neděle 14. července 2013

Camp X-Ray: According to IMDb, Tara Holt joins the cast

Ahoj lidi. Jak se máte? Já jsem pořád taková smutná no, ale slíbila jsem vám, články, tak píšu články, aspoň mě to donutí myslet na něco jiného. No... takže mám pro vás další novinku týkající se filmu Camp X-Ray. Není to zrovna dvakrát oficiální. Zdrojem pro tuto informaci je zatím pouze stránka IMDb.com, ale není to tam napsané ani jako rumor, což se moc často nestává, když to není pravda :D takže dejme tomu, že tomu alespoň prozatím budeme věřit :D Zdá se, že k obsazení se připojila celkem neznámá herečka Tara Holt. Ta by měla ve filmu ztvárnit roli Mary, což je myslím jedna z těch postav, se kterými byla ta videa z castingu, která jsem vám sem dávala. No očividně tu roli nezískala Catherine Bailey, to už se ví nějakou dobu, že to nebude ona, každopádně ani tohle není na 100%, ale je to rozhodně dá se říct pravděpodobné. Jen si vybavuju, že ta postava mi z toho videa nebyla dvakrát sympatická :D No tuhle herečku neznám, tak nedokážu posoudit, jaká bude, ale věřím tomu, že skvělá :) Hrála například ve filmu Small Apartments, ale jen nějakou malou roli, nebo epizodní role v Glee či v American Horror Story... na ČSFD nemá ani profil, no myslím, že Camp X-Ray by ji rozhodně mohl zviditelnit.
* * * * * * *
Hi guys. How are you? I am still sad, but I promised you articles, so I will write them. It makes me think about something else. So... I have for you new information about Camp X-Ray cast. It's not very official, but it seems quite believable. This information was add on IMDB.com, it's not there even as a rumor, so it's possible, that it's true. It seems like Tara Holt joined the cast of Camp X-Ray for role of Mary. I think it is one of those roles I published here audition videos from. I remember, that this character didn't seem to me quite sympatic :D well... I don't know Tara, but I believe she'll be good. She's quite unknown actress, she played some episodic roles in series like "Glee" or "American Horror Story", or in movie "Small Apartments". I am so excited about this project! I can't wait for it! :)

1 komentář:

  1. Dneska mám celý den slzy na krajíčku:( Je mi Coryho hrozně líto Jinak tuhle herečku taky neznám, ale jsem na ní zvědavá!

    OdpovědětVymazat