pondělí 15. července 2013

Gallery update 16.1: Three photos with fans from July 14, 2013

Ahoj lidi. Dneska jsem byla venku se svou nejlepší kamarádkou, to bylo moc fajn:) Vážně mi chybí... já vím, že jsou prostě jen prázdniny jako vždycky, jenomže je to jiné, když člověk ví, že na začátku září nenakluše do školy a nebude s ní další rok sedět v lavici. Obě jdeme na jinou vysokou a já jestli půjdu do těch Budějovic, bude to ještě horší. Známe se prakticky celý život, nebojím se, že bychom se přestaly vídat třeba úplně, ale bojím se toho, jak je najednou všechno jiné a jak snadno se můžou věci změnit. No... radši o tom nebudu mluvit a myslet na to, zatím na nic z toho nedošlo, takže klídek, pohodička, fůůůů. No nic :D Dnešek byl super, takže asi tak. Teď mám pro vás nějaké fotky s fanoušky ze včerejška, 14. července 2013. Jak můžete vidět, tak Kristen stále není blond :D To je první věc, kterou bych podotkla. Druhou věcí je to, že očividně měla celkem dobrou náladu. Tou třetí věcí je to, že od těch fanoušků, kteří tyto fotky zveřejnili, víme, že ji potkali, když si zašla s přáteli na bowling do Corbin Bowl v Los Angeles. Moc jí to slušelo a vypadá to, že si asi užila čas, který tam strávila, na fotkách s fanoušky se usmívá... teda až na tu druhou :D a myslím, že není důvod, aby měla blbou náladu, když šla na bowling. Možná se objeví ještě nějaké další fotky, asi tam nehráli jen tihle tři lidé, ale těžko říct, tak zatím jen takhle. Jo a ještě jedna věc. NESNÁŠÍM JE! Já jsem Kristen na bowlingu nikdy nepotkala! A nikdy ani nepotkám! Dost možná jí nikdy nepotkám :D nesnášim je :D No dobře, nemyslím to tak vážně, jak by to třeba někomu mohlo vyznít:D Radši už půjdu.
* * * * * * * * *
Hi guys. I was out with my best friend today, it was fun. I miss her so much, it's so different, when you know, that you won't sit with her another year in class in high school. She goes somewhere, I go elsewhere... I know her whole my life, I can say that, so I am pretty sure we won't loose the contact, I am pretty sure about that, but still, I am quite afraid that things can easily change. Anyway, today was great, we went to zoo, it was great :) Now, I have for you now some photos with fans from yesterday, July 14, 2013. As you can see, Kristen is not blonde yet. That is first thing :D Another one, she obviously had great mood. Third one, she was probably play bowling with some friends or... with someone, because all these three fans wrote about their meeting... that it was in Corbin Bowl in Los Angeles. She looks beautiful and she looks like she enjoyed her time there, and it's great. It is quite possible that someone else took photo with her, but we'll see :D For now, here are these three photos. Last thing, I want to say... I HATE THEM SO MUCH!!! :D I've never met Kristen on bowling and I will probably never meet her at all. Hate them! :D :D Okay, I am not that serious I seem to be :D

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

4 komentáře:

  1. hezké fotky a podle mě to zvládneš, každého někdy čeká změna, je to normální :)

    OdpovědětVymazat
  2. Fotky jsou krásné.
    Jinak chápu, že s odloučení od nejlepší kámošky je zlé. Ale zase si říkej, že na druhou stranu poznáš nové lidi, a pokud jste s kámoškou opravdové kamarádky, tak vám to kamarádství vydrží i přesto, že se nebudete vídat tak často ;).

    OdpovědětVymazat
  3. Jenom lovely-books :))))Jo to já taky.. :(( hrozně mě to mrzí s Corym... :((

    OdpovědětVymazat
  4. Taky je nesnáším! Nejradši bych jim ty šťastný úsměvy vydrápala z obličeje!    Dobrá, uklidni se, Ajjinko, přej jim to, holka, přej!
    S kamarádkou to bude určitě v pohodě, i když je fakt, že ze střední se vídám asi jen... no, nebudu říkat číslo, abych tě nezastrašila

    OdpovědětVymazat