čtvrtek 23. ledna 2014

Gallery update 25.3: Camp X-Ray - behind the scenes

[Janet Devlin - Wonderful]

Ahoj lidi. Málem mě chytla policie, když jsme šly s nejlepší kamarádkou v úterý po zkoušce na oběd :D Docela vtipná situace :D Viděly jsme bagetérii Boulevard, kam jsme chtěly jít na oběd a tak jsme zahly, že přejdeme, už jsme i vkročily do silnice, když moje nejlepší kamarádka povídá: "Asi bysme měly jít na přechod, támhle jsou policajti." Byli přímo naproti nás a já si jich vůbec nevšimla :D jo, seděli v autě a nejspíš obědvali, ale pozorovali nás :D tak jsem jim zamávala :D a vrátily jsme se k přechodu :D O pět minut později už tam někoho kasírovali, takže teda... uf :D E. mě opět zachránila :D tentokrát před placením pokuty, protože já prostě občas nevidím věci, který jsou přede mnou, prostě jsem si jich vůbec nevšimla :D kdyby proti mně šel na Václaváku Johnny Depp, tak si ho prostě nevšimnu :D no možná jo, ale prostě se mi to stává, že sice koukám, ale nevidím. Každopádně jsem moc ráda, že si toho všimla a neplatily jsme pokutu :D No, teď mám pro vás dvě nové fotky z natáčení Camp X-Ray. Jedna je taková hromadná s ostatními vojáky, asi ne se všema, ale s pár z nich :D a ta první je jen s jedním z nich, kde dělají reklamu relativně novému obchodu, Mercenary merchandise, od nichž Kristen furt tahá ty jejich čepice, který už skoro nesnášim, páč je má na tý palici furt :D ale ta fotka je super, jsem ráda, že se objevují nové fotky :)
* * * * * * * * * *
Hi guys. I was almost caught by police when we went to lunch with my best friend. Funny situation :D we saw the restaurant, where we wanned to go and we just wanted to cross the street, we actually steped in the road but then, my best friend stops me with "look, police, we should use zebra crossing"... they were watching us. I just waved at them :D and we came back and walked on zebra, but... :D it was quite close, if I was alone there, I would pay for my stupidity, because I didn't notice them. Sometimes I am like a blind person. I don't see things which are right in front of me. I can't help it, that's who I am. If I would see I don't know, Johnny Depp on the street, I wouldn't even notice him... :D Well, doesn't matter, so glad I didn't have to pay a fine :D Anyway, I have for you two new photos from the set of Camp X-Ray. One is with other prison gards and the first one is just with one of them and with her Mercenary hat, which I hate so much, because she wears it all the time and almost never shows her hair, but except this fact, I love it.

imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. Huh, tak to jste měly vážně štěstí! Já zatím dostala pokutu jen jednou (musím to někam zaklepat) a to proto, že jsem nebyla v autě na zadní sedačce připoutaná, ale patřím k těm lidem, co - i když mají čistý svědomí - se v okolí policajtů necejtí moc dobře Mám to prostě v hlavě tak divně zakódovaný. Když teda nepočítám dva kamarády policajty, se kterýma chodíme na pivo, ti jsou v pohodě, ale jinak jsem vždycky venku strašný vzorňák, aby mi nemohli nic říct
    Fotky jsou super, ta hromadná mi udělala radost, ta první taky, ale po zjištění, že je tenhle herec zároveň i návrhář týhle značky a má na svědomí i její kšiltovky, mě to trochu opustilo Já jí je neberu, že, ať si nosí, co chce, ale jednou za čas by ji vážně mohla sundat!

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem moc ráda za nové fotky, snad jich bude ještě více. :) Na těch fotkách ale Kristen fakt dobře zapadá mezi ostatní vojáky. Jsem na ten film zvědavá, četla jsem nedávno jeho obsah, že prý má nějakou partu násilnických a nenávistných muslimů mít na starost, tak jsem zvědavá, jak se tam s tím popere.
    S kamarádkou jste měly teda obrovské štěstí, ale to, že by sis nevšimla ani Johnyho Deppa? No tááák, je to přece Johny..nadanej sexy herec, toho fakt nemůžeš přehlédnout. Docela si mě zaskočila i tím, že seděli v autě a papali ti policajti. Takové týpky totiž opravdu miluji, co v pracovní době se tolik věnují své práci. I u nás jednou tady jezdili motorkářim jak blázni, lidé nemohli spát, volali policajtům a oni že jóó, my se o ně postaráme a přitom několik z nich v tu dobu stálo u okýnka a objednávali si hamburgery. Motorkáři ovšem celou dobu projížděli kolem nich.

    OdpovědětVymazat