neděle 14. července 2013

Gallery update 15.9: Paris Fashion Week 2013 - Zuhair Murads Haute Couture Autumn/Winter show - July 4, 2013 (Inside)

Ještě stihnu zveřejnit jeden článek, než budu muset jít :D Konečně mám pro vás fotky přímo ze show Zuhaira Murada, zevnitř, z té přehlídky :D Myslím si, že ta přehlídka byla úžasná a okouzlující. Miluju jeho práci, jeho modely jsou velmi originální, většinou velmi elegantní, přesto sexy a odvážné. Hodně pracuje s výšivkou a krajkou, což na těch jeho šatech zbožňuju. Zároveň je to vždy takové decentně, vhodně sladěné, nic přehnaného. No.. a co se týče Kristen, o ní už jsem hodně mluvila v předchozím článku. Hrozně moc jí to sluší, líbil se mi celý tenhle její model. A ty vlasy mě neustále fascinují :D Vypadala, že si to tam užívá :) Myslím, že se jí to určitě líbilo :)
* * * * * * *
I will publish one more before I will have to go. I have for you finally photos from the inside of Zuhair Murads show. I think, that this show was stunning, I love his work, his models are amazing, very elegant, but sexy in the same time. He works with embroideries and laces quite a lot and I love his style. Well, about Kristen, like I said, she looked absolutely amazing there. I love whole outfit, I am fascinated by that hairstyle... I can't understand, how is something like that even possible :D When you look at it in detail... :D it's amazing:) Enjoy photos. She looks, that she liked that very much there too.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

8 komentářů:

  1. Taky se mi tady Kristen moc líbí! Ten model je vážně krásný!

    OdpovědětVymazat
  2. Kris to moc slušelo Trošku jí to závidím. Taky bych tu přehlídku ráda viděla na živo

    OdpovědětVymazat
  3. Wow,byla nádherná, já jí zbožňuju :3[2]: Souhlasím, já také.. to by byl zážitek

    OdpovědětVymazat
  4. BLOG O KRISTEN? Jestli tě vůbec vezmu do Affs? Blázníš? Vůbec neváhám a ihned tě beru heleď, zatím tě dám do Other, abys mohla obíhat, kdy chceš, ale já v tom tak velké rozdíly nečiním ..

    OdpovědětVymazat
  5. jéééééj ^^ ďakujeeeeem! môžem tú fotku trošku upraviť a dať na moju fanpage?
    ach, kiež by som sa na ten koncert dostala, ale vysolila by som viac za cestu  než za koncert :( budem si ešte musieť počkať... ale ďakujem, že si na mňa myslela :*

    OdpovědětVymazat
  6. ten model mela zajimavy, ale slusel ji. ty vlasy se mi moc nelibi, ale celkove byla nadherna

    OdpovědětVymazat
  7. dekuju :) na ikonku asi the vampire diaries

    OdpovědětVymazat