středa 17. července 2013

Gallery update 16.4: On the set of Camp X-Ray (July 17, 2013)

Ahoj lidi. Ani jsem nedoufala v cokoliv dneska :D Myslela jsem, že pokud se něco objeví, tak až třeba po pár dnech natáčení, ale ne dneska :D No mám pro vás něco úžasnýho. Jak jsem říkala, kvůli fotkám z natáčení poněkud porušuju své předsevzetí nezveřejňovat fotky od slídilů, ale bude to vždycky tak... pět, šest fotek najednou. Víc se jich ani neobjevilo. A to je dobře, žádnejch milion fotek, jak to často známe. No druhá věc je, že není blonďatá, což může mít dva důvody. Zaprvé... nebude blonďatá :D Zadruhé... jedna kamarádka Ajjinky měla takový celkem dobrý postřeh, že nemusí být blond od začátku filmu. Vstoupí do armády, to je velká změna, může si ji nabarvit v průběhu. Každopádně mám pro vás fotky z natáčení filmu Camp X-Ray! :) Lane Garrison tam je s ní, jak si můžete všimnout:)
* * * * * * * *
Hi guys! I didn't even hope for something today. I thought that if something appears, it will be few days after the start of shooting. But I have for you something amazing. Two points. It's just five photos, not billion photos by paparazzi, just five photos. And the second thing, she's not blonde, so... there are few options. Actually two options. Ajjinka's friend had a good idea, that she might not have blonde hair whole time. She goes to the US army, it's a huge change, she maybe dyes her hair just after it. Or... they changed that and she'll not be blonde. The important thing is, that I have for you first five photos from the set of Camp X-Ray movie! I found them here<

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

7 komentářů:

  1. No! Já si hlavně myslím, že se zatím nenatáčelo, nebo prostě... Nevypadá to jako natáčecí plac, je jasný, že nemáme fotky z celého dne a tak, ale... Neztrácím naději!

    OdpovědětVymazat
  2. Ale podle toho videa, co se objevilo, opravdu natáčeli... Škoda A anoo, je to Tara Je tam i JJ Ale furt si říkám, že jestli má být Mary nějaká její kámoška, což asi jo, pochybuju, že by byla v tý věznici taky, když tam má být Kristen sama, a jestli to natáčejí chronologicky, tak by tomhle mohlo být klidně v té části před tím, než se vůbec přihlásila do armády Ale zatraceně, tohle hádání je na nic

    OdpovědětVymazat
  3. Prostě to tam musí být! Jinak Blondie nebude mít vůbec kouzlo, obzvlášť, kdyby to tam vůbec nebylo, že Ale jako... když je to ve scénáři, Kristen s tím určitě nemá problém, to už dokázala u The Runaways nebo On the Road, když jde o roli, udělá si s vlasama cokoliv (dobře, asi ne cokoliv, právě jsem si totiž vzpomněla, jak na Twitteru někdo nadhodil, že by mohla jít rovnou dohola ), takže si pořád myslím, že to nakonec klapne. Nějak

    OdpovědětVymazat
  4. Jo, hodně lidí má na ní dost podivné názory, což už jsem řešit přestala, nemá to cenu, ale kdyby si někdy přečetli něco podobného... Kdykoliv se objeví nějaké fan fotky, všichni o ní mluví neuvěřitelně hezky, žádný z jejích hereckých kolegů o ní nikdy neřekl špatné slovo, je zkrátka úžasná a musí být vážně paráda na něčem s ní pracovat!
    Třeba zrovna Camp X-Ray, námět je skvělý, ale upřímně? Dost pravděpodobně bych se o tom projektu nikdy nedozvěděla, kdyby v něm Kristen nedostala roli, takže jsem ráda, že jde i do takových projektů, rozšiřuje mi to obzory
    A už musím konečně zjistit, jak vypadá Peter, asi to bude ten maník se zelenou kšiltovkou, ale jistá si tím nejsem, v googlu mi pod jeho jménem vyjede hromada tváří Nevíš náhodou, který z nich je?

    OdpovědětVymazat
  5. Jsi miláček, Angie :3 Kdybych ty fotky nehlídala pro fanpage Camp X-Ray, tak je v článku ještě nemám Ale vzali mi všechny naděje, vůbec to není od nich hezký! Ale co, jsem už velká holka, blond vlasy si jakožto vyučená kadeřnice dokážu představit!   

    OdpovědětVymazat
  6. Do těch fotek jsem se zamilovala ♥ Líbí se mi, že si Kristen natáčení užívá a taky mě dost překvapilo, že fotky byly už tak brzo A Kristen jako vojanda vypadá suprově, moc se na ten film těším :)

    OdpovědětVymazat