pátek 31. ledna 2014

Short news about American Ultra

AmeUl... tak ode dneška nazývám film American Ultra :D Já vždycky nějaký obrázky uložím nějakejma zkratkama, no ten ofocenej tweet jsem uložila jako AmeUl... to zní skoro jak něco nemravnýho :D No nic :D Moc dlouho mi to nevydrželo, že nemám náladu na blog. Po dnešní zkoušce z matiky jsem potřebovala něco... neučícího. Musím se učit, to je jasný a dost hodně, protože v úterý musím napsat test ze španělštiny alespoň na 60%, ale... teď fakt ne. Musím jít do práce aspoň na chvíli, vůbec se mi nechce, ale už jsem to slíbila... asi za hoďku tam půjdu. A až se vrátím, tak se budu muset učit... zase... a nebo dokoukám The Fifth Estate, vidím to spíš na to :D Musím to dokoukat, koukala jsem se na prvních 30 minut, ale už bylo moc pozdě (spíš brzo:D), abych to dokoukávala a pak jsem kvůli tý blbý matice vůbec neměla čas to dokoukat. Jinak jsem teda zkoušku z matiky... NEUDĚLALA. Děkuju vám všem za podporu, no pokaždý to nevyjde. Ale nějak to ani neřeším, tolik mě to neštve... protože jsem to tak nějak čekala. Občas to prostě člověku nesedne... a nevyjde to no, zkouška je od slova zkusit. Pro mě to bohužel znamená opakovat celej předmět, páč VŠE má na zkoušku jenom jeden pokus. Ale jsem s tím tak nějak v pohodě, ta zkoušející mě hodně podpořila a potěšilo mi, co mi říkala, byl to povzbudivý patnáctiminutový rozhovor, ačkoliv mě z těch definic ani nezkoušela, tak nějak to kvůli tomu testu už nemělo ani cenu. Což mě teda nakrklo, protože jsem se včera vůbec nemusela učit... no nic. Stává se. V červnu už to dám. No... mám tu pro vás jednu novinku týkající se filmu American Ultra s Jessem Eisenbergem, se kterým se Kristen už setkala ve filmu Adventureland. Stejně jako se Kristen setká se svým starým kolegou, také se setká se starým místem, kde už jednou natáčela... natáčení má totiž začít na konci března v New Orleans, kde Kristen už natáčela před několika lety film Welcome to the Rileys a navštívila ho i při letošním tripu napříč Amerikou. I Still Alice se má natáčet v březnu, ale kdo ví, jak to s tím nakonec bude. Tyhle informace jsou takové nepotvrzené, jediné potvrzené je, že Kristen skutečně bude hrát dceru Alice - Lydii.
* * * * * * * *
AmeUl... that's how I will call American Ultra from now :D I saved that tweet with that name. Well... HI! No.. it didn't last very long time when I didn't have mood for blog. After today's exam from maths, I just need some time when I... don't study. I have to pretty hard because I have to pass my Spanish exam on Thuesday, but not now. I have to go to work in an hour... for some time. And I will study then... or watch The Fifth Estate, that's more probable. I need to watch it, I watched first 30 minutes but than I had to learn Maths and... I didn't have time for it. Oh God, I don't want to go to work.. :D but I have to, I already promised that. Anyway... I did NOT pass the Maths exam. I don't really mind, I didn't even cry as I expected, I am fine... it happens. I tried, it didn't work out, well.. I will pass it on June, I don't care as much as I expected. Well... now I have for you some news about American Ultra. Kristen will come back to New Orleans, shoot another movie, this time it's American Ultra with Jesse Eisenberg and the filming was set to start in the end of March. Still Maria is also set to start on March, but.. who knows, how it's gonna be with that, the only thing we know is, that Kristen will play there.

3 komentáře:

  1. No mě to nepřijde nemravný Ale v pohodě D Držim ti palce s tou španělštinou! :) Snad se odnutíš učit S tou matikou mě to mrzí, ale tak v červnu se to povede už :) Tak to je supe,r Welcome to the Rileys se mi líbilo, byl to skvělý film! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Uh, Angie, ta matika mě mrzí! Celkově jsem ten svět čísel, vzorečků a všech těch hnusných věcí pořádně nepochopila, takže se ti nedivím, neřekla bych, že jsem na ni byla blbá, ale namáhání mozku občas... bolí Jinak mě těší, že se AU a SA budou natáčet hned po sobě, to bude sekec

    OdpovědětVymazat
  3. wow miluju tenhle tvuj novy dess, je naprosto uzasny

    OdpovědětVymazat