pondělí 27. ledna 2014

Second 2nd Birthday. Oh God, I almost forgot!

Ahoj ahoj ahoj.
Jsem fakt tupec. Jsem totální tupec!
Jinak teda mimochodem, jo ten film se mi nelíbil, ale tu animaci tancujícího Leonarda sem asi budu teď dávat docela často :D Dneska je 27. ledna 2014! Což znamená, že jsou to přesně dva roky od TOHOHLE článku, kdy jsem oficiálně prohlásila, že mě nebaví furt strkat věci do galerie a připravovat se na to, že to tu otevřu a prostě jsem to udělala. A bylo to přesně ve 23:52. Takže jsem tenhle článek dala taky zveřejnit na tenhle čas, ale nemyslete si, že by byl nějakej připravovanej, vůůůůbec :D Najednou jsem koukla, kolikátýho vlastně kurňa je a ono 27.! A já debil půl hodiny před okamžikem, kdy to budou přesně dva roky, narychlo házím na blog nový narozeninový design a píšu tenhle článek.
Vzhledem k tomu, že oficiální uvítací zpráva a otevření tohohle blogu proběhlo měsíc a půl po založení blogu, slavím tak narozeniny dvakrát. Není to úplně tak, že bych slavila, spíš si tak ťuknu neviditelnou skleničkou a popřeju si sama sobě, ať tu oslavím i ty další. No tohle jsem druhé druhé narozeniny... a neříkám druhé druhé proto, že bych se spletla, píšu druhé druhé schválně. A právě jsem vám vysvětlila proč. První druhé narozeniny byly 6. prosince 2013... a znamenají pro mě asi víc, než ty druhé druhé... ty jsou spíš tak... z malichernosti. Ale stejně musím připomenout den, kdy jsem tu seděla, stejně, jako tu sedím teď, venku byla tma tmoucí a já jsem se prostě nakrkla a rozhodla jsem se, že prostě končím s rozcestníkama, začínám s článkama. Tehdy jsem neměla vůbec čas začínat s novým blogem, ale přesto jsem to udělala a jsem za to nesmírně ráda :)


Víc jsem význam tohohle blogu a všech lidí, které jsem díky němu poznala, rozebírala v článku o prvních druhých narozeninách, takže to nebudu tolik prožívat, hlavně proto, že jsem sama idiot a úplně jsem na to zapomněla :D Chci jen říct tolik... Nesmírně si vážím toho, jakou dobu jste to se mnou vydrželi. Mám vás všechny hrozně ráda, vaše komentáře mi vždycky zlepší náladu, ať už mám jakkoliv špatný den a ačkoliv nechápu, jak je možné, že vás pořád baví sem chodit :D tak jsem strašně ráda, že to děláte. Miluju vás všechny, jste nejlepší! Ženete mě dál tímhle blogovým životem, tím, že čtete mé články a chodíte sem, a doufám, že mi to ještě dlouho vydrží a že tu budu před půlnocí psát podobný článek i o 3. narozeninách příští rok! Momentálně nemám tušení, co by se mohlo stát, co by mě přinutilo tenhle blog zrušit nebo pozastavit, ale stát se může cokoliv, tak doufám, že se nic takového nepřihodí, protože by to byla co? Byla by to škoda. A hlavně byste mi chyběli vy všichni, co sem chodíte, nesmírně, nehorázně moc :)
Už se s vámi rozloučím.
[animka od mé milované Clove k prvním 2. narozkám <3]
Dobrou noc! A snad se vám líbí nový design :)

Co mě první napadlo, když jsem si uvědomila, že jsou dneska narozeniny blogu?

4 komentáře:

  1. Toto ale letí :) No já doufám že tu další rok ještě budeš !!

    OdpovědětVymazat
  2. Awwwwwww, Angie :3 Ani nevieš, akú radosť mi tento článok urobil :3 Chvíľu mojej tupej hlave trvalo pochopiť pojem druhé druhé narodeniny, no už mi to plne došlo a moc moc moc gratuľujem blogu za taký čas alebo jednoducho prajem všetko najsamlepšie :3 Pevne verím, že sa tu bude držať ešte dlho, rovnako tak ty, hlavne ty. A ak nie, vyhľadám si ťa a poriešíme to Animácie ma nesmierne pobavili, asi si hodím nejaký ten taneček aj ja Každopádne, narodeninky blogu oslávim, mám krásny dôvod k tomu, aby som si kusla do čokolády :)

    OdpovědětVymazat
  3. Haha, ta animace s Leonardem mě pobavila Vše nejlepší a přeji mnoho dalších a úspěšných blogových let! :)

    OdpovědětVymazat
  4. ta prvni animka me dostala    moc gratuluju, utika to jako voda

    OdpovědětVymazat