čtvrtek 2. ledna 2014

Gallery update 24.4: New/Old photo from June 21, 2011 (After Party "A Better Life" Premiere)

Ahojte. Mám brigádu. Byla jsem tam dneska poprvý. Je super, že jsem se nakonec rozhodla do toho jít. Celkem mě to zatím i bavím, i když to není nic extrémně kreativního, ale je to práce, a práce je fajn, protože z práce získám peníze. Ale byla jsem tam dneska 7 hodin a fakt mě hrozně bolí záda a není mi vůbec dobře. Poslední dobou mě vyčerpávají věci které mě dřív nevyčerpávaly. A dlouho spím. Špatně a dlouho. Dovedete si představit, co tohle s člověkem, kterej je hypochondr, jako já, dělá :D Ale dost o tom. Zítra je 3. ledna... a rozhodně nehodlám celý den truchlit... nechci, ale... znáte to. Myslím, že nebudu mít náladu na blog. Pravděpodobně si vlezu do postele a budu si číst nebo tak něco. Rozhodně nebudu celej den brečet, to se nestane. Nesmím tomu zas podlehout. Tenhle rok musí být jiný... jenom prostě zítra nebudu zrovna... šťastná. Myslím, že to pár let ještě potrvá. Je to vlastně divný, protože nejsem tak smutná, jak jsem čekala... mám pocit, že už jsem to konečně tak nějak... překonala... v tom slova smyslu, v jakém se to překonání dá v takovýhle věci brát. No nic, přestanu s tím. Jen jsem vám chtěla teda předem říct, že tu nebudu. No mám pro vás dneska aspoň jednu fotku, na kterou jsem náhodou narazila. Je dost stará, je z 21. června 2011 z after party premiéry filmu 'A Better Life'. Nejdřív bych chtěla říct, že vůbec netuším, kdo je ten chlap na fotce s Kristen :D no a teda Kris to tam hrozně sluší, vypadá tam krásně.
* * * * * * * * *
I have a job. I was there for the first time today. It's not a full time job, of course it's not, I have school, but it's great I have it I am glad I have it. It's not that hard. I was there today 7 hours and my back hurts so fucking much but I'm fine. I go there tomorrow too, but not for that long, I have to go to library after that. I will not be here tomorrow. It's January 3 tomorrow and I don't want to grieve whole day, you know, but I just think I will not have mood for blog. I will probably just read a book or something. Deffinitelly not cry whole day, that's not gonna happen. I need to be strong, this year just has to be different, but I just... I will not be.. happy. For a long time, on January 3. It's actually weird, because I am not that sad... I feel like I already... put up with it... kind of. Anyway, I have for you today at least something. Nothing is happening these days, but a new/old photo from 2011 was published today. And I love it. It's photo from the after party of A Better Life premiere. First of all... I have no idea who the man is :D Anyway, Kristn looks there beautiful.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

10 komentářů:

  1. Ty máš "rozepsané" 3 knihy?? Já myslela, že rozečtené...

    OdpovědětVymazat
  2. To s tou brigádou je skvělé! :) Taky bych si měla nějakou opatřit na velké prázdniny. Doufám že dneska máš tak dobrou náladu jak to jen jde. Asi je to těžký, ale i tak. Snad díky čtení na to třeba nebudeš tak myslet. :)
    Ta fotka je super! :) Kristen vypadá dobře !.)

    OdpovědětVymazat
  3. 1. Grauluji k práci! :)
    2. Prosím nebuď smutná.. teda chápu, že tohle si nejde poručit, ale jenom zkus jednu věc, mě to pomáhá, ani nevím, kdy přesně jsem to začala dělat, ale bylo to hned všechno lepší..
    Napiš si na papírek věci, které tě udělali šťastnou.. může to být cokoliv, vtip nebo nějaká vzpomínka nebo cokoliv prostě a ten papírek si dej tam, kam se podíváš hned jak vstaneš... Vstaneš, podíváš se na papírek s událostí, která ti dokáže na tváři při vzpomínce na ní vykouzlit úsměv aspon na chvíli a tím začneš den s úsměvem... Protože jsem četla, že to co děláš prvních 10 minut po probuzení ovlivní celý tvůj den!! Věř mi, funguje to... Chápu, že teď asi nemáš ani pomyšlení, že by to mohlo fungovat, nebo že bys to vůbec chtěla zkusit nebo chtěla aby to fungovalo, asi máš prostě teď dobu, kdy potřebuješ být smutná.. každý potřebuje... ale až už nebudeš chtít, zkus tohle... :)
    3. Odpočiň si dneska a přečti si nějakou pěknou knížku :-* :) Snad ti bude líp!

    OdpovědětVymazat
  4. Řeknu ti jednu věc! Já tě obdivuju!!! Totálně tě obdivuju !! Já si neumím představit co bych dělala já, kdyby někdo byl prostě pryč... Myslím, že bych to psychicky nějakou dobu vůbec nezvládala.... Máš můj obdiv !!!! <3 A podporu a vůbec... mám tě hrozně moc ráda :-* :)

    OdpovědětVymazat
  5. [3]: To je vážně bezva rada! Asi to taky někdy zkusím:)
    Angie., snaž se nebýt tak smutná! A je vážně fajn, že sis našla brigádu. Co přesně děláš?? Já bych si letos taky už chtěla na letní prázdniny něco najít, jenže u nás ve městě všude dávají přednost starším než jsem já:(

    OdpovědětVymazat
  6. OMG Kristen tu vypadá tak blaženě Krásná, nádherná!

    OdpovědětVymazat
  7. A nebuď mi smutná :* I když to máme nějak společné... Je období kdy se to nedá vydržet, ale člověk to musí překonat, i když některé věci překonat nejde a vleče se to hodně dlouho, znám to :(

    OdpovědětVymazat
  8. urcite to bude lepsi, taky mam nekdy takovy momenty. Kris to hrozne slusi, je tam krasnejsi nez kdy jindy

    OdpovědětVymazat
  9. a dekuju za krasnou animacku, co mas v menu u affs, ted se na to divam je nadherna ♥

    OdpovědětVymazat