pondělí 12. srpna 2013

9 000 visitors!

Ahoj lidi, jak se máte? Já celkem super, jen zítra zase odjíždím... překvápko no :D Je to trochu nečekaná záležitost, tak nevím, jestli se mi povede vůbec nějaké články přednastavit :D Každopádně z čeho jsem dneska nadšená, kromě toho, že Kristen s Twilight vyhrály ty ocenění, je fakt, že už mi včera teda, což jsem si nevšimla :D návštěvnost překročila 9000! Což je naprosto úžasný a já vám za to všem hrozně moc děkuju :) Už se nemůžu dočkat, až bude 10 000, na to se těšte, to bude party hard... no dobře, možná ani ne :D Ale bude to skvělý, ale i tohle skvělý, naprosto úchvatný a miluju vás za to! :)

23 komentářů:

  1. Tak to moc gratuluji ke skvělému číslu! Jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je naprosto úžasná zpráva! Moc gratuluju :) 10 tisíc tady budeš mít coby dup :)

    OdpovědětVymazat
  3. Máš moc hezkou návštěvnost! Gratuluju:)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti k tomu gratuluju a jen tak dál..:)

    OdpovědětVymazat
  5. Si piš, že to bude party hard! Pořádně to roztočíme, drahoušku Gratuluju, Angie! Ať to jen stoupá a stoupá

    OdpovědětVymazat
  6. To je skvelé, moc gratuľujem. Samozrejme, skvelú návštevnosť si zaslúžiš, o tom žiadna. Len tak ďalej, tých 10 000 tu bude skôr, než sa nazdáš :) Mimochodom, u mňa to je viac menej stále rovnaké. Prázdninujem doma, pretože musím byť non-stop pri sestre, ale aspoň sa učím variť a pripravujem sestru do školy Hotová mama je zo mňa. Pár krát do týždňa aspoň výjdem na noc von s kamarátkami, tak akurát to je také výnimočné Hneď ako príde škola a pôjdem zase na internát ich toľko neuvidím. Inak nič moc, no Každopádne, prajem pekný pobyt v Brne :)

    OdpovědětVymazat
  7. gratulačkááá! :)*
    btw. na blogu u článku s BTS fotkama je taková zpráva pro affska :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherné číslo,snad se brzy dostaneš k té 10 000 :)

    OdpovědětVymazat
  9. No ty furt někde lítáš
    Gratuluji k návštěvnosti

    OdpovědětVymazat
  10. Áááách jo Zrovna přijedu a těším se na tebe, dozvím se, že si zase pryč.. Ale užij si to! poslední dva týdny.. no pro tebe vlastně asi ne co?.. A moc moc gratuluju k té návštěvnosti!

    OdpovědětVymazat
  11. Čekám a čekám... stále čekám.. kdy se tu konečně objevíš!

    OdpovědětVymazat
  12. Jojo, viděla už včera, ale pořád si nejsem jistá, jestli nebudu filmem zklamaná.. vážně se na to moc těším, ale radši si to moc s knížkou spojovat nebudu.. nechtěla bych být zklamaná tím, že mi zničili mojí nejoblíbenější knížku... Pořád jako nevím co si o tom mám myslet, to video vypadá dobře, ale nepřipomíná mi to knihu.. uvidíme... No aspoň že si tu na chvíli.. a pak budeš pryč jen do 22.8. ne?.. Tak si to pořádně užij i za mě :-* !!!!

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj cestovatelko! Já se mám skvěle, docela si užívám, ale nic převratného, abych se nezahltila A jak se máš ty, hm? Dobrý?
    S doháněním si hlavu zas tak nedělej, ono se toho tolik převratného nestalo
    A jo! Jak říkám, je to lucky bastard, s Jenn měl sex scene ve filmu Like Crazy (http://www.youtube.com/watch?v=B0u84hCfTmE). Pamatuju si, že jsem na ten film koukala jen kvůli Charliemu Bewleyemu, nakonec jsem byla příjemně překvapená Ale to nic nemění na tom, že je to dost podlý, měla bych být hollywoodská herečka s alespon nějakou šancí, že budu líbat hollywoodské fešáky! Nevím, kde se stala chyba

    OdpovědětVymazat
  14. On ten film je jenom na první knížku? Mě to přišlo jak když tam splácali všechno dohromady... No doufám, že nebudu zklamaná... dám tomu šanci.. Taky na to čekám a těším se jak idiot... Ale fakt se bojím no... to víš, když ti filmový tvůrci zkazí knížku je to na nic.. proto mám trochu obavy..

    OdpovědětVymazat
  15. Chceš vědět tajemství děsně tajemný?

    OdpovědětVymazat
  16. Tak si sedni, drž se a hlavně pevně seď! Nebo spadneš!... Neuhodneš co... Víš jak jsem kvůli tobě nehorázně posedlá Jamiem?... Jak moc ho miluju a uctívám a jak moc jsem závislá na jeho písničkách a jak moc zbožňuju jeho úsměv a oči... a prostě jak moc je dokonalý... no zkrátka a dobře miluju ho fakt mega monstrózně!... A víš co??.. Nevíš co??.. No tak já ti to řeknu! Budu s ním mít layout od Kells* ... awww...!!!

    OdpovědětVymazat
  17. moc gratuluji, je to skvělé, jen tak dál!!

    OdpovědětVymazat