pátek 31. ledna 2014

MTV News with Josh Horowitz: Wearing Swag vs Going Naked

Prostě musím mít v lednu alespoň 40 článků. Chci zveřejnit ještě jeden, ale nevím, jestli to stihnu před půlnocí. Musím, protože zaprvé... 40 vypadá líp, než 39... a zadruhý od určitýho momentu mýho života, kterej nedokážu tak docela identifikovat... nemám ráda číslo 9. Fakt ne. Leze mi na nervy :D Nevím proč. Mám ho v datu narození... a to je asi jediná chvíle, kdy jsem ochotná ho akceptovat. Mám úchylku na lichý čísla, ale poslední dobou už radši sudý, než č. 9 :D Jsem trochu magor, neřešte mě :D Zase se mi třeba víc líbí, že je mi 19, než až mi bue 20 :D No nic. Mám pro vás jedno další vtipné a úžasné video od MTV superstar :D Joshe Horowitze ze Sundance, kdy opět udělal takovou malou anketku a ptá se různých lidí na to, jestli by radši oblékli Swag a nebo byli nazí. Koukněte, co odpoví Kristen, je to v 0:15. Je tam sice jen malý okamžik, ale celé to video je skvělé, stojí za to se na něj podívat. Je tam Shailene-nevimjestlisetakhlepíše-Woodley, Anna Kendrick, Chloë Grace Moretz a mám takový tušení, že tam byla i Dakota Fanning, ale nejsem si jistá už... viděla jsem ho už včera večer a koukala jsem i na jiné video, kde byla Elle, tak už nevím. Ale určo tam byl ještě i Nicholas Hoult, třeba. A taky se teda ptají i na jiné věci. Takže se mrkněte :)
* * * * * * * * *
I just had to have at least 40 articles in January because first... it looks better and second, I have a strenge obsession... I hate number 9. I really don't like 9. I don't know where it comes from, I've never had problem with this number, but some time... since I don't know exactly when, I don't like it. I have it in my birthday date... which is the only time I accept that :D But... I like more being 19 than 20... I am kind of freak. Doesn't matter. I have for you another funny and amazing video from Sundance Film Festival with MTV News superstar, Josh Horowitz. This time... the question is... Would you rather wear Swag or going naked? See what Kristen says on 0:15. Take a look. Unfortunatelly, she's there just for a moment, but the video is great full, Shailene Woodley is there and Anna Kendrick (Kristen's co-star from Twilight movies) and Chloë Grace Moretz, and more and more so take a look :) Maybe also Elle Fanning, not sure about that.

1 komentář:

  1. A tady mě pro změnu mrzí, že využili u Kristen jenom jednu odpověd, chjo! Protože by mě rozhodně zajímalo, jestli by snědla žlutý sníh nebo jestli by bojovala s yettim Mohli jsme dostat odpovědi na tak zásadní otázky a ono zase nic! Bordel todleto!
    Každopádně ten maník s Nickem? (viděla jsem to nějakej den zpátky, tak si nejsem jistá ), jak by radši snědl žlutej sníh, protože by to mohla bejt vylitá tequila? a jak Nick, že tomuhle říká pozitivní myšlení, to mě dostalo

    OdpovědětVymazat