čtvrtek 18. července 2013

Camp X-Ray: Tactical Media Groups about Kristen Stewart

Ahoj lidi, nemám dneska nějak vůbec náladu na psaní článků... no, měla jsem náladu na ten článek o mně a Star Treku, protože byl rozepsaný od včerejška a chtěla jsem ho zveřejnit, tak jsem ho dopsala. Ale na jiné články jsem nějak náladu neměla a ani nemám. Mimochodem jsem byla u kadeřnice a mám nový účes a novou barvu :D tak vám sem možná dám nějakou fotku... časem:D No, ale i když se mi fakt nehorázně nechtělo, tak je mou povinností tenhle článek zveřejnit, protože je vážně něco super. Alespoň mně to tak připadá. Tactical Media Groups, což je organizace, která se stará o to, aby herci, kteří se pustí do nějakých vojenských rolí, měli správnou přípavu na daný film. No a protože Kristen právě jeden vojenský film natáčí, tak s nimi také spolupracovala. Tedy spíš oni s ní:D no prostě tak nějak v zájemně. A na svou facebookovou stránku o tom napsali tato krásná slova:

"Jsme všichni hrozně hrdí na Kristen Stewart a její zapálení při tréninku na její novou roli v Camp X-Ray. Je jednou z nejtvrději pracujících herců, které jsme kdy trénovali, TEČKA. Její výše repektu, obdivu a cti, kterou prokázala naší národní armádě je skutečně oslňující, a ta změna, kterou jsme viděli během pár dnů byla nesmírně inspirativní. Její fanoušci na ni budou hrdí a nadšení, až přijde Camp X-Ray do kin!!! Od nás všeh tady v TMG, salutujeme ti, Kristen, a vždy tu pro tebe budeme!!"
* * * * * * * * *
Hi guys, I don't have mood for writing articles today... Well, I had mood for that "about me and Star Trek", because I started yesterday and I wanted to already publish it, but I don't have mood for any other at all. I have new hair, by the way. New color. Totally awesome :D I may publish picture, but not today. Anyway, despite the fact I don't have mood, it's my duty to publish this, because it's awesome. Tactical Media Groups, which is organization, which looks after actor, who are supposed to play in an army movie and teach them to be prepared for it, wrote on its facebook page about Kristen and her preparation for her role in Camp X-Ray. And they wrote about her these beautiful words:

"We are all so proud of Kristen Stewart and her dedication in training for her new role in CAMP XRAY. She is one of the hardest working actors we have ever trained, PERIOD. Her level of respect, admiration, and honor bestowed upon our nation's military is truly mind blowing, and the transformation we saw in her within only a few days was nothing short of awe inspiring. Her fans will be in for a rare treat when CAMP XRAY hits theaters!!! From all of us here at TMG, we salute you Kristen and will always be here for you!!

2 komentáře: