pondělí 29. července 2013

Comic-Con Madness 0.2 - Gallery update 17.1: ComicCon 2008 - Twilight Panel

Další článek je taky aktualizace galerie. Pokračuju ComicCoňáckým šílenstvím. Konečně jsem tomu našla adekvátní jméno v češtině :D Zrovna teď se tu pohupuju na gauči jak idiot a zkouším při tom psát na klávesnici, no moc mi to nejde :D Každopdáně mám pro vás dneska fotky z úplně prvního Comic Conu, na kterém se tuším valná většina z obsazení Stmívání objevila. Hlavně tedy první Comic Con pro Kristen a to z roku 2008. Z tohohle Comic Conu těch článků nebude tolik, hlavně proto, že hodně z těch věcí už bylo po těch letech smazáno, myslím především z youtube, ale ještě pohledám. Samozřejmě z ničeho nezveřejním všechno, protože a jelikož zkrátka nemám tolik času, abych to dotáhla do konce před tím, než se vrátím, možná budu pokračovat ještě potom :D Ještě musím nastavit všechny fotky a animace dne, tohle mám aspoň předpřipravené z noci na sobotu, takže to teď, v sobotu odpoledne, pouze doplňuji o nějaký ten trhlý text. Co si pamatuju z Comic Conu 2008. Upřímně? Vůbec nic :D Protože jsem v té době ještě Comic Cony nesledovala. Dokoukávala jsem to a doplňovala až po založení mého Twilight blogu, ke kterému došlo až po premiéře Twilight. Tudíž až několik měsíců po Comic Conu. Takže tenhle rok jsem úplně neprožívala tak, jako ty roky následující. Nicméně z té doby, kdy jsem to pak zkoukávala opožděně, si přeci jen něco pamatuju :D Je pár věcí, které mi utkvěly. Jednou z nich je historka, kterou vyprávěla Catherine Hardwicke, režisérka filmu. O tom, jak natáčeli tu scénu s polibkem u Belly v pokoji. O tom, jak Robert spadl z postele, když šel na věc :D Tohle mi utkvělo, jedna z mých oblíbených částí tiskovky, tak doufám, že ji někde najdu celou v nějaké použitelné kvalitě. Zatím jen ty fotky, které fakt žeru, Kristen to tam moc slušelo:)
* * * * * * * *
The second one is also gallery update. I continue with that Comic Con Madness. Today I have for you photos from the very first ComicCon in San Diego for most of the Twilight cast. From 2008. I don't have many articles from this year because many things have been already deleted from youtube, but I have some. I will not publish everything, because I don't have so much time to prepare everything, but I am preparing my favorite stuff for ya. What I remember about Comic Con 2008. Honestly, nothing. Because I didn't came through this one. Actually, I did, but just after I opened my Twilight site, which was after the premiere of the first movie... and Comic Con was before it. BUT. I've seen many things, just not live... few months after. And I remember one thing, which is connected with Robert. I remember that story about how Robert fell from the bed when they were filming kissing scene with Kristen... :D That was my favorite part from the conference, which I will hopefully find somewhere. Enjoy photos, I love them all, Kristen looks there really beautiful.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

4 komentáře:

  1. To bylo poprvé, co se postavili tváří v tvář ječícímu davu Řekla bych, že do té doby nevěděli, do čeho vlastně šli Tenhle ročník jsem taky dochytávala až zpětně, pamatuju si z něj to, co jsi napsala - jak Rob spadl z postele A taky to, jak mluvili o Robovo konkurzu pro roli Edwarda Jo, to byly vážně krásné časy, všichni byli tak mlaďouncí!

    OdpovědětVymazat
  2. jak Rob spadl z postele to myslím že jsem i viděla na youtube.. všichni tam vypadají v roce 2008 tak jinak.. ale sluší jí to :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc jí to tu slušelo, její vlasy jsou tu prostě boží..

    OdpovědětVymazat