úterý 16. července 2013

Gallery update 16.2: Photo with co-stars Lane Garrison and Peyman Moaadi

Ahoj lidi, jak se máte? Dneska mám pro vás jednu perlu :) Našla jsem tuhle fotku a vážně jí žeru. Zveřejnil ji Lane Garrison na svém Instagramu (no možná i na svém twitteru, ale to jsem nezkoumala:D). Lane je jedním z kolegů Kristen, který bude spolupracovat na filmu Camp X-Ray, postava, kterou si zahraje, se jmenuje Randy. Očividně jeden z vojáků :D Na té fotce je s Kristen a ještě s jedním kolegou hercem, Peymanem Moaadim, který si zahraje Aliho. Možná je to tím světlem, ale nepřijde vám, že má Kristen světlejší vlasy? No... ještě to není blond, ale možná se na tom už pracuje :D a nebo je to tím světlem případně efekty instagramu, těžko říct :D Každopádně jí to tam hrozně sluší:)
* * * * * * * * * * * *
Hi guys, I have something amazing for you today. I found this photo and I love it so much. It published Lane Garrison on his Instagram. Lane is one of Kristen's co-stars in Camp X-Ray movie, he plays the role of Randy, obviously a soldier. In this photo is he with Kristen and another co-star, Peyman Moaadi who's character is called Ali. Maybe it's the light, but don't you think Kristen has lighter hair? Well, it's not blonde still, but maybe it's in process :D But maybe it's just the light or effect from that instagram programme. Hard to say, anyway she looks beautiful here :)

lanegarrison9: Shaved head and now we are ready to shoot! @kristenstewart @peymanmodi #campxray
lanegarrison9: "Oholená hlav a už jsme připraveni natáčet!"
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

7 komentářů:

  1. Je tady vážně krásná!! A taky mi přijde, že má ty vlasy světlejší.

    OdpovědětVymazat
  2. Je krásna :) Tie vlasy má fakt dáke svetlé :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta fotka je senzační, moc se mi na ni líbí Kristenin úsměv :) A mně přijde, že má vlasy pořád stejné

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlasím s Katie*, taky mi přijde, že má ty vlasy pořád stejné, u ní stačí jen trochu jiné světlo a má na fotkách hned jiný odstín Ale kluci se evidentně baví, na place se to bude hodit

    OdpovědětVymazat
  5. Já nechci, aby byla blond.. Ale jinak jí to moc sluší..ale to vždycky, takže jsem opět neřekla žádnou novinku..

    OdpovědětVymazat
  6. Ja mám z tej fotky nesmiernú radosť. Kris je tu strašne rozkošná, a tiež som si už stihla obľúbiť z nej jej kolegov Lanea najmä vďaka tomu popisu a Peyman mi tu príde tiež taký sympaťák. Čo sa vlasov týka, mne príde stále rovnaké Možno to robí ten efekt. Každopádne, uvidíme, čo Kris s vlasmi urobia, možno ich jej rozsvetlia, nemá ich moc tmavé. Však uvidíme. Neviem sa však už ďalších informácií dočkať, nech už je viac noviniek Mimochodom, súhlasím, občas tým ľuďom na fotkách závidím. Ale neboj, Angie, keď bude Kris natáčať u nás, v Európe, nabaľ kufre, poletíme za ňou a budeme mať fotku aj s autogramom To by bolo niečo. Myslím, že každý/á bloger/ka by chcel/a mať fotku so svojím obľúbencom, aspoň teda taký, ktorí si vyberú na blogovanie niekoho, kto im je vzorom :) Ja som teda nadmieru spokojná s Kris a Jen Stretnúť ich je snom na mojom zozname "Before i die" Nuž, ja som ten blog o Twilight mala asi 2 roky, pridávala som na ňom len novinky o ságe a o hlavnom triu, o všetkých to už bol problém Každopádne, chýba mi to, vtedy som nemusela fotky toľko ukladať, robím rôzne úvodníky a podobne. Zabralo to menej času a bola z toho dvojnásobná radosť Ale som rada, že som už viac "skvalitnila" články, aspoň na súčastnom (sl-f) blogu :) A súhlasím, je už ten čas, kedy sa to pohne ďalej, teraz nastáva éra Camp X-Ray a Sils Maria, no Alebo Snow White and the Huntsman A on sa ten pavúk tvojho brata volá Amáta ? To je zlaté Tým, že mu to terárko oblepila si urobila správnu vec pre bezpečie P.S.: Tá tvoja veta, že už nevieš o čom si písala na začiatku komentára... Ja nemám už slov Vždy tak tie komentáre od teba rozosmejú a vždy mi urobia radosť Si proste trieda ;) :))

    OdpovědětVymazat