středa 15. ledna 2014

8 komentářů:

  1. Netušim co to je Ale animace je to skvělá! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Díky bože za google překládač. Já vím, měla bych se stydět za moji znalost angličtiny, ale když my jsme měli na anglinu učitelku, co musela i ona sama ten překládač používat, jelikož nic neznala. A pak maturuj z toho no.. Taky se musím přiznat, že jsem tu animaci moc nepochopila. Vypadá to, jako by ten člověk trochu víc večer pil.
    Jinak omlouvám se, vím, že odpovídám "trochu" pozdě na tvůj komentář, ale ta škola mě poslední dobou dost zaměstnává. -.- Nechápu, co ty učitele napadlo, nacpat všechny písemky do jednoho týdne. :/ Nyní se mám hooodně špatně, jsem nemocná, ale ještě to je v takovém počátečním stádiu, takže je to zatím ok. Na Silvestra jsem si odjela do Prahy, bylo to tam úžasné, ráda tam jezdím, oproti tomu zapadákovu, kde bydlím je to tam luxus.. :) Celkově jsem ale Silvestra neslavila, beru to spíše jako každý jiný den, šlo mi hlavně o to, jet do Prahy odreagovat se a vidět ten boží největší ohňostroj v ČR na Nový rok. :P A co ty, jak se máš? Co ve škole? Taky si někam vyrazila na Silvestra? :) Aww, teď jsem viděla nové candids fotky Kristen, vypadala na nich opět docela otráveně, nechápu teda proč, paparazzi jsou přece na každém rohu, s tím musela počítat. O.o Hlavně to prosím neber, jako že Kristen nemám ráda, nebo chci na ni nějak narážet, jenom mě prostě docela zaujalo, jak se zachovala. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ajajaj zase jsem to trochu přehnala s tím komentem.

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle epizodu jsem viděla jen dvakrát, ale scény s opilým Sherlockem snad milionkrát!!!    Byl tak strašně sladkej, roztomilej, vtipnej... no úplně k sežrání :33 A ten jeho vystrčenej zadek stál za hřích... možná i za dva   

    OdpovědětVymazat
  5. Opilý Sherlock..asi se díky téhle animaci začnu dívat..

    OdpovědětVymazat
  6. aww♥..funny :´DDD musím se začít koukát ♥

    OdpovědětVymazat
  7. tak se citim kazde rano, kdyz musim vstavat do skoly

    OdpovědětVymazat