středa 24. července 2013

Camp X-Ray - Cast update

No... chtěla jsem tenhle článek zveřejnit hned po tom prvním... to trochu nevyšlo :D Zejtra tu taky moc nebylo, ale dneska v noci se chci věnovat přednastavování článků, protože se mi vůbec nechce spát a já tenhle pocit znám, ani se mi nebude chtít, vím to. Takže se pokusím něco připravit na ty dva týdny, co tu nebudu. Až se vrátím, tak budu doma dva, tři dny a pak zase padám, takže toho bude vážně hodně. Ještě jsem se nerozhodla, možná si s sebou vezmu notebook. Pokud ano, tak se tu občas objevím. Pokud ne, tak možná taky, třeba z mobilu nebo tak... uvidíme. Mám pro vás informace o nových tváří filmu Camp X-Ray. Prvním z nově obsazených je Anoop Simon, který je očividně, dle jeho twitteru, velmi nadšený :) Koho by měl hrát zatím nevíme, ale vzhledem k tomu, že on sám byl nejspíš voják a byl v Iráku, tak věřím, že vnese do projektu úplně jiný pohled :) Na svém twitteru napsal tyto dvě zprávy:
1. Jsem tak nadšený! Byl jsem obsazen do nového filmu Kristen Stewart, Camp X-Ray. Jsem tak nažhavený. Nemůžu se dočkat natáčené mé scény!!!
2. Po čase stráveném v námořnictu a Iráku se nemůžu dočkat, až přenesu svoje skutečné životní zkušenosti na plac Camp X-Ray. Za tohle filmařům tleskám.

No a druhým člověkem, který byl obsazen, je Mark Naji. Ten byl ohledně své role velice otevřený, čímž mi dělá trochu bordel v tom, abych se dokázala orientovat, co se teda smí říct a co je top secret. Protože třeba nesmí říct, jak vypadá režisér filmu, ale můžou říct prakticky cokoliv o jedný postavě? No asi jak kdo... Někteří lidi jsou holt tajnůstkáři, no Mark očividně ne. Takže k věci. Na svůj twitter taky napsal pár věcí, takže vám je přeložím:
1. "Bůh je milostiv. Získal jsem roli po boku Kristen Stewart a Peymana Mooadiho v Camp X-Ray."
No a fanynka se ho zeptala na jeho roli, takže máme i odpověď.
2. "Jasně, nic netajím :) Budu hrát jednoho z vězňů jménem Gitmo, který bude mít slovní potyčku s postavou Kristen, s "Cole"."
* * * * * * * *
Well, the second thing... I wanted to :D New people joined the cast. Two men. First one's name is Anoop Simon, who also wrote two messages to his twitter account. He is not very known actor, he played just some episodic roles, but his last role was in a movie called The Prey. And we will see him in Camp X-Ray movie. I have no idea in what character, but he's pretty excited about that, so I am excited too. I am sure that it will be an honor to have him in this movie, because he was a soldier in Iraq, as he's telling us by that second tweet, so his experiences can bring to the movie very real feelings.



Well. And the second one. His name is Mark Naji. And he is supposed to play one of prisoners. It's quite weird, because some stuff is top secret... like... how Peter Settler looks like. And something is not... like what character will Mark play and what will be his name. He told us even how he meets with Kristen's character, that they will have some conflict. So I am quite confused about what can be said and what can't. Anyway. He also wrote on his twitter, so... he wrote this:

3 komentáře:

  1. No řekla bych, že ti, kteří jsou do projektu zapojeni nějak víc, když to teda takhle blbě napíšu, to berou dost vážně :) On se i Ser'Darius s nějakými informacemi podělil, je fakt, že dřív, než jsme zjistili, že je to on, ale i tak
    Co si budeme povídat, Mark určitě nebude mít žádnou velkou roli, takže když prozradí něco málo, udělá nám tím radost a nic nezkazí :)
    Mě potěšilo, že točí v uzavřeném objektu té bývalé "věznice", protože tam k nim paparazzi nemůžou! Chytrý tah Točí tam i dneska, docela bych tipla, že natáčí asi dost vypjaté scény, fakt jsem strašně zvědavá

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem na ně tedy velmi zvědavá a samozřejmě jim závidím a přeju jim to v jednom..D

    OdpovědětVymazat
  3. Angie, najskôr sa ti musím poďakovať za túto dávku informácií :) Páči sa mi, ako si to všetko upravila a preložila. No, pridám sa, aj ja im závidím, že budú s Kris spolupracovať na jednom filme. A páči sa mi, že zobrali niekoho so životnými skúsenosťami :)

    OdpovědětVymazat