.net/ - Od 12. května neaktivní, což mě moc mrzí :(
http://nina-tvd-daily.blog.cz/ - myslím, že adminka ani nevěděla, že jsme spřátelené :D
http://shailene-woodley.blog.cz/ - u tohohle blogu mám podobný pocit, jako ten předchozí :D

Kdyby se snad někdo z pozastavených blogů rozhodl vrátit a chtěl obnovit naše spřátelení, tak stačí, když mi dá vědět do komentářů, to není vůbec žádný problém, ani v nejmenším :) Já bych byla jedině ráda.
Takže to by bylo asi tak všechno. Ikonky dodělám dneska a zatím se mějte :) Kdo by měl teď zájem o to spřátelit, pište zase normáně do wanna be, ne pod článek kontroly, ať v tom nemám bordel. Děkuju :)
Angie.

P.S.: Já myslela, že to nedopíšu :D :D
P.P.S: Jestli jsem na někoho zapomněla, tak mě nezabíjejte, ale připomeňte se, je půl jedný v noci, tak mi to odpusťte, ale snad jsem zmínila úplně všechny, doufám :D
P.P.P.S: Jsou dvě ráno a já dodělala ikonky. Řekněte mi, jestli se vám líbí, jestli ne, udělám vám jinou.

12 komentářů:

  1. Jsem ráda, že jsme se spřátelily :)
    Ikonka se mi líbí, takže nemusíš dělat jinou..už tě mám taky zapsanou. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to jsem ráda, že tě moje komentáře tak těší :) Já tvůj blog zbožňuju, moc ráda si vždycky přečtu, co k jednotlivým článkům napíšeš - má to hlavu a patu, smysl a baví mě si tvoje poznámky číst :) Jsem moc ráda, že jsme Affs ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Ííí, Angie, ty jsi ňufík! :33 Taky vůbec nechápu, že jsme se "nesetkaly" dřív, ale jsem opravdu strašně ráda, že se to nakonec přece jen stalo Chodím sem strašně ráda, zbožňuju tvé články a není den, kdy bych se sem nepřiprdelila a nepočetla si
    A teď jsem fakt skoro dojatá, že jsi jako ikonku vybrala BlondeStew, jako opravdu mě to dostalo, chňo :3 Asi bych se měla praštit, ale tyjo... děkuju!   

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, takový dlouhý článek a jen kvůli affs.. Jsem ráda, že sis mě nechala. :P

    OdpovědětVymazat
  5. TALENTED - Chodím sem ráda a minimálně jednou týdně. Jen jsem už zaměstnaný člověk, a tak trochu dlabu na plnění blogu aktualizacemi i na obíhání. Ráda bych ale affs zůstala

    OdpovědětVymazat
  6. Angie, ty si taký môj blogový poklad :) Nie, vážne ťa mám veľmi rada, aj tvoj blog, komentáre od teba - lepší je ten názov romány, pretože sa to komentármi ani nedá nazvať Neskutočne si cením to, že môžem byť s tebou sb a uškrieť sa pri každom románe, ktorý od teba dostávam a potom sa zase uškierať, keď ti odpisujem To, čo si teraz napísala... To mi až slzy vyhrkli z očí. Si neskutočne skvelá osôbka a moc rada - nie rada, štastná - že môžem byť v tvojom zozname sb a že ja môžem mať teba v tom mojom. Keď sa teraz pozerám na komentár do kontroly, teraz by som sa tam rozpísala do rozmerov trojzväzkového románu o tom, aký ste ty a tvoj blog skvelý. Si naozaj moc zlatá, tie romány od teba to je proste niečo vynímočné, vždy sa teším, keď si od teba nejaký nájdem pod článkom. Teraz som bola na blogu celkom málo a nestihla som ani odpisovať, ale vždy si ho aspoň prečítam, keď už neodpíšem. Veľmi pekne ti ďakujem, za to že v si (znie to divne, že ? ) A ďakujem aj za krásnu ikonku v menu, vybrala si skvelu fotku :)))

    OdpovědětVymazat
  7. WOW... já netušila, žes měla kontrolu.. to se omlouvám, teda i když já bych si jí nejspíš stejně ani nevšimla... Ale lezu se denně a moc ráda.. Miluju to tady !!! A moc děkuji za ta krásná slova!!! A i kdyby to nebylo zdrávo tak sem budu lézt furt!

    OdpovědětVymazat
  8. Páni, ty jsi vážně dobrá, že jsi udělala takhle rozsáhlé vyhodnocení kontroly!:) Moc ti děkuju, že sis mě nachala, hrozně jsi mě tímhle článkem potěšila Já sem k tobě chodím moc ráda!

    OdpovědětVymazat
  9. moc se omlouvam, ze jsem se nazapsala, nejak mi to uniklo. na tvuj blog chodim rada mas tady skvele novinky o Kris a i ne novinky :) takze pokud by sis me nechala byla bych moc rada :) doufam, ze tohle je dost dlouhy komentar, promin jsem zvykla psat spis kratsi, ale budu se snazit:)

    OdpovědětVymazat
  10. [4]: Taky máš ráda blonďatou Stew?

    OdpovědětVymazat
  11. Mě by nevadila ani ikonka Rogera, šampiona mého srdce, ale Rafa je Rafa :) ... To je tak milé, že jsi na mě myslela už takovou dobu dopředu Ještě abych se nezapsala! A i kdybych se nezapsala a zjistila později že byla kontrola a i tak jsem zůstala, říkala bych si, že jsem se zapsat prostě měla a jak to že jsem to přehlédla ... Už pořádně nevím jak to bylo, ale tak či onak, patříš k mým The Best ♥ Ya tozhe tebya lyublyu :*

    OdpovědětVymazat