pátek 17. ledna 2014

RUMOR ALLERT: Another possible role for Kristen next to Julianne Moore and Alec Baldwin

Ahoj lidi. Jak se máte? Byla jsem včera nějakou chvíli bez internetu, nějak nám to doma blbne... no a tuhle informaci jsem našla až asi ve 2 ráno a to už jsem se chystala jít spát, takže jsem neměla náladu to sem psát. Hlavně už i teď píšu tenhle článek asi tři hodiny, páč mě furt někdo nebo něco vyrušuje, takže to vždycky odložím a chvíli dělám něco jiného. No to je jedno. Mimochodem už byly vyhlášené nominace na Oscary. Kdo ví, co se stane, ale doufám, že to vyhraje Jennifer Lawrence :) No nic. Podstatou tohohle článku je fakt, že se možná objevila další role, kterou by si Kristen mohla v budoucnu střihnout a to ve filmu jménem "Still Alice", který má být adaptací stejnojmenné knihy od Lisy Genova a hlavní roli by měla ztvárnit Julianne Moore. Nic není potvrzené, ale docela by mě zajímalo, kde to epnebelle (z twitteru) vzala, přijde mi, že ví všechno vždycky první :D ačkoliv dneska už je to všude možně a je těch informací víc, než jen, že ten film možná bude, ale stejně. Vypadá to, že by si Kristen mohla zahrát jednu z Aliciných dcer. Má dvě, Lydii a těhotnou Annu, no právě mladší Lydii by si mohla zahrát Kristen. Annu by si měla zahrát Kate Bosworth a manžela Alice herec Alec Baldwin. No, nevím moc, co si o tom mám myslet, protože natáčení by mělo začít už za měsíc, ale na imdb.com je stále uvedena pouze Julianne Moore, veškeré další informace o filmu jsou taková, že člověk moc neví, čemu věřit, ale rozhodně by to bylo skvělé! Příběh vypráví o Alici Howlandové, Harvardské profesorce, matce tří dětí, která má úspěšnou kariéru a blíží se jí padesátka... Jednou se vydá zaběhat si do čtvrtě, kterou chodí každý den a zná to tam jako své boty, ale najednou zjistí, že vůbec neví, kde zrovna je a jak se má dostat zpátky. Její život se rázem změní, protože je jí diagnostikovaná raná fáze Alzeimerovy choroby. Rozhodne se proto, že začne svůj život žít na plno. Žít okamžikem, protože každým dnem se jí z mysli něco ztrácí a postupně zapomíná. Osobně si myslím, že to zní přesně jako film, do kterého by Kristen skočila po hlavě, protože je to velmi silný příběh už podle popisku a už teď jsem na něj zvědavá, i kdyby se do projektu Kristen nakonec nezapojila. Myslím, že si to někde stáhnu a přečtu. Myslím, že by to mohlo být velmi zajímavé, protože autorka knížky je zároveň neurovědkyně, takže o Alzheimerově chorobě toho jistě ví víc než většina smrtelníků. Natáčení by mělo začít už v únoru tohoto roku a film by pak měl vyjít v r. 2015... ale stále není nic potvrzeno. Přesto nám ale tvůrci dali další indicii vedoucí ke Kristen, když v jednom rozhovoru někdo prozradil, že roli dcery hlavní postavy si zahraje mladá herečka známá z jedné velké filmové série. Což ukazuje na Twilight. Ale kdo ví, uvidíme, jak se to vyvine, doufám, že se tahle zpráva brzy potvrdí :) Jinak nezapomeňte, dneska je premiéra Camp X-Ray. U nás začíná dokonce už ve 19:15, do menu jsem vám vložila pár odkazů na live stream.
* * * * * * * * * *
Hi guys. How are you? I was out of internet yesterday for few hours. I found this information at 2 a.m. and I just didn't have strenght to publish it. By the way, Academy Awards nominations where announced and I am sooo excited about thet. Who knows what's gonna happen, but I hope that Jennifer Lawrence will win again. Anyway. The point of this article is, that... an information was published... an information about another possible role for Kristen in a movie called Still Alice with Julianne Moore in a leading role. Nothing is confirmed yet, just that the movie is going to happen and that Julianne Moore will be in it, but it seems like Kristen could play one of her daughters, probably the younger one. The second one should according to epnebelle and some other sites play Kate Bosworth and Julianne Moore's husband should be portrayed by Alec Baldwin. Well... I don't know what to think about that, but I would really like to know from which sources epnebelle has these information, she seems to be always the first person who knows... :D Well, it doesn't matter. What is Still Alice about? It is supposed to be based on a book written by Lisa Genova. I will read it and tell you, if it's good... :D but right now I just know that it has pretty good score and the movie could be really nice. The story is about Alice Howland, surprisingly :D who's Harvard professor and mother of three children. One day, she gets lost in a streets of her hometown she knows so well. She doesn't know, how to find her way back. Diagnosis? Beginning of the Alzheimer disease. It totally changes her life and her view on it. She's starting to live her life fully, like every day was the last one and live in the moment, because day by day it's getting worse and she's forgetting ordinary things.
It seems like a very strong story, which is exactly what Kristen likes, so I am quite optimistic about that information, that she will play Lydia, Alice's younger daugher. In one interview about this project was said, that: "Her daughter will be played by a young box-office draw from a major franchise." Sooo... who knows. We will see, but right now I am really excited about that :) Filming should start in the middle of February.

1 komentář:

  1. Myslím si, že je velká šance, že si Kristen v tomhle filmu zahraje :) Mám to stejně jako ty - tenhle film chci určitě vidět (doufám, že si na něj za rok vzpomenu ). A taky mám radost, že je Jenn opět nominovaná na Oscara. Konkurence je veliká, ale já bych to Jenn fakt moc přála ♥

    OdpovědětVymazat