pátek 26. července 2013

Gallery update 16.9: Camp X-Ray - on the set (July 25, 2013)

Nikdy nejsem první česká stránka, která zveřejní nějakou novinku... dobře, možná občas jo, ale skoro nikdy :D Občas mě vážně vytáčí, že někde najdu fotky, jsem děsně odvázaná z toho, že jsem je našla a pak zjistím, že Ajjinka je našla už před dvěma hodinama, když já jsem se patlala s jinym článkem a s novym designem, který chystám a který mi furt nejde dodělat, protože mi blbne ten photoshop :D No nic... mám pro vás fotky ze včerejška, z 25. července 2013. Mimochodem dneska je 26., takže mám svátek :D ještě asi půl hodinku, necelou :D najděte si to v kalendáři :D K těm fotkám. Jsou z natáčení Camp X-Ray a první věc, kterou chci říct, je, že se mi nelíbí. Ne, že by se mi nelíbily kvůli Kristen, ale nelíbí se mi způsob, jakým jsou získané... mám dneska zase anti-paparazzi náladu, neberte mě tak vážně, ale zkrátka jem taková. Tohle se mi vážně nelíbí... jasně, nejsou to fotky z žádné konkrétní scény, Kristen má očividně zrovna nějakou pauzu nebo tak něco, ale stejně. Je to natáčené v tom vězeňském areálu, tak jsem doufala alespoň v nějaké větší soukromí. Je jasné, že ve městě budou všude okolo, ale takhle? Je to focený skrz plot a k tomu nejspíš z velké dálky, což se odráží na kvalitě... Na druhou stranu jsem nadšená do filmu a pořád vám sem ty fotky budu dávat, teda teď moc ne, páč odjedu, ale jinak ano... ale prostě vnitřně s tím po večerech trochu problém mívám. Každopádně můžeme vidět, že Kristen má krvavý, rozseknutý ret, takže se zřejmě natáčela nějaká drsnější scéna, což jsem i čekala, když je to v tom vězeňském areálu. Každopádně stále není blond a začínám se domnívat, že ani nikdy nebude... třeba se blondie používá v zemích, ze kterých mají být vězni, i jako výraz pro bledou, bílou ženu, těžko říct :D spíš mi přijde, že to asi vykuchaj ze scénáře.. já nevím no, je to divné...
* * * * * * *
I'm never first Czech site which publish new stuff. It driving me crazy sometimes, that Ajjinka is always faster than me :D Anyway. Before I will fall asleep, I have for you some new photos from yesterday, July 25, 2013. By the way, today is my name-day :D July 26... find it in your calendar:D Anyway, I have for you photos from the set of Camp X-Ray movie. First, I want to tell you, that I don't like them. Today, I have this anti-paparazzi-photos-from-the-set mood. These photos are not from official shooting, Kristen has probably some break, but still, I don't like them, because it's in that prison area, so I hoped there will be some privacy, but obviously... it's not. It's taken through the fence and from huuuge distance, as you can see on the quality of photos. But, on the other hand, we can see, that they are there probably shooting some harder scenes, you can see that (fake) bloody lip... I am so excited about this movie, so I will keep publish these photos for you. Just six today, but I think it's enough.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. nejsem fanoušek paparazzi, ale jsem ráda za každou novinku, navíc, když jsi herec, musíš s tím tak trochu počítat, neříkám, že je to normální, ale musí se s tím počítat. Jinak Kristen uniforma děsně sluší, jí snad všechno..

    OdpovědětVymazat
  2. jo s tema novinkama to mam uplne stejne :) ja osobne mam Kris radsi jako brunetu

    OdpovědětVymazat
  3. Anniiiiii, naprosto tě chápu s tou anti-paparazzi náladou, ale je hezké vědět, že se blíž k natáčení nedostanou (no, bylo by to dosti děsivý, kdyby se dostali do dříve střeženého objektu, že ). Musím trochu nesouhlasit s komentářem od *Kriss, protože když se člověk stává hercem, rozhodně by to nemělo znamenat, že se za sebou budou honit stokiloví chlápci s foťákama Bohužel to tak v Californii je, a dokud se s tím nezačne pořádně něco dělat, bude to tak dál Sleduju reformu zákona, která by se týkala právě paparazzi, ale zatím je ještě v plenkách, což je škoda. Nejde jen o Kristen, paparazzi by si zasloužili odstřel pokaždé, když vytáhnou foťáky a zamíří za nějakou star a za tím si stojím Klidně bych se toho i ujala, ale nebudu riskovat doživotí

    OdpovědětVymazat
  4. Já už jsem na Camp X-Ray moc zvědavá. Hlavně na ty akční scénky :) A budu držet palce, aby ses s tím layoutem pohnula nějak dál :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hehe :d Dřív,když jsem měla blog jenom o jedné specifické věci,jsem si taky zakládala na tom,musíš to tam mít první , jinak to nemá cenu,ale teď už je mi to opravdu šumák Ale gratuluji,že se ti to podařilo :) Jinak jsem na ten film čím dál tím více zvědavější,ale těšila jsem se na blond Kristen :(:)

    OdpovědětVymazat