pátek 5. července 2013

Gallery update 15.3: Photo with fans from "Twilight" Premiere After Party

Ahoj lidi. Dneska pro vás mám další novou věc. Relativně novou, když je zveřejněná dneska, ale psala jsem to v sobotu, takže to ještě nová byla :D Je to překvapivě další fotka s fanouškama. Tentokrát je jich víc než jen jeden a taky je celkem stará a dokonce vím přesně, jak moc stará :D Je totiž z after party premiéry Twilight z roku 2008. Na té fotce ovšem není jen Kristen a fanynky, ale i Michael Angarano, se kterým Kristen tehdy ještě chodila. Poznali se při natáčení filmu Mluv (Speak) a chodili spolu asi nějaké 4 roky. Rozešli se tuším krátce po natáčení, nebo možná při natáčení Nového měsíce. Ať už to bylo kdykoliv, bylo to v r. 2009 a myslím, že to asi bylo kvůli nedostatku času a možná tak trochu i kvůli Robertovi. Tehdy už okolo sebe docela kroužili, ale nevím, z které strany přišel ten hlas, že se rozejdou. Každopádně mě to tehdy hrozně mrzelo, protože spolu byli roztomilí, ale byla a jsem fanoušek Robsten, takže jsem to celkem rychle překonala, ale trochu mi to líto bylo. Každopádně to Kristen moc slušelo a můžete ještě vidět její účes z premiéry, který jsem vždycky hrozně žrala :)
* * * * * * * * *
Hi guys. I have for you another new thing. Well... new/old thing. Another photo with fans. This time with more than one... and in this picture is also Michael Angarano. It is from after party of official LA premiere of "Twilight" in 2008. In this time, she was still dating Michael, who she met during filming the Speak movie. They were dating aroud 4 years and they broke up I think shortly after New Moon came out? I am not sure about that. It was in 2009. Probably because of The Twilight saga and maybe a little because of Robert. I was really sorry about that, because they were sweet together, but I am fan od Robsten, so I got over it. Anyway, she looked very beautiful, you can see that she still has got that "premiere hairstyle", which I loved so much :)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. Mě tedy vůbec nevadí, že se rozešli, nikdy  se mi nelíbil.. Hezká fotka. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mne to tiež nevadí, mne sa páči Robertom aj ked som počula, že sa Kris a Rob rozišli je to pravda ?

    OdpovědětVymazat
  3. Ja sa priznám, že je mi Michael sympatický, či už ako herec, alebo proste takto z fotiek :) Bolo mi ľúto, že sa rozišli, no predza len, fandím viac Robsten. Keď už sme pri nich, dúfam, že je všetko v poriadku. Pravdepodobne si dali pauzu, ale ja mám tých dvoch rada a chcem, aby boli spolu ;D Nuž, Angie, hádam si to tam užívaš, chýbaš mi tu, hlavne tvoje romány a komentáre Teším sa na najbližší :)A tie filmy, musia byť skvelé. Hneď by som sa pridala, teraz mám obdobie, kedy by som od rána do večera pozerala filmy A ďakujem, mám sa dobre, vychutnávam si prázdniny, neužívam, proste spomaľujem, vstávam na obed, ranná kávička a potom sa flákam Pritom občas bavievam svojho malinkého bratrančeka a potom do tretej rána vysím na notebooku No prázdniny Mimochodom, musím ti niečo poslať. Keď som to na facebooku videla, spomenula som si na naše romány Možno si to videla už aj ty, ale keby nie, tak to uvidíš Je to z Avengers a týka sa to Thora a Lokiho, to vidno na obrázku http://imgbox.com/abbIX9Rc Neviem, či ťa to pobaví tak ako mňa, ale tak hádam... :)

    OdpovědětVymazat