sobota 18. ledna 2014

Gallery update 25.1: Sundance Dinner after the screening (January 17, 2014)

250. aktualizace galerie byla ta předchozí. Chtěla jsem, aby byla něčím speciální a to nakonec skutečně byla, protože to byla aktuálka plná fotek ze Sundance z premiéry nového filmu Kristen, prvního po dvou letech. Řekla bych, že to je dostatečně speciální, nemyslíte? No teď pro vás mám další fotky, tentokrát ze včerejšího večera, kdy šli herci z Camp X-Ray společně na večeři oslavit úspěch jejich filmu a Kris tam samozřejmě nemohla chybět. Vypadalo to, že měla vážně skvělou náladu. Fotila se tam s pracovníky restaurace a s nějakými lidmi, kteří mi nejsou povědomí, takže možná fandové :D a taky se zbytkem castu, miluju hlavně tu 4. fotku, ta je naprosto dokonalá! :D Myslím, že ta rozhodně bude na novém designu. Ten byl plánovaný mimochodem už na druhé druhé narozeniny blogu, ale bohužel jsem si ten, co jsem pro tuto příležitost dělala, já kráva smazala, takže to zřejmě nezvládnu, vzhledem ke zkouškovému období a tak. Jinak jste si teda asi všimli, že se Kristen zvládla převléknout, stejně jako myslím asi většina z castu, přeci jen v tom byli celý den. A ta žluto-černá košile, co má Kris se mi líbí ještě mnohem víc než ta, co měla na premiéře, hrozně jí to slušilo v těch jejích brýlkách a zkrátka miluju tyhle fotky! :)
* * * * * * * * *
250th gallery update was the previous one. I wanned to save it for something special and it really happened, 250th gallery update was with photos from Sundance Film Festival, that's special enough. Now I have for you another photos, another 17 photos from dinner to which the cast of Camp X-Ray went after the screening of Camp X-Ray and all those interviews and everything. You can see that Kristen changed her clouth, as same as Tara... and actually maybe most of them. I love this yellow-black shirt even more than the one before. She looks totally amazing and I really love these photos. She looked like she had really good mood, taking pictures with cookers in the restaurant and fans and the rest of the cast. I totally love these photos and I love her, she's so cute, I love that fourth photos, it's the best one, totally.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

1 komentář:

  1. Kristen opět vypadala suprově! Moc se mi líbí ta košile :) A potěšilo mě, že na té čtvrté fotce udělala takový xichtík ♥

    OdpovědětVymazat