neděle 7. července 2013

Paris Fashion Week 2013: Chanel Fashion Show videos

Ahoj lidi. Nemám dost času na to, abych dneska uložila všechny ty fotky a hlavně nemám tak velkou trpělivost s naší wifinou, takže to udělám zítra. A dneska holt přidám aspoň nějak videa. Zejtra mám nějakou schůzku, takže tu nebudu celý den, ale snad o stihnu. Možná vám sem napíšu i něco o festivalu v Karlových Varech, dneska už se mi moc nechce. Asi si spíš půjdu lehnout. Teď mám pro vás dvě videa z týdne módy, nebo tedy z Fashion Week v Paříži. To první je takový sestřih z té show, z toho jak slavní přicházeli a tak je to laděné do takových uměleckých barev, s hudbou na pozadí a místama tam tedy někdo něco řiká... jako třeba Rihanna na konci, no a nebo právě Kristen, která tam krátce mluví o tom, co si myslí o té přehlídce a co si o ní myslí si tedy můžete přečíst v překladu, který je takový velmi volný, ale já jsem nějaká nahluchlá a nějak jsem nezachytila úplně každý slovo, takže jsem to překládala ze španělskýho přepisu :D Nicméně jsou tam záběry z momentu, kdy Kris přicházela, doprovázená mým oblíbeným bodyguardem :D, pak je tam krátký moment, kde se vítá s Olivierem Assayasem, což je režisér filmu Sils Maria, ve kterém Kristen bude hrát... očividně se rádi viděli, Olivier vypadal obzvlášť nadšen její přítomností, myslím, že si docela sedli, připadá mi to tak a to je dobře :) Pak je tam krátký moment s hlavním módním návrhářem Chanelu, se kterým Kris spolupracovala na jednom photoshootu pro Vanity Fair, s Karlem Lagerfeldem, kterého já upřímně moc nemusím, připadá mi takovej hrozně divnej a neni mi moc sympatickej teda no, takovej slizoun :D možná ještě větší jak James Woods... rozhodně větší jak James Woods :D ale tak Kristen s ním očividně špatný vztah nemá, což je fajn:) Plus je tam tedy ještě krátká scéna s Michaelem Pittem, který zřejmě nemá co dělat s Bradem Pittem :D Každopádně je to taky herec a muzikant a má rád Sex Pistols, tak mám dojem, že s Kristen by si mohl aspoň trochu rozumět... :D Seděli vedle sebe na té show, nebo tedy alespoň na některých fotkách jsou vedle sebe. No, tak to by bylo k tomu prvním videu. Jo Michael Pitt je ten mlaďoch se slunečníma brejlema, jak jí podává ruku :D A to druhé video, to je prostě sestřih z té přehlídky, no Kristen v tom videu taky řekne asi větu :D hrozně se jí ta přehlídka líbila podle všeho a já se jí vůbec nedivím, protože to vypadá vážně úžasně a velkolepě :) no a Kristen to neskutečně seklo, jak už všichni jistě víte.
* * * * * * * *
Hi guys. I don't have enough time for saving all those photos and I am not very patient today with my wifi, co I will do it tomorrow and now I will publish some videos. I have some meeting tomorrow, so I won't be here whole day, but hopefully, I will write you something about the Karlovy Vary International Film Festival and I will save the rest of those amazing photos from Paris. Now I have for you two videos, they are not by paparazzi, so I will publish them. The first one is some official cutting, in 0:55 Kristen talks for a few moments, tells us something about the show, what she thinks, translated under the video. It is lovely video, you can see there shots of Kristen with Olivier Assayas, the director of Sils Maria, where Kristen plays an asistant of the main character. Obviously, they have a good relation ship. Especially Olivier looks like he's really glad he met her there. And you can see her also with fashion designer of Chanel, Karl Lagerfeld, who I don't like actually, he doesn't seem very sympatic to me... but Kristen obviously quite likes him... and she looked very beautiful. Anyway. The second one is an shot from the show, just... an ordinary video from the show, nothing... artistic :D well, Kristen talks there for a second, that she's never been on Chanel show, so she's stoked. That means excited. And I am not surprised about that, because it seems totally amazing and cool.

"Užívala jsem si ty moderní ženy, které se otevřeně procházejí po zbytcích tohoto starobylého komplexu. Bylo to úžasné."
[velmi volně přeloženo...]

"Jsem z celé show velmi nadšená. Nikdy jsem nebyla na přehlídce Chanelu, takže jsem nadšená."
[tohle už mi šlo přeložit o něco líp :D]

1 komentář: