úterý 21. ledna 2014

2014 Sundance Film Festival: Interview for Hollywood Reporter + gallery update

Ne tak dávno jsem na jednom ze svých starých blogů s každým článkem přidávala i jednu písničku. Dávala jsem ji nad článek, protože většinou poslouchám muziku, když píšu články a tak nějak jsem si říkala, že to o mě taky něco vypovídá, co zrovna poslouchám a že byste třeba chtěli vědět, co poslouchám za muziku. No tak jsem se rozhodla, že to zavedu i teď a vždycky nad text hodím písničku, kterou poslouchám ve chvíli, kdy začínám psát článek (někdy jich je víc, páč mi to trvá :D). Tentokrát je to Jolene, country písnička zpívaná Miley Cyrus, což už je poměrně dost stará věc, ale já ji mám hrozně ráda a spadá do skupiny písní, kterou nazývám "Songy, které miluju, ale nikdo by to do mě neřekl". Pak mám ještě jednu skupinu oblíbenejch písniček, který se nějak liší od normálních oblíbených písniček. Té říkám "Písně, které miluju tak moc, že mě rozbrečí pokaždé, když je poslouchám." Jsou to většinou písně, které mám s něčím spojené nebo mám nějaký vnitřní vztah k textu, či melodii. Nebo se mi prostě jen tak strašně líbí, až mě to rozbrečí. No samozřejmě je to trochu kec, protože nebrečím pokaždý, ale prostě je tak hrozně miluju a je to tak trochu nadsázka. No ten song, co byl u minulého článku se jmenuje Same Old War a je od Our Last Night, na které jdu už 11. února a hrozně se na ně těším. To je teď moje naprosto nejoblíbenější písnička. Poslouchám jí tak 5x až 6x denně. No, ale teď teda k článku. Mám pro vás další interview. Tohle je bohužel jen krátké, ale zato stojí za to :D Nejvíc se mi líbí ta část, kde se ptají na nějaké zajímavé věci, co se jim třeba staly na Sundance a Kristen mluví o setkání s Robertem Redfordem, kdy jí pozdravil a tak a ptal se jí, jak se má a jestli je nervózní a z ní ve chvíli, kdy si potřásli rukama vyletělo, že má naděláno v kalhotech :D (doslova "I am shitting my pants"). Což je něco nepředstavitelnýho :D a zároveň je to hrozně vtipný :D to může prostě říct jen Kristen... :D a jak na to zareagoval Robert Redford, legenda filmového plátna? Řekl jí: "To je dobře. Bylo by divný, kdyby ne." :D No k videu mám pro vás teda ještě jednu fotku, která byla udělána v rámci tohohle rozhovoru a je vážně perfektní, tak doufám, že se třeba objeví i nějaké další :)
* * * * * * * *
Not a long time ago, I used to publish in every article one of my favorite songs at one of my blogs. Right now I feel I could start with that here, because I am usually listen music, when I write articles, so I will just always put up here a song I am listening in that exact moment I am writing that exact article (or that song that I listened when I started to write an article). Right now... it's Jolene by Miley Cyrus. Pretty old thing, but I love it, for a really long time. It belongs to a group of songs I call "Songs which I love but no one would ever say, that I do". I have another one group of favorites, that one is called "Songs which I love so much, that I cry everytime I hear them". Which is not true always, I don't cry everytime, but I just want to say by that, that I fucking love them :D The song in previous article is by Our Last Night - Same Old War, which is my most favorite song in this moment and I can't wait to see them LIVE! In Prague. Hell yeah! :D Well... another interview this time. This one is for Hollywood reporter and is quite short unfortunately, but still great. I love especially that part when they are asked to tell what interesting happened to them during Sundance and Kristen talks how she met Robert Redford... she told him, when he asked he, if she's nervous, that she is "shitting her pants"... only Kristen can say that to Robert Redford :D right behind his eyes :D I love her :D and what did Robert respond? "Good. It would be weird if you weren't." :D Well and plus this video I have for you also one beautiful portrait from this interview.


imagebam.com

3 komentáře:

  1. Oľaľa Akurát sa rozplívam nad mailom a o minútku neskôr sa rozplívam na komentíkom Radosť sama
    O Our Last Night som čítala akurát v maily a je super, že ťa to tak chytá :) Miley osobne moc nepočúvam, a na túto si netrúfam kvôli mega super rychlému internetu, no neskôr si ju vypočujem :)
    Toto interview s Kristen milujem, je úžasné :) Stále to hovorím,ale milujem tento cast :3
    Držím palce, Ang, a ďakujem za podporu .) Zajtra mám prax, zase kreslíme, tak sa 'teším', ale asi odbehnem do školy, lebo nemám uzatvorené ešte dva predmety :)Inak, čo sa toho dejepisu, tak si myslím, že dvojka je dobrá známka Ešte k tomu pri tamtej profesorke, polovica triedy mala 5 alebo 4 Ale ide o to, že som tam mala známky 1 a 2 a ona mi dala 2... Pri tom ma mohla vyskúšať tie Politické strany v ČSR v medzivojnovom období, ktoré ma tak bavia Nevadí, stávajú sa horšie veci, no
    Si píš, hneď ako urobím kurz a 'zdokonalím' sa, prídem do Prahy (alebo do iného kúta zeme, záleží podľa lokalizácie slečny tu ) za túto mojou slečnou a budeme tetovať Ako som si všimla, tak sme tie tetovanie rozoberali aj v maily, tak sa teším na ďalšiu diskusiu (asi ma teraz preklínaš, no nevzdám sa ). Ja si ten kurz chcem dať spraviť, no bohvie, ako to dopadne... :)
    Terápia, to bolo to slóvko :) Absolutne súhlasím, ja tiež blogujem okolo tých šiestich blogov - aj keď svoje začiatky do toho nerada ťahám (jeden veľký omyl prírody, čo budem hovoriť...).
    Čo sa fyziky týka, bránim sa Nie, vážne, máme jednu alebo dve hodiny za dva týždne a tento profesor (my ho voláme Pán Nebezpečný, je taký vytretý, má také nebezpečné obočie, no ) sám na polovici hodín nebol, neviem či je často chorí, alebo čo, ale často chýba. Z toho som pár krát chodila zrovna pondelok (keď sme mali hodinu) do nemocnice a ták... Je to síce aj mojou vinou, ale celkovo sme mali za rok presne šesť hodín fyziky Takže tak
    Gratuľujem k právu !!! :3
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q71/1148862_604572149584083_827857631_n.jpg
    Si trieda :3 Ešte raz gratuľujem :)
    Ten design chápem, sama nemám čas sa poriadne usadiť na blogu, nietobôž ty s výškou... Veľmi sa mi tu páči tento, takže beda ti, ak pôjde preč Potom budem síce napichaná z ďalšieho, ale momentálne je šampiónom môjho srdca tento, takže... :)
    Ďakujem za krásny komentár, lásko a aj za mail :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezká fotka, vypadají skvěle..:)
    A song, který mě vždycky rozbrečí je Calls Me Home od Shannon LaBrie..a ještě když je ve videu s Harry Potterem..srdcovka..

    OdpovědětVymazat
  3. vsem to slusi, Kris samozrejme nejvic

    OdpovědětVymazat