pátek 24. ledna 2014

Gallery update 25.5: Photoshoot for Into the Gloss

Ahoj lidi. Jak se máte? Dneska jsem byla v kině na Zlodějce knih. A je to vážně hodně hodně hodně pěknej film. Hodně smutnej, ale fakt skvělej. Jediný, čeho u něj lituju je to, že jsem si nepřečetla tu knížku dřív, než jsem šla na film, i když jí mam doma. Nějak nebyl čas. Nemám čas číst, fakt mě to štve. Napíšu vám o tom filmu víc, dneska večer později nebo zítra, ale teď ne, koukám na Harryho Pottera :D a skoro všichni, co znám, se koukají na Harryho Pottera :D Nějak jsme holt ta generace, co na tom vyrostla... i když to znám naspaměť, tak se vždycky koukám :D No teď mám pro vás čtyři fotky z dneška. Kristen je totiž v New Yorku. Nemám nejmenší tušení, jak se tam dostala, aniž by to kdokoliv zjistil dřív, než když se objevily nějaké tweety z okamžiku, kdy už byla tam, ale kdo ví :D V New Yorku je totiž nějaká propagační akce Balenciagy kvůli jejich parfémům, jejihž tváří je právě Kristen... no a přesně tam Kristen právě je... jak ukazují tyhle fotky, které jsou focené pro rozhovor pro Into the Gloss. Ten rozhovor už se objevil, no přeložím vám ho až zítra. Každopádně doufám, že se objeví i další fotky, protože Kris to nehorázně moc sluší, je tam krásná:)
* * * * * * * *
Hi guys. How are you? I've seen The Book Thief today. And it's really really really beautiful movie, the only think I hate about it is, that I didn't have time to read the book before, despite the fact I have it home. I will tell you about that later, maybe later today, or yesterday. I am watching Harry Potter now, almost everyone I know is watching right now, it's just... something we grew up on and I love it. Now, I have for you four photos, when are commercials. These photos are from today. Kristen is in New York City. I have no idea, how she did it :D but she's there. She's ninja, like Ajjinka is always saying, she is, that's for sure... :D In New York is Balenciaga's event, promotion of those parfumes in which Kristen has her part too, she's their face, so she's there... obviously. These photos are from one interview she made there and I love them. I will translate that interview tomorrow, I don't have time now. But Kristen looks really, really beautiful and I love these photos I hope we will be able to see more.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. Taky koukám na Harryho:) Prostě mě nikdy neomrzí! A ty fotky Kristen jsou nádherné!!

    OdpovědětVymazat
  2. No to mi povídej!!! Já ten seriál miluju.. viděla jsem ho celý asi už 3x a budu se dívat zase.. protože to fakt žeru, pamatuju si, jak jsem nespala celou noc, protože jsem byla nenasytná a pak ráno jsem úspěšně ukončila první sérii, kouknu na net a všude seriál zrušen.... No já byla úplně na nervy naštvaná!! Zvlášť když to skončilo totálně otevřeně... ://Věříš tomu, že se k tomu ještě někdy vrátí?? Já se bojím, že to nechají už být.. :/

    OdpovědětVymazat
  3. Jinak po dlouhý době, koukám na Harryho Pottera a směju se u toho stejně jako před lety.. Já ty filmy prostě miluju... Navždy to bude moje vzpomínka na nejlepší dětství, protože jsem měla něco, co už jiná generace mít nebude... dětství při rodu nejúžasnější čarodějnické série!!

    OdpovědětVymazat
  4. Takže Zlodějka knih dobrá, jo? Já viděla trailer, knížku jsem teda nečetla, moc ty knížky z období války a tak nemusím, ale trailer vypadal fakt slibně, hlavně výkon Sophie si mě získal, takže to na kino sice nevidím, ale ráda se na film kouknu, až bude venku A Kristen a její ninja schopnosti asi nemá cenu komentovat, ono je to tak, že nikdo nevěří žádným tweetům, ale pak zpětně se prostě dohledá, že ji pár lidí vidělo na letišti, je to sranda Milé překvapení, to každopádně, hlavně ty fotky, snad jich bude víc - když už ne z tohohle shootu, tak z nějakého jiného!

    OdpovědětVymazat