neděle 7. července 2013

A jsem zase tu.

Čůůůůůůs.
To mě zas kámoška něco naučila :D Nesnáším pozdrav čus, fakt ne, je hrozně divnej :D No to je celkem vedlejší.
Jsem zase zpátky, stýskalo se vám alespoň tak, jako mně? Já jsem nejvíc nadávala, že je zrovna Fashion Week v Paříži, když já jsem v tahu a nemůžu ukládat fotky :D tak jsem se do toho pustila dneska, no uvidím, jak to zvládnu zveřejnit nebo tak. Každopádně jsem vám jen chtěla říct, že už jsem se vrátila, ale plně se tady tomu začnu věnovat asi spíš až zítra, myslím to psaní článků a tak, ukládat jsem se rozhodla už dneska. Možná vám napíšu i něco podrobnějšího o festivalu v Karlových Varech a o filmech, které jsem viděla, ale uvidím, jak na to budu mít náladu, nevím teda, kdy na to dojde, ale nejspíš až taky stáhnu fotky z mobilu, ať vám sem něco hodím.
Je toho dost, co chci napsat, ale asi to nezvládnu všechno dneska.
Ještě jsem si ani nestihla přečíst všechny komentáře, myslím, že oběhnu až zítra, ale tak uvidím.
Tak se zatím mějte, dneska se ozvu alespoň s jedním článkem ještě. To snad zvládnu, ačkoliv ukládám asi miliardu fotek z 2. července... :D Těžko říct. Znám se, jsem schopná se zakoukat do toho tenisu, na kterej čučím teď natolik, že přestanu s ukládáním úplně... zatímco teď ještě ukládám jednu fotku za dvě minuty, když zrovna jeden z nich podělá podání nebo je tam nějakej jinej problém :D
Tak zatím.
-Angie.

4 komentáře:

  1. Jsem ráda, že jsi zpátky a že to zní, že sis to u kamarádky pořádně užila. A článek o tom, jak bylo ve Varech sem určitě dej - jsem hooodně zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je bezva, že jsi zpátky! Taky bych si moc ráda přečetla o tom, jak ses měla ve Varech! Jinak já slovo čus taky vůbec nemám ráda

    OdpovědětVymazat
  3. Vítej zpátky, Angie! Tvoje články mi chyběly! Je fakt, že zrovna tenhle týden byl celkem živý, ale věřím, že to všechno zvládneš!

    OdpovědětVymazat