sobota 18. ledna 2014

Gallery update 25.0: Camp X-Ray Premiere at Sundance Film Festival 2014 (January 17, 2014)

Ahojte, jak se máte? Já jsem unavená. Moje krásné nové hodiny se dneska uprostřed noci (tak kolem půl sedmé:D) zřítily ze zdi a rozbily se. Naštěstí mám za postel naházano pár plyšáků, takže spadly relativně do měkkého, ale o postel si urazily asi dva kousky a nevím, jestli to půjde nějak opravit. Hrozně mě to štve a mrzí :/ no každopádně ten jeden dílek jsem uprostřed hluboké noci (tak kolem půl sedmé:D) hledala asi hodinu, takže jsem byla úplně mimo, vzhledem k tomu, že jsem koukala na Sherlocka a šla jsem spát asi ve dvě, že jsem teď jak praštěná palicí... :D No... nicméně mám pro vás konečně fotky ze Sundance filmového festivalu z premiéry Camp X-Ray, která se konala včera v Park City v Utahu kolem dvanácté hodiny, tudíž u nás tak kolem té osmé no... :D Sundance není žádný nóbl filmový festival jako třeba Cannes, všichni tam chodí normálně oblíkaní, žádný velký haló se kolem toho nedělá, takže člověk ani nečekal, že by se Kristen objevila v nějakých šatech nebo tak něco. Ale upřímně, ta její košile s tričkem, džínama a v teniskách... a s tou krásnou bundou... mohla vypadat vůbec víc roztomile? Hrozně jí to slušelo, hlavně to bylo takové přirozené pro ní, znáte její styl civilního oblíkání :D a hrozně moc se mi líbilo, jak měla udělané vlasy. Měla dva copánky, podobné, jako při Paris Fashion Weeku na přehlídce Zuhaira Murada a fakt by mě zajímalo, jak se dělají :D Zároveň se mi líbí, že ona a Ser'Darius měli ty vojenské "psí" známky z filmu. Na té Kristenině je pod sebou: COLE, AMY, SSN#, AB Negative. Má docela výjimečnou krevní skupinu její postava z filmu musím říct :D Netuším, jak to kdo rozluštil, ale objevilo se to na Twitteru :D Hrozně se mi líbí hlavně ty momentky udělané ve chvílích, kdy Kristen dávala těch milion rozhovorů, které nikdy nemůžu se svými vyjadřovacími zlozvyky romanopisce nikdy všechny přidat. Ty fotky z těhle chvilek jsou ale perfektní, hlavně se mi líbí ty černobílé. Obecně všechny ty momentky, už i ty barevné (hlavně ty 4 v druhé lajně fotek, co jsem vybrala pro tuhle aktuálku). Hádám z některých udělám nový design :) No a pak jsou tam nějaké společné s ostatními herci a nějaké z pózování fotografům, těch je zbylá horda v galerii. A poslední lajna je věnovaná fotkám z okamžiku, kdy se Kristen setkala s Robertem Redfordem, který se přišel podívat na premiéru Camp X-Ray a myslím, že Kristen byla skutečně nadšená z toho, že se s ním potkala. Jde vidět hlavně na té fotce, jak si podávají ruce, že je možná až trošku v šoku... těžko říct :D V galerii je potom ještě pár fotek z twitteru, tumblru nebo z instagramu v malé kvalitě, tak kdo má zájem, může kouknout i na ty, jsou vážě moc pěkné:)
* * * * * * * * * *
Hi guys. How are you? I am tired. My beautiful new clocks fell down the wall tonight and I spent like an hour trying to find a part of it, which disapeared... and they are actually broken... and I am really sad about that. I hope I will be able to fix them, but I am not very sure about that. Well. Anyway, I have for you now finally photos from yesterday's premiere of Camp X-Ray at Sundance Film Festival. It's not any noble event, everyone is wearing there quite normal things, so I did not expect any dresses or something. Kristen had just a shirt, t-shirt under it, jeans and jacket. But personally I think, that she couldn't look any cuter. She looked amazing and I love her hair! She looked to be in a really great mood, she's smiling quite often, especially during interviews and I love these photos, especially those black and white ones and those from moments, when she was interviewed, these are the most beautiful, so natural and amazing. I feel I found new photos from which I will make a new design. Well... I also have some with other cast, more in the gallery of course. And also some from twitter, instagram and tumblr, so in a lower quality, bud also great. The last line I chose to put in this gallery update... there are photos of Kristen with Robert Redford, who came to see Camp X-Ray too and I feel like Kristen was really excited to see him there and I just love their photos together. Also Nicholas Hoult visited the premiere and he said, that he really like that and that Kristen was amazing. I like him now even more. Enjoy photos, hope you guys love it at least as same as I do.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com


2 komentáře:

  1. Kristen vypadala skvěle! Mně se zase líbí, že kolem Sundance není žádné boom a nikdo se nemusí snažit, aby vypadal, co nejlépe - to přenecháme jiným festivalům :) Taky se mi moc líbí ten Kristenin účes. Hádám, že mně by nic takového z mých vlasů vytvořit nešlo

    OdpovědětVymazat
  2. ja nejsem schopna najit fotku, kde Kris vypada hrozne

    OdpovědětVymazat