středa 10. července 2013

Gallery update 15.6: Paris Fashion Week 2013 - Chanel Fashion Show on July 2, 2013 (inside)

Ne, prostě nikdo mi neřekl, že tu mám gallery update 15.3 dvakrát. Musím to opravit hned, jak dopíšu tenhle článek :D No nic. Budete hádat, kdo jsou ty slavné osoby, se kterými se Kristen nechala zvěčnit na přehlídce Chanelu na týdnu módy v Paříži? No, myslím, že by to nebyla moc těžká hádanka a tak vám to prozradím. Na té první je s tím divným starým pánem, hlavním návrhářem Chanelu, kterému nikdy nemůžu přijít na jméno a vždycky ho hledám jak idiot, i když už jsem ho psala aspoň 6x :D Karl Lagerfeld. Psala jsem to před pěti minutama do tý anglický verze a už si to zase nepamatuju :D Nemůžu si pomoct, je divnej, ale návrhy má občas skvělý :D Myslím návrhy šatů, jiný návrhy snad nemá :D Ale já ho nemám ráda, fakt ho nemám ráda za ty výroky o Adele. Nejdřív řekne, že je tlustá, pak po roce řekne, že je roundish.. to to vylepšil :D Sám vypadá jak leklá ryba a bude někoho kritizovat :D No nic. Ta ženská na druhé fotce, to by mohl být trochu oříšek, to je asi nejtěžší... :D Je to taky herečka a jmenuje se Rose Byrne. Ta má jméno jednoduchý :D Můžete ji znát například z film X-men: První třída nebo hrála takv v 2. epizotě Star Wars, i když nevím, koho teda, asi tu dvojnici královny :D netuším. No... nebo teď z celkem nového filmu, který se jmenuje "Dávám tomu rok". Nějaká romantická komedie, chtěly jsme na to s mámou, ale nakonec jsme to prošvihly. No prej to byla dost kravina, ale dál :D O tom mladém celkem pěkném muži už jsem se tu párkrát zmiňovala, to je Michael Pitt, což je taky herec a pokud vím, tak s Bradem nemá nic společnýho. Každopádně název žádného filmu mi nic neříká, ale na "Sedm psychopatů" se asi budu muset podívat :D No o další fotce snad ani nemusím mluvit. Všichni víme, že je to Olivier Assayas. A všichni ode mě jistě víte, kdo to vůbec je. Kdo by si nemohl vzpomenout, tak režisér připravovaného filmu Sils Maria, ve kterém bude Kristen hrát :) No, a na poslední fotce, kde je jen Kristen a jedna další celebrita :D je s modelkou Kate Moss, kterou jste jistě všichni poznali. Každopádně vypadá jak kostlivec, nemůžu si pomoct, nemám ji ráda a nikdy jí asi ráda mít nebudu, ale nebudu jak Karl, nebudu kritizovat :D Co se mi ale hodně líbilo, kromě toho, jak vypadala Kristen, tak celá ta show. Vypadalo to naprosto úchvatně i podle těch videí a fakt závidím všem, kdo tam byli. Ta atmosféra musela být úchvatná:)
* * * * * * * * *
No one told me I have here gallery update no. 15.3 twice... I need to fix it right after I'll finish this article... Well. Will you guess, who are those famous people in these pictures. Well... I think, that you know who they are :D I am sure about that... well, that weird old guy in the first picture is fashion designer of Chanel... who's name I still can't remember and I have to search for it ever single time... Karl Lagerfeld. The women in the second photo.. this one is probably the hardest question. Who's she? It's Rose Byrne, an actress, you can know her for example from X-men: First Class... or from.. one episode of Star Wars, but I have no idea what she played :D or from quite new movie called "I give it a year". Anyway, the next one. I talked about this young handsom men. His name is Michael Pitt. He's also an actor, but I don't know any movie he played in :D For example "Seven psychopats". It sounds good. Well... I am sure I woudn't have to talk about the next one, but it's Olivier Assayas, of course. And the las one only with Kristen and just one another celebrity is with a model, Kate Moss. She looks like sceleton, I am sorry, I don't really like her actually. What I like is the show, it looks so stunning, it had to be epic, I would be so excited to be there with them, the atmosphere looks so great. So enjoy photos, more in the gallery.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

P.S.: Fajn. Už docela usínám :D

4 komentáře:

  1. Kristen to moc sluší..každopádně ty jména mi nic neříkají

    OdpovědětVymazat
  2. U Kristen bych si taky twitter nedovedla moc představit..

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, předem omluva za skopírovanou zprávu, ale 13/7-20/7 tady nebudu tak mě prosíím omluv ze všech kontrol, a nediv se že neobíhám..:), mám jenom pár předpřipravených článků :) díky za pochopení zatím páčko ;)
    Eve :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mám úplně stejný názor na Karla blablablu Mám z něj hrozně divný pocit a slovní spojení "leklá ryba" je asi to nejvýštižnější, co ho vystihuje Mně je nesympatický, takový strašně odměřený a přijde mi, že si o každém myslí úplně hovno... Možná je to jen pocit, ale mně zkrátka přijde namyšlený, i když toho dokázal v životě hodně (co si budeme povídat, jde hlavně o štěstí), pořád se mi nelíbí
    Ale Olivier mi je hrozně sympatický, nemůžu si pomoct Těším se na promo Sils Maria, Kristen, on a Chloe, to je ideální kombinace!
    Jo a Michael Pitt! Vůbec jsem ho nepoznala, až na Twitteru mi někdo obsvětlil, že je to on Viděla jsem ho kdysi v Dawsonově světě (omg ) a hrál tam takové pískle, blonďaté a mladé, že jsem nemohla uvěřit tomu, že je to on Ale to už je taky nějaký ten páteček, takže změna je život   

    OdpovědětVymazat