úterý 14. ledna 2014

Ser’Darius Blain about Camp X-Ray and Kristen

Ahoj lidi, jak se máte? Já jsem hrozně unavená. Z noci z neděle na pondělí jsem šla spát až po 3. hodině ranní... ale ráno jsem byla celkem v pohodě, vlastně celý den byl poměrně v klidu, no ale dneska jsem zase vyřízená :D Proč jsem vlastně opět byla vzhůru tak dlouho? No prvním, tím nejhlavnějším důvodem byl poslední díl 3. série Sherlocka... který sice skončil už v 11 večer (koukala jsem online), ale byla jsem z něj tak vyřízená a v šoku, že jsem prostě nedokázala jít spát. Vůbec jsem na spánek neměla ani pomyšlení, měla jsem jen pomyšlení na to ten díl pořád řešit a fakt jsem byla v šoku. Chvíli jsem měla dojem, že mám asi i infarkt :D nu což. Druhým důvodem bylo to, že byly Zlaté glóby a já si řekla, že se tím aspoň nějak odreaguju. Takže ačkoliv mi živý přenos nefungoval, byla jsem na twitteru a tumblru a sledovala, co nového se tam objeví. Takže jsem čekala na fotky a později už i na výsledky, samozřejmě ne na všechny, to bych asi umřela, končilo to až někdy v 5, ale byla jsem u toho, když Jennifer Lawrence vyhrála Zlatý glóbus za vedlejší roli ve filmu American Hustle, za což jsem strašně moc ráda, hrozně jsem jí to přála, zaslouží si to a já jsem z toho nadšená :) Co miluju na Tumblru je fakt, že něco jede v telce a za 10 minut už z toho někdo udělá animace nebo tam postne video. A přestože se Sherlockians hodně snažili převzít vládu na tumblrem, tak díky Zlatým glóbům se jim to nepovedlo tak úplně :D a já jsem se mohla pár minut po vyhlášení kouknout na projev J. Law. No a ten třetí důvod vlastně vyplynul až tak nějak v průběhu večera, kdy jsem se koukla na twitter Game of Thrones a tam bylo, že nový trailer na 4. sérii vypustí asi za 20 minut, tudíž asi ve tři hodiny ráno u nás, v USA bylo devět večer, hajzlové :D tak už jsem teda těch 20 minut počkala, abych se mohla podívat na ten trailer hned :D Kdo by ho chtěl třeba vidět, tak může tady. No a teda jen tak mimochodem k podstatě tohohle článku :D mám pro vás krátký rozhovor s jedním z hereckých kolegů Kristen z Camp X-Ray, se Ser'Dariem Blainem (bůh ví, jak se to jeho jméno má skloňovat)... nic moc nového se nedozvídáme, ale je fajn číst nějaká pěkná slova o Kristen, že ano...:

"Vypráví to příběh o vojačce, která přijde do velmi drsného vězení a učí se, jak si stát za tím, v co věří, ať to stojí cokoiv. Postupem času si udělá nějaké přátele a i nějaké nepřátele, ale ten příběh sám vrhá světlo na lidskost všech a na názor, že my jako lidé všichni potřebujeme to samé."

"Jackson je zábavu milující trouba z party, ale když přijde na práci, je pro ni plně zapálen a rozhodně ji do puntíku splní. Přátelství pro něj hodně znamená a vždy udělá, co je nejlepší pro skupinu. Je to hodně náročný příběh, ale moje postava do něj přináší trochu světla."

"Získat tu možnost pracovat s Kristen byla bez debat skutečně úžasná zkušenost. Je jednou z těch lidí, kteří skutečně ví všechno o své postavě. Je vždycky připravena, nohama pevně na zemi a dokonalý profesionál. Je velmi snadné s ní pracovat."
* * * * * * * *


Hi guys. I am so tired. I really am. On Sunday, I went to sleep at 3 a.m. Well, actually a bit after 3 a.m., so it was actually Monday already. And I was totally alright in the morning, but I am so freaking tired today. Why was I wake so long? Well, the first reason was actually Sherlock. The last episode. I was watching it online, and despite the fact it ended at 11 p.m., I was that devastated and in shock, that I just couldn't go asleep. The second reason were Golden Globes. I couldn't watch online, the stream did not work, but I was on twitter watching news and waiting for some photos and videos. People on Tumblr are amazing by the way, they posted Jennifer Lawrence's speech just few minutes after she won :D Yeah, she won again. That's absolutely amazing, I am so excited about that! And the third reason... was not exactly a reason, but I was already awake, so despite the fact I wanted to go asleep sooner, I just waited to 3 a.m., because it was just like about 20 minutes and at 3 a.m. should be released the very first trailer to 4th season of Game of Thrones, which you can watch here, if you want. Well now I have for you an interview with Ser'Darius Blain, Kristen's co-star from Camp X-Ray. He plays a character called Jackson.

"It tells the story of a soldier who comes to a really rough prison and is taught how to stand up for what she believes is right at any cost. Along the way, she gains some friends and also makes a few enemies, but the story itself sheds light on everyone's humanity and the notion that we as humans all need the same thing."

Tell me a little about your character, Raymond Jackson.
"Jackson is the fun-loving goof ball of the bunch, but when it comes to work he's all business and definitely does his job to the letter. He's all about camaraderie and doing what's best for the group. It's a pretty heavy story, but my character brings some light to it."

"Getting the chance to work with Kristen one on one was an amazing experience. She's one of those people who really knows everything about her character. She's always prepared, very down to Earth and the consummate professional. She's so easy to work with."

2 komentáře:

  1. Já jsem na Glóby nekoukala, protože mi od neděle není dobře a včera jsem si jela pro antibiotika :( Ale na tom tumbrl jsem neschopná, abych na to mohla koukat, tak musím být asi přihlášená, co ?:(Mluví hezky o Kristen, taky bych s ní chtěla pracovat :d ne, raději ne na Film jsem vážně zvědavá !

    OdpovědětVymazat
  2. Letošní udílené Golden Globe opravdu stálo za to! To udílení mě moc bavilo, rozhodně to mají stokrát lepší než my tady v ČR (ale to je asi jasné ). Jsem ráda, že si Jenn odnesla další cenu, protože ona si to rozhodně zaslouží :) I American Hustle - z toho jsem byla taky nadšená :) Mě trochu mrzelo, že si cenu neodnesl Bradley Cooper, ale je fakt, že Jared Leto si to zasloužil víc, protože do své role musel vložit hodně. A taky mě zarazilo, že American Hustle měl nižší hodnocení. Ty komentáře na ČSFD už si taky radši nečtu nebo bych se musela naštvat ://

    OdpovědětVymazat