pátek 12. července 2013

Gallery update 15.8: Paris Fashion Week - Zuhair Murad's Fashion Show on July 4, 2013 (arriving)

Konečně, mám pro vás něco jinýho než fotky z Chanelu. Mám pro vás konečně fotky z módní přehlídky Zuhaira Murada ze 4. července 2013, kterou Kristen navštívila během Pařížského týdne módy. Fotky jsou z chvíle, kdy na akci přicházela. Ty zevnitř ještě ukládám. Chci se vám omluvit, že jsem je nepřidala dřív, ale fakt jsem tenhle týden neměla moc čas. Druhá věc, kterou chci říct je, že furt nemám uložený všechny, protože nám blbne wifi... není vyloženě rozbitá, ale jede zkrátka pomaleji než jindy, takže mi z toho trochu hrabe. Ale už to skoro je :D Nicméně. Zpět k tématu. Vždycky mě fascinovaly její vlasy a její účesy, no ten, co má tady, mě vážně uchvátil, je skvělej, hrozně se mi líbil, taky bych takový chtěla umět. Je dokonalý, když se na tu spletenou stranu kouknete zblízka:D nepochopím, jak to ten její stylista udělal :D A co se týče celého jejího outfitu, vypadala vážně skvěle. Kristen už jednou jeden model od Zuhaira Murada měla, a to na premiéře Breaking Dawn 2. Jsem si jistá, že si to pamatujete. No i tentokrát jí to neskutečně slušelo a já jsem nadšená :) Ten model, co měla na Chanelu se mi líbil asi víc, ale i tenhle je perfektní :) Vážně dokonalý :)
* * * * * * * * * * *
Finally, I have for you something different then Chanel... I have for you photos from Zuhair Murads fashion show from July 4, 2013 which Kristen visited during the Paris Fashion Week 2013, from arriving. First thing, I want to tell you is, that I am so sorry, that I didn't publish it earlier, but I really didn't have much time this week. Second thing is, that I still don't have all of them because of broken wifi. Well, it is working but there is some problem, that it's much slower. Anyway. About Kristen here... Her hair is fascinating me all the time, but this hairstyle was just stunning. I would love to know how to do it, it's amazing! Another thing, her outfit? Gorgeous. She looked amazing, adorably awesome. It is very unusual, but I really love it. It's another model by Zuhair Murad, she once had his model on her, it was on Breaking Dawn, part 2 premiere. I am sure you remember that. And she looked stunning again.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

4 komentáře:

  1. S tou wifi mi je to ľúto, snáď sa to dá do poriadku. Každopádne, Kris tu vyzerala fantasticky. Súhlasím, vždy je tak fantasticky nastylovaná, tento overál jej veľmi sekne a tie vlasy <3 Dokonalosť. Vždy jej to sekne, keď to má tak na boku. A som rada, že spolupracuje so Zuhairom, jeho šaty sú dokonalé. :) Inak, s tým pavúkom si ťa viem predstaviť To mi pripomína, keď sme s mojou mamou pozerali Silver Linnings Playbook a moja mama išla po niečo na jedlo a už som iba počula krik z kuchyne. Keď som tam prišla, mama tam nahaňala s fľaškou od kompotu chlpatú tarantulu. Ja tiež nemám rada pavúky, ale je mi to ľúto zabiť, hlavne, keď to je také veľké a potom by som to musela zoškrabávať zo zeme S tou "nočnou energiou" to máme spoločné. Asi sme fakt boli upírmi alebo sovami A ten nápad s behom, som rada, že ťa to inšpirovalo, bála som sa, že si o mne pomyslíš, že som psycho (niečo na toom bude) Mimochodom, aj ja som neskutočne rada, že som ťa takto cez blog mohla spoznať, veľmi si ťa vážim :))) P.S.: Na Serenu sa teším aj ja, Jenn ako záporák, to bude snáď prvý taký film Nechápem len to, že ešte nie je trailer. Už by mal dávno byť... Snáď sa čoskoro objaví, no :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to mě totálně dostal tenhle model od Zuhaira ♥ Naprosto mě nadchl a Kristen v něm vypadala báječně! A ten účes se mi taky moc líbí a je pro mě nepochopitelné, jak to ten její stylista udělal Hold když má někdo šikovné ruce...

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se právě zase víc líbil tenhle, vypadá perfektně. :)

    OdpovědětVymazat