sobota 18. ledna 2014

2014 Sundance Film Festival: Interview with Josh Horowitz for MTV News

Opravdu bych měla dělat něco jinýho. Měla bych se učit na zkoušku, kterou mám v úterý, ale ne, já se prostě učit nebudu, protože mám pro vás tak hrozně moc věcí ze včerejšího prvního dne filmového festivalu v Sundance. Právě teď mám pro vás rozhovor s Kristen, Peymanem Moaadim a Peterem Sattlerem, ale ve videích, která pro vás mám, mluví jen Kristen, jsou to totiž vyseknuté kousky s ní. Ráda bych viděla celý ten rozhovor, tak doufám, že se někde objeví, ale tak zatím jen tohle no. Je to rozovor pro MTV News vedený jediným a nejlepším Joshem Horowitzem, kterého miluju, je skvělý, je to můj oblíbený... jak se tomu řekne? Moderátor? Žurnalista? Asi. Každopádně je prostě perfektní. V tom první Kristen mluví o svém novém pejskovi. Říká, že ji našli během natáčení Camp X-Ray a že si ji nechala, byla vystrašená a maličká, tak nemohla jinak. A konečně jsme se dozvěděli, jak se jmenuje. Kristen ji pojmenovala po své postavě z Camp X-Ray, říká jí Cole. Nedivím se, že si jí nechala, je rozkošná. No to druhé video je čistě o Camp X-Ray, mluví o své postavě, o tom, jak se na ni připravovala a že měla zezačátku pochybnosti a trochu strach, když začínala s přípravami, protože se bála, že jí to lidi nebudou věřit. Mluví o skutečných ženách v armádě, že jsou opravdu velmi schopné a že doufá, že je tou rolí v tomhle filmu nezklame. Josh se jí potom ptá, jestli někdy uvažovala o vstupu do armády. Na to reaguje tím, že opravdu ne, že to bylo vážně hodně mimo její uvažování, co dál, ale že pro Amy Cole je to úplně přirozená, jasná volba. Že když je člověk v její kůži, vůbec nepochybuje o tom, že je to správné rozhodnutí, ačkoliv je samozřejmě pořád velmi těžké ho učinit, pro Cole je to jasná volba. No koukněte se sami, já už jsem zas zapomněla, co přesně ještě říkala :D a jsem hrozně ráda, že zase vidíme nějaké rozhovory s Kris po takové době:)
* * * * * * * * * *
I should seriously do something else. I should study for my exam, which I have on Thuesday, but no, I won't, not now, because I have so much things for you from yesterday's first day of Sundance Film Festival 2014. Right now it's an interview with Kristen, Peyman Moaadi and Peter Sattler, but these videos are actually just cut parts with Kristen's answers. I would like to see whole interview and I will probably post it here when I find it, but right now I have just this. It's an interview for MTV News, so it's of course lead by the best and the only Josh Horowitz, oh god, I really love that guy. He's my favorite interviewer, he's awesome. In the first video Kristen talks about her new dog, about her puppy. She sais, that they found her (it's a girl) during shooting of the movie and she kept her, because she's so cute. We finally know, what is her name. She's called Cole, after Kristen's character in Camp X-Ray, which is actually pretty sweet.. :D The second video is about Camp X-Ray only, about Kristen's character, she talks about how nervous she was about that role, that she was afraid and wasn't sure if people are going to believe her. Josh asks her if she would ever consider or if she ever considered go to the army, she answers that she's never think about such a thing, never came to her mind, never though about that in the way like she could really do it, but in Cole's shoes it seems to be so natural decidion, so easy and right, in her situation it's really the right thing to do... and check out on your own, it's really great to watch an interview with her after such a long time and I am so excited:)


1 komentář:

  1. Jsem ráda, že jsme se konečně dozvěděli něco o tom novém pejskovi, co si Kristen pořídila. Je super, že ji takhle "adoptovala" :) A jak to tak vypadá, tak ta tetování jsou teda skutečná

    OdpovědětVymazat