neděle 14. července 2013

Nový článek

Můj bože, tomuhle zkrátka nemůžu uvěřit. Cory Monteith (hvězda seriálu Glee) je mrtvý. Bylo mu pouhých 31 let. Nemůžu tomu uvěřit. Je mi to tak hrozně moc líto, jsem pořád docela v šoku. Něco takového člověk zkrátka nečeká. Byl nalezen mrtvý ve svém hotelovém pokoji ve Vancouveru, zatím se neví, co přesně způsobilo jeho smrt. Jak tohle vůbec může být pravda? Pořád se mi tomunechce věřit. Když umře takhle mladý člověk, je to vždycky tragédie. Nic z toho, co řeknu, nepomůže zmírnit smutek jeho rodiny a nejbližších. Je mi to vážně hrozně líto. Měl takový talent, potenciál... Tenhle svět je prostě špatný. Měl žít dlouhý šťastný život.. a ne umřít takhle mladý. Cítím s jeho rodinou a přáteli a modlím se za ně. Samozřejmě i za jeho překrásnou přítelkyni Leu Michele. Neovedu si ani představit, jak strašné to pro jeho nejbližší musí být. Upřímnou soustrast. Budeš nám chybět, Cory :'( Odpočívej v pokoji.
* * * * * * * * *
Oh my God, I just can't believe it. Cory Monteith (the star from Glee) is dead. He was just 31 years old. I can't believe it. I am so so so sad about that, I'm still shocked. He was found dead in his hotel room in Vancouver. Oh my God, how can be this true? I still can't believe it, I don't want to. When such a young men dies, it's a tragedy. Everything what can I say will not help anyone... I am just so sorry about what happened. Such a talented young men. This world is wrong. He was supposed to have long and happy life... no one should die in such a young age. My prays are with his family and friends. And of course, with his lovely girlfriend Lea Michele. My heart is broken. We will miss you Cory. Rest in piece.

4 komentáře:

  1. Zjistila jsem to hned po probuzení, chodím kontrolovat net, jako maniak prostě..a tam na mě vykoukne tohle..jediné, co jsem byla schopná udělat, je otevřít pusu a jen čumět..nemám s ním nic společného, jen snad to, že jsem byla...JSEM jeho velký fanoušek..a přesto mi to zlomilo srdce. Bude tu chybět.

    OdpovědětVymazat
  2. Je to strašná zpráva! Ani mě se tomu nechtělo věřit, když jsem si to ráno přečetla na facebooku. Hrozně mi to připomíná úmrtí Heatha Ledgera. Oba dva v sobě měli obrovský potenciál a byli příliš mladí na to, aby skončili takhle. Člověk to ale nedokáže zastavit. Ani si nedovedu představit, jak na to reaguje jeho rodina, přátelé, kolegové a hlavně Lea - té je mi strašně líto... Pro herecký svět je to velká ztráta, Glee už nikdy nebude takové, jako dřív. Je to hrozné, když si člověk vezme, že jeden den tu jsi a další už tomu tak být nemusí. Co jen dodat? Držím všem jeho blízkým pevné nervy a doufám, že Cory je teď na lepší místě, kde ho nic nebolí...

    OdpovědětVymazat
  3. Je to šílený, nemohla jsem tomu uvěřit... Pro Leu to teď musí být šílené, obzvlášť když za 14 dní měli mít svatbu, fakt nevím, jak bych tohle dokázala zvládnout...

    OdpovědětVymazat
  4. Smutné Víc snad ani není zapotřebí dodat.

    OdpovědětVymazat