sobota 27. července 2013

London.

Odjíždím lidi.
Já vím, je to nečekané.
Respektive ani ne, říkala jsem to už několikrát, ale ani jednou ne úplně oficiálně :D
Zítra odjíždím do Londýna na dva týdny na kurz angličtiny. Je mi z toho na zvracení a vůbec se mi nechce jít spát, protože se hrozně bojím a mám pocit, že stejně neusnu. Těšila jsem se, ale teď už se mi tam nechce, takže trochu vyšiluju. Trochu hodně. Ale tak co, když to bude hrozný, tak tam strávím 13 dní a zase se vrátím, ale tak stejně, mám z toho docela hrůzu. Velikou hrůzu. Pomoc! :D No dobře, Londýn, baby, těším se, fakt jo, ale zároveň jsem z toho fakt hotová, bojím se, fakt se bojím. Hrozně moc se strašlivě bojím.... nechci jet :D Chci a nechci. Bože, měla bych se uklidnit :D Každopádně tu prostě nebudu. Nastavila jsem nějaké články, ale na animace a fotky dne se asi vykáknu, páč už na to nemám čas :D A ostatně ani náladu, protože jsem napsala asi 11 článků během asi 4 hodin, což je pro mě fakt rekord, když si vezmu, že ne všechny jsem měla připravené ze včerejška :D Pár věcí jsem ještě ukládala a teď mě znáte, já k tomu ještě píšu komentáře, nebo se o to snažím... :D No hrůza hrůzoucí, možná, že na ty fotky ještě dojde, protože nevím, jestli usnu, ale měla bych to aspoň zkusit, tak se mějte famfárově, já se v průběhu těch dvou týdnů asi ještě ozvu, nebudu tam úplně odstřižená od reality... jen částečně :D
-Angie.

Hiatus 28.7. - 10.8.2013

8 komentářů:

  1. Jak já ti závidím! :) Myslím, že před odjezdem bych měla úplně stejné pocity jako ty. Ale nevyšiluj, určitě to bude super! Pořádně si to užij! :)))

    OdpovědětVymazat
  2. V Londýně už jsem byla a hrozně se mi tam líbilo! Je to nejlepší město na světě!! Snad si to tam užiješ tak jako já. Hlavně se neboj!

    OdpovědětVymazat
  3. já tky byla v Londýně je to tam nádherný ,ale já jsem úplně stejná .Taky se mi vždycky chce i nechce,ale zas má osvěčené že čím mín se těším tím lepší to pak tam jeD.

    OdpovědětVymazat
  4. Neboj, ty to zvládneš, jsi v angličtině neskutečně dobrá a taky jsi dostatečně vyspělá na to, aby ses o sebe dokázala postarat :) Já budu držet palce, aby sis ty dva týdny v Anglii náramně užila - pak na blog určitě dej článek, jak ses měla a jestli jsi viděla prince George

    OdpovědětVymazat
  5. Najskôr ďakujem za skvelú novelu, to vie človeka vždy potešiť :) Páni, Londýn. Angie, rozhodne si to tam uži, nenechaj sa rozčúliť tými nervami. Pofoť všetko čo môžeš a potom nezabudni niečo napísať. Budem držať palce, určite to tam zvládneš a angline si náhodou dosť dobrá, veď ešte k tomu píšeš často aj po česky aj anglicky. :) Určite to zvládneš :) Mimochodom, Cake Eaters aj Tajný život včiel si určite pozriem, ďakujem za typ .)

    OdpovědětVymazat
  6. Já bych hned jela místo tebe..
    Vydrž to tam, bude to jistě skvělé. :)

    OdpovědětVymazat
  7. wow Londýn to se někdo má:) pořádně si to tam užij

    OdpovědětVymazat